reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Hmm jasne z chęcia powoli dochodzę jak to wszystko tutaj ustawic bo uczę się :) hehe ja narazie tez nie panikuję chociaz jak przyjdzie do ubioru to masakra trzeba isc na zakupy hehe

reklama
Anais, chyba zdjęcia pokazują najlepiej...
PODUSZKA dla kobiet w ciazy ROGAL do karmienia 3w1 (893213850) - Aukcje internetowe Allegro
MOTHERHOOD --- KOJEC PODUSZKA DLA KOBIET W CIĄŻY (900136327) - Aukcje internetowe Allegro
Ale w poprzedniej ciąży wkładałam zwykłą poduchę- grubego jaśka między nogi, jak już spałam tylko na boku... ale to jakoś dopiero od 6-7 miesiąca- wczesniej nie potrzebowałam. Teraz tez jeszcze nie potrzebuję choć brzusio spory...

Emih, dzięki. Kumam już o co chodzi... myślałam, że ten rogal wygląda inaczej... moja szwagierka miała taką poduchę do karmienia, też wygiętą, ale twardą i o wiele mniejszą... nie bardzo sobie wyobrażałam do czego się może przydać w ciąży w czasie snu...
to coś takiego było:
PODUSZKA DO KARMIENIA (901454247) - Aukcje internetowe Allegro

Jestem i ja, zabiegana, bo dziś urodzin synka ciąg dalszy, imprezka dla dzieciaczków na placu zabaw (tzw. kulkolandi), więc od rana robiłam kolejny tort, teraz gotuję szybką jarzynową i jeszcze młodemu ubranie muszę wyprasować, a za niecałą godzinę musimy być w drodze :baffled:, ale co tam, czas na BB to ja mam :-D.

geperthy - spóźnione życzeniadla synusia, teraz kojarzę, moja dobra koleżanka z pracy mówiła i że ma koleżankę ze swoich styczniowek na moich lipcówkach - to aga, mama julci. Mamy więc wspólną znajomą:-).

O proszę jaki świat jest mały :-), Julcia to narzeczona mojego Nikusia ;-), śliczna księżniczka :tak:.

Patipaula wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, w szczególności to krótkiego i bezbolesnego porodu ;-):-D.

Zmykam do roboty :baffled:.

Ja dzisiaj mam sajgon w pracy....uffff już chcę do domu.

Maruśka, a na kiedy potrzebujesz dokładniej ten Egipt? początek, koniec marca? jak tak to wyślę Ci na priva fajne hotele... i napisz na 7 czy 14 dni i czy 2 osoby tylko?

Witamy nowa lipcoweczke:-)
geperty a juz myslalam ze robisz impreze na sniegu:-D:-D:-D pomyslalam ze jeszce jakies dziecko zgubicie bo u nas tak go duzo:szok: O a w kulkolandii to sie szybciutko zmecza moze:-p Chociaz dzieci sa neizniszczalne w sumie:-D:-D:-D

reklama
Właśnie moja teoria o nie spaniu w ciągu dnia wzięła w łeb bo zrobiliśmy sobie 2 godzinna drzemkę z Szymkiem;-) Już chyba nie dam rady wstawać po 6 i dociągnąć do 23:zawstydzona/y:

Anais taki rogal też stosuje się do spania.Rosnący brzuszek sprawia,że jest bardzo niewygodnie w nocy,podczas snu na boku.Jak włożysz choćby taki rogal ,czy inną twardą poduszkę między kolana robi się dużo wygodniej.Może być nawet taki mały-jaki pokazałaś;-)

Moja córcia też ma mieć organizowane urodzinki za 2 tyg.Ponieważ nigdy nie miała typowego przyjęcia dla dzieci postanowiliśmy jej zorganizować w bawialni przy parku wodnym,lubw Anikinie.Jak się zorientowałam w cenach to szczęka mi
opadła koszt od dziecka to jakieś 25 zł+10 zł poczęstunek czyli 35zł.Izulka chce zaprosić ok 15 dzieci ,do tego opieka animatora,wypożyczenie strojów dodatkowo 110 zł ,do tego tort ok70zł i wychodzi 2 godzinna imprezka dla 8 latków za bagatela 700zł:szok:
Zastanawiamy się z M,czy to ma sens.Mieszkamy spory kawałek od szkoły,i ewentualnie przyjęcie można by urządzić jeszcze u babci,która szkołę Izabelci widzi z okien;-)Dobra,nie nudzę już bo elaborat mi z posta zaczął wychodzić;-)

Do góry