reklama
atabe
Fanka BB :)
Ale macie tempo dziewczyny... wróciłam z egzaminu, a tu tyyyyyyle czytania Na wyniki muszę niestety trochępoczekać...
Mi lekarz powiedział, że każdy kot ma toxo, nawet jak siedzi w domu tylko i nie wychodzi nigdy, ale że zarazić się można tylko przez odchody, więc trzeba sprzątać w rekawicach i dokładnie myć ręce, a z mizianiem i przytulaniem nie ma problemu:-)
Ja mam zrobić teraz morfologie dopiero drugi raz przy połówkowym, ale chyba im bardziej zaawansowana ciąża tym częściej trzeba...
Mam do Was pytanko... czy zakupiłyście już spodenki ciążowe? mi się brzuch przestał mieścić w stare spodnie i muszę się na zakupy wybrać. Widziałam takie fajne dopasowane jeansiki z H&M... wiecie może gdzie jeszcze warto popatrzeć?
Spadam teraz z psem burym na spacerek w zaspach:-) Buziaki
ja mam wlaśnie z h&m poza tym mam jakieś niefiromowe z allegro- naprawde fajne można tam trafić
a przesunelaś sobie to połówkowe na wcześniejszy termin?
jedyneczka
Fan(ka)
anais ja jak magdzia w leginsach biegamidę pozmywać bo znów będzie żem leń i nic nie robię cały dzień a niby w klawiature to kto stuka;-)
Anais
Zaciekawiona BB
Ty jeszcze w swoich smigasz ?/
Jak dobrze pamietam to chyba prawie wszystkie byly na zakupach z ciuchami ciazowymi
Hehe... no jeszcze tak. ale ja ogólnie przed ciążą brzuszek okrągły miałam, więc i spodnie trochę luźniejsze były... no ale teraz już się przestał mieścić
Anais
Zaciekawiona BB
atabe jutro będę jeszcze dzwonić i przekładać, dzisiaj już mojej ginki w szpitalu nie ma, a rano nie zadzwoniłam, bo zaaferowana egzaminem byłam.
witam się popołudniem:-)
co tam u Was dziewczyny? za bardzo nie mam kiedy nadrobić,bo praca, po pracy pisanie, jakis obiadek trzeba zrobic i takie tam małe obowiazki.
w pracy mam spokój, duzo nie robię, trochę popiszę trochę zabiegów zrobie, wiec zawsze jakoś zleci:-)
niedługo biorę urlopik więc częściej bedę wpadac na forum,
pozdrawiam cieplutko wszystkie lipcóweczki!!!!!:-)
co tam u Was dziewczyny? za bardzo nie mam kiedy nadrobić,bo praca, po pracy pisanie, jakis obiadek trzeba zrobic i takie tam małe obowiazki.
w pracy mam spokój, duzo nie robię, trochę popiszę trochę zabiegów zrobie, wiec zawsze jakoś zleci:-)
niedługo biorę urlopik więc częściej bedę wpadac na forum,
pozdrawiam cieplutko wszystkie lipcóweczki!!!!!:-)
reklama
M
mammi
Gość
Jestem po wizycie,ale średnio zadowolonaTo była chyba nakrótsza moja wizyta bo trwała ok 15 min.W sumie to trochę gina rozumiem bo miał dużą kolejkę,ale kurka jak się płaci 120zł za wizytę to człowiek chciałby jakiegoś zaineresowania ze strony lekarza.Poza tym dowalił się,że przytyłam prawie kilogram od ostatniej wizyty,a przecież licząc od początku ciąży to mam kilogram na minusie,Poza tym ważył mnie ostatnio na innej wadze-takiej zwykłej łazienkowej,które nie wskazują dokładnieMówię mu o tym, a on na to "zero słodyczy":-(
mysza ja morfologię robię co 2 wizyty,czyli co jakieś 6 -8 tygodni.
geperty z takim kosztem mozna się jeszcze pogodzić.Faktycznie tak to chyba zorganizuję,ze poczęstunek i tort załatwię sama.
emih dzięki;-)nie przegotowanej wody na szczęście nie piję bo wymiotuję.
vanilka ale ja Ci zazroszczę tego słoneczka za oknem...
Sorki,że głównie o sobie,ale muszę doczytać dokładnie co naskrobałyście podczas mojej nieobecnośći.
mysza ja morfologię robię co 2 wizyty,czyli co jakieś 6 -8 tygodni.
geperty z takim kosztem mozna się jeszcze pogodzić.Faktycznie tak to chyba zorganizuję,ze poczęstunek i tort załatwię sama.
emih dzięki;-)nie przegotowanej wody na szczęście nie piję bo wymiotuję.
vanilka ale ja Ci zazroszczę tego słoneczka za oknem...
Sorki,że głównie o sobie,ale muszę doczytać dokładnie co naskrobałyście podczas mojej nieobecnośći.