reklama
Anais
Zaciekawiona BB
Anais, chyba zdjęcia pokazują najlepiej...
PODUSZKA dla kobiet w ciazy ROGAL do karmienia 3w1 (893213850) - Aukcje internetowe Allegro
MOTHERHOOD --- KOJEC PODUSZKA DLA KOBIET W CIĄŻY (900136327) - Aukcje internetowe Allegro
Ale w poprzedniej ciąży wkładałam zwykłą poduchę- grubego jaśka między nogi, jak już spałam tylko na boku... ale to jakoś dopiero od 6-7 miesiąca- wczesniej nie potrzebowałam. Teraz tez jeszcze nie potrzebuję choć brzusio spory...
Emih, dzięki. Kumam już o co chodzi... myślałam, że ten rogal wygląda inaczej... moja szwagierka miała taką poduchę do karmienia, też wygiętą, ale twardą i o wiele mniejszą... nie bardzo sobie wyobrażałam do czego się może przydać w ciąży w czasie snu...
to coś takiego było:
PODUSZKA DO KARMIENIA (901454247) - Aukcje internetowe Allegro
geperty
Mamy styczniowe 2007 Kasia Mamusia Nikusia
Jestem i ja, zabiegana, bo dziś urodzin synka ciąg dalszy, imprezka dla dzieciaczków na placu zabaw (tzw. kulkolandi), więc od rana robiłam kolejny tort, teraz gotuję szybką jarzynową i jeszcze młodemu ubranie muszę wyprasować, a za niecałą godzinę musimy być w drodze , ale co tam, czas na BB to ja mam .
O proszę jaki świat jest mały :-), Julcia to narzeczona mojego Nikusia ;-), śliczna księżniczka .
Patipaula wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, w szczególności to krótkiego i bezbolesnego porodu ;-).
Zmykam do roboty .
geperthy - spóźnione życzeniadla synusia, teraz kojarzę, moja dobra koleżanka z pracy mówiła i że ma koleżankę ze swoich styczniowek na moich lipcówkach - to aga, mama julci. Mamy więc wspólną znajomą:-).
O proszę jaki świat jest mały :-), Julcia to narzeczona mojego Nikusia ;-), śliczna księżniczka .
Patipaula wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, w szczególności to krótkiego i bezbolesnego porodu ;-).
Zmykam do roboty .
Ja dzisiaj mam sajgon w pracy....uffff już chcę do domu.
Maruśka, a na kiedy potrzebujesz dokładniej ten Egipt? początek, koniec marca? jak tak to wyślę Ci na priva fajne hotele... i napisz na 7 czy 14 dni i czy 2 osoby tylko?
Maruśka, a na kiedy potrzebujesz dokładniej ten Egipt? początek, koniec marca? jak tak to wyślę Ci na priva fajne hotele... i napisz na 7 czy 14 dni i czy 2 osoby tylko?
Anais
Zaciekawiona BB
jak mam dodac ten suwaczek ??
Mi też to przysporzyło problemów. Tu jest instrukcja:
https://www.babyboom.pl/forum/mlodz...-f236/faq-wstawiania-zdjec-i-suwaczkow-17297/
oczekiwanie
Fanka BB :)
Witamy nowa lipcoweczke:-)
geperty a juz myslalam ze robisz impreze na sniegu pomyslalam ze jeszce jakies dziecko zgubicie bo u nas tak go duzo O a w kulkolandii to sie szybciutko zmecza moze Chociaz dzieci sa neizniszczalne w sumie
geperty a juz myslalam ze robisz impreze na sniegu pomyslalam ze jeszce jakies dziecko zgubicie bo u nas tak go duzo O a w kulkolandii to sie szybciutko zmecza moze Chociaz dzieci sa neizniszczalne w sumie
reklama
M
mammi
Gość
Właśnie moja teoria o nie spaniu w ciągu dnia wzięła w łeb bo zrobiliśmy sobie 2 godzinna drzemkę z Szymkiem;-) Już chyba nie dam rady wstawać po 6 i dociągnąć do 23
Anais taki rogal też stosuje się do spania.Rosnący brzuszek sprawia,że jest bardzo niewygodnie w nocy,podczas snu na boku.Jak włożysz choćby taki rogal ,czy inną twardą poduszkę między kolana robi się dużo wygodniej.Może być nawet taki mały-jaki pokazałaś;-)
Moja córcia też ma mieć organizowane urodzinki za 2 tyg.Ponieważ nigdy nie miała typowego przyjęcia dla dzieci postanowiliśmy jej zorganizować w bawialni przy parku wodnym,lubw Anikinie.Jak się zorientowałam w cenach to szczęka mi
opadła koszt od dziecka to jakieś 25 zł+10 zł poczęstunek czyli 35zł.Izulka chce zaprosić ok 15 dzieci ,do tego opieka animatora,wypożyczenie strojów dodatkowo 110 zł ,do tego tort ok70zł i wychodzi 2 godzinna imprezka dla 8 latków za bagatela 700zł
Zastanawiamy się z M,czy to ma sens.Mieszkamy spory kawałek od szkoły,i ewentualnie przyjęcie można by urządzić jeszcze u babci,która szkołę Izabelci widzi z okien;-)Dobra,nie nudzę już bo elaborat mi z posta zaczął wychodzić;-)
Anais taki rogal też stosuje się do spania.Rosnący brzuszek sprawia,że jest bardzo niewygodnie w nocy,podczas snu na boku.Jak włożysz choćby taki rogal ,czy inną twardą poduszkę między kolana robi się dużo wygodniej.Może być nawet taki mały-jaki pokazałaś;-)
Moja córcia też ma mieć organizowane urodzinki za 2 tyg.Ponieważ nigdy nie miała typowego przyjęcia dla dzieci postanowiliśmy jej zorganizować w bawialni przy parku wodnym,lubw Anikinie.Jak się zorientowałam w cenach to szczęka mi
opadła koszt od dziecka to jakieś 25 zł+10 zł poczęstunek czyli 35zł.Izulka chce zaprosić ok 15 dzieci ,do tego opieka animatora,wypożyczenie strojów dodatkowo 110 zł ,do tego tort ok70zł i wychodzi 2 godzinna imprezka dla 8 latków za bagatela 700zł
Zastanawiamy się z M,czy to ma sens.Mieszkamy spory kawałek od szkoły,i ewentualnie przyjęcie można by urządzić jeszcze u babci,która szkołę Izabelci widzi z okien;-)Dobra,nie nudzę już bo elaborat mi z posta zaczął wychodzić;-)