reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

tweenie - podawałam to: E-apteka Panaceum - polska apteka w UK, polskie leki - Ferrum Lek syrop 100ml
ale w jakiej dawce nie pamiętam, w domu mam dawkowanie, to jak Ci zależy to sprawdzę, ale Bartek był dużo młodszy, więc to i tak Ci nic nie da. Wiem, że zwiększałam stopniowo i trwało to ok 3 mies.:crazy: Ale pomogło.:-)
Początkowo miał Bartulo zaparcia, ale się unormowało.

A co do kabelków, Bartek uwielbia te od dekoderów, tv, kina i innych sprzętów razem podpiętych. Non stop je rozłącza i tłucze ładowarkami o podłogę, nie mówiąc że gryzie kable. Przykrywam je poduszkami, ale z tym tez sobie bez problemu radzi, diabeł...:-D

Ostatnia edycja:
reklama
wrrrr się rozpisałam i mi zniknęło.
Jak czasu wustarczy pisze jeszcze raz.
Tweenie- współczuję wyników. Myśmy już robiły morfologię. Mogłoby być więcej hemoglobiny. Także muszę więcej buraków wprowadzić.
kasiamaj- rura z odkurzacza mnie powaliła. Nina się troszkę boi, ale jak się oswoi, to zaczepia. ja brałam to żelazo po porodzie. Nie umiełam się załatwić, na samą myśl o kupie dostawałam szału i strachu. Odstawiłam. Nie wiem, jak teraz moje żelazo, ale wolę tego paskudztwa nie brać. Kupy oczywiście czarne. No ale czasem trzeba, więc nie ma wyjścia. Osobiście wolę szpinak :happy2: Ja też b. wcześnie miałam przekłute uszy. Mama przebijała mnie i kuzynce za jednym zamachem.
kasik- u nas zasilacz do lapka najlepszy, ale nie pozwalam się zbliżać, bo się nagrzewa. Oprócz tego oczywiście ładowarka do nokii. Podziwiam z jogą i pilatesem. Ja jestem tak rozleniwiona, że nic ze sobą nie robię...
sasanka- ja też tak ubieram. Żeby się nie zgrzała i nie zapociła. Kocyk zawsze jako zabezpieczenie.
ewcik - Nina nie chodzi nie raczkuje, ale swoim sposobem też wszędzie dojdzie. Wczoraj wstała do stolika edukacyjnego i razem z nim poleciała na podłogę, bo się przechylił. Lekkie to i plastikowe więc co się dziwić... Płaczu dużo, ale nie poradzę. Pilnowałam, ale nie zdążyłam, bo pranie składałam.
patipaula- zdrówka dla Pauliny. Nina nadal katar, ale już jest lepiej.
Reszta później, lecę z Kinga do schroniska poogarniac kuwety zwierzakom. Ciaoooo :blink:

widze ze mowa o odkurzaczach to dorzuce tylko ze moja uwielbia to urzadzenie.za kazdym razem jesli odkurzam w jej obecnosci wlecze sie za nim po calym pokoju.raz nawet zaczepila sie tylu raczkami i pociagnelam ja z tym odkurzaczem.poza tym jak lezy spokojnie (odkurzacz nie mala:) w pokoju to sie na niego wspina,bawi rura itd.ogolnie lubi jak sie odkurza.
no i poza tym lubi wszystko co nie jest zabawka.

ja czuje sie dalej beznadziejnie a musze jutro do pracy.Mam nadzieje ze zaraze szefowa bo narobila mi wyrzutow sumienia gdy powiedzialm ze prawdopodobnie nie przyjde...

my bylismy ogladac dzis dwa domu ktore budzily nasze zainteresowanie.Wybor byl trudny bo oba ok,oba w tej samej cenie,dzielnicy itd.Mimo ze jeden z domow mial nowa lazienke (bardzo w moim stylu) i kuchnie oraz jakby wiecej miejsca na parterze (po prostu inny uklad bo metrazowo caly dom ma tyle samo co drugi) i jakas dobudowka przy kuchni to wybralismy ten ktory tych zalet nie mial...A dlaczego?dlatego ze bardziej go czulismy:)) teraz trzeba zaczekac czy sprzedajacy zejdzie troche z ceny ktora mimo tego i tak bedzie wysoka i na dodatek nie bedziemy od razu mogli robic generalnego remontu typu kuchnia,lazienka itd.ale chyba to przezyje.sam dom kosztuje tyle ile wynosi nasz budzet na niego.ah zobaczymy jak to bedzie

hej dziewczyny,
ja wczoraj usiadłam oglądać filmik z zet i jakoś wieczór zleciał:) A dzisiaj od rana mamcia u mnie była, więc wzięłam się za prasowanie etc. Poszła z Basią na spacer i mała nadal śpi po domem, a ja przy kawce na chwilę zaglądam:) Pranie włączyłam, obiad przygotwany. Pogoda się skaszaniła, więc może pojedziemy zobaczyć foteliki samochodowe, bo jak słonka nie ma to nie szkoda dnia;) Basia zaczyna przemieszczać się o meblach...już nie nadążam!
co do kolczyków to mnie osobiście nie podobają się takie małe dziewczynki z kolczykami, uważam że dziecko samo powinno podjąć tą decyzję "nawet w podstawówce", ja Basi nie będę przekłuwać:)
Tweenie wszystko będzie dobrze, trzeba być dobrej myśli!!!
Eijf fajnie z domem:)

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki!!!
pogoda sie zrpala dzisiaj ale 3 spacerki zaliczone!!
widze ze o odkurzaczach rozmawiacie hehe m\to i ja powiem ze moj tez lubi odkurzac rure rowniez i kabelek od niego a co najzabawniejsze jeszcze nie dawno odkurzacz byl to moj jedyny sposob na to by moc umyc podlog lub poscierac kurze tzn odkurzalam i on chodzil a ja mylam podlogi ale wkoncu zajarzyla i teraz musze odkurzac tylko a jak za dlugo to juz jeczy:-):-)
eijf no to fajnie oby sie udalo z tym domkiem i poszlo po twojej mysli a do tego oby zszedl wam z ceny!! a remont powolutku bedziecie sobie robic!!!
tweenie kurcze to rzezywiscie mala dala ci popalic i kurcze nie ciekawie z tymi wynikami:-(i co udalo ci sie dostac do lekarza??a czemu az tak dlugo czekasz na wizyte???
kasiamaj moze jakies zjecia dzieciaczkow w ramce??ja ostatnio tak zrobilam byla szczesliwa moja mama!!!
skrzat to fajnie ze mama przyjechala a ty porobilas i odpoczelas!! moja moze w sobote rzyjedzie!!

reklama
Witajcie

Moja Julka dzis zrobila nam pobudke 4 razy mleko juz nie pomoglo nie mam juz sily kiedy to sie skonczy

eijf - dobrze ci bedziesz miala domek my tez sie rozgladamy ale ci ludzie pogupieli z cenami u mnie cenia sie tak jakby to byla warszawa

agata
- jakie te pampersy sa po 39,90 zielone ?? ja musze premium care kupic te zielone smierdza mi moczem

Sorki ze nie odpisze wszystkim ale nie mam sily jestem nie wyspana zla i glodna

do pozniej

sprawdzilam te pampersy to niestety zielone ale i mniej w paczce bo tylko 60 sztuk

Ostatnia edycja:
Do góry