reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

nef, listę basenów nadających się dla malucha masz na - Pływajcie Zdrowo z Huggies LittleSwimmers My chodzimy na regularne zajęcia (teraz przerwa wakacyjna,ale od września znowu), kółka nie używamy i rękawków, bo to za malutkie dzieci są - na zajęciach dzieciaki pływają z rodzicami, a właściwie Radek to pływa sam, tylko go podtrzymuje M trochę :)

reklama
eijf cóż ci powiedzieć.. trochę współczuję, trochę zazdroszczę;-)
a nie masz jakiejś koleżanki, która się na tym zna i po koleżeńsku, nie tyle projekt zrobiła, co na sucho kilka podpowiedzi... Pamiętam, że jedna dziewczyna na forum się zajmuje projektami wnętrz, nie pamiętam nicka, ale imiona dzieci -Kornelka i Marcelek... Kurcze, tylko ona już nie zaglada...

a jak masz wątpliwość co wybrać, to wrzucaj na forum, coś zawsze podpowiemy:)

nef-aaa mowisz o arleci:))a my na biezaco prywatnie wymieniamy sie uwagami bo mamy podobny gust:)) poki co jesli chodzi o dzieci i duperele dla nich:)z tym ze ja np wiem co mi sie mniej wiecej podoba ale tak sie sklada ze zawsze masz dwa typy:) np teraz do pokoju malej w koncu zdecydowalam sie na klasyczna tapete w bialo rozowe pasy Alles voor je interieur Behang Eijffinger Bindi webshop voor goedkoop behang, laminaat, sierlijsten en zonwering i teraz nie chce jej juz wieszac baldachimu ktory miala z pasujaca do tego lampa (byla tam tez koronka i perly) ale cos w stylu zyrandola albo z krysztalkami i abazurkami kleurrijke kroonluchter met 3 kapjes Muno | kinderen-shop Kleine Zebra albo bez krysztalkow z abazurkami Lampen babykamer & kinderkamer online? | lief! lifestyle albo z krysztalkami bez abazurkow:)) Kroonluchter: antiek of trendy? no takie mam dylematy;)

eijf najlepsza lampa z abażurkami i kryształkami:tak: do różowej tapety biała będzie fajna.
To nadawała Nef - znana i ceniona samozwańcza dekoratorka powierzchni wszelakich:-D

a tak zmieniając temat, namierzyłam niektóre dziewczyny na fb, fajnie jest zobaczyć jak wyglądacie:) od razu się tłumaczę, korzystam z nk, a tego fb nie znam, nie rozumiem, nie znoszę i niemal nie korzystam... ale i tak fajnie:tak:

Dzień dobry i dobranoc:-D
ja troszkę wstawiona-dziś z M sobie po wódeczce i śledziku...
może jutro się zmobilizuję i napiszę jak urodzinki i nadrobię zaległe posty

hehe, a ja właśnie sączę mojego ulubionego drina - białego ruska... mniam, miłe jest życie matki karmicielki butelkowej:-D

nef-no fajnie zobaczyc:) przewaznie czlowiek sobie siebie inaczej wyobraza:)ja na nk juz sporadzycznie bo zyje wlasnie na fb:) szybko sie mozna przyzwyczaic.tylko u ciebie tak cos ubogo ze zdjeciami.(czego o moim profilu powiedziec nie mozna he he)

Nef-dzieki.rzeczywiscie wiecej,obejrze na spokojnie w domu bo teraz w pracy.ja zyje jednak na fb bo nk mi sie znudzila:)

reklama
No to my dzisiaj idziemy do Pani Doktor:-(

Trzy noce z rzędu marudna, budzi się co chwilę, płacze, rzuca się przez sen... Myślałam, że to może ząbki, chociaż dotychczasowe 6 wyrzynało się bez problemów. Wczoraj w dzień utrzymywał się stan podgorączkowy, na noc już dostałą czopka z Parecetamolem, żeby się nie męczyła, ale nad ranem wzrosło do 37,9 C, więc dostała większą dawkę w zawiesince.... Po śniadanku znowu wzrosło do 38,4 C, znowu zawiesina z Paracetamolem i tel. do lekarza... zwłaszcza, że jakieś takie pokasływanie się pojawiło. No i nie potrafię jej sama zajrzeć do gardełka.

To moje dzieciątko to teraz taki mały piecyk. Mam nadzieję, że szybko przejdzie, ale nie zaszkodzi jak lekarz osłucha płucka i zajrzy do dzioba.

Do góry