reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

eijf sliczne zdjecia powiedz mi obrabiasz je potem w jakims programie??jak tak to w jakim???
jesli chodzi o katar to moj syn mial ponad 2 miechy i chodzilam po lekarzach i poszlam do laryngolloga leczyla go az wkoncu zrobila wymaz z gardla i okazalo sie ze ma bakterie dostal antybiotyk i jak reka odjac przeszlo!!!!! tyle ze moj mlody starszy jest!!!!!!!!!!! mam nadzieje ze pomoze ci laryngolog a jak nie to popros o skierowanie na badanie wymazu z gardla!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
kasiamaj to ładnie sobie śmiga przy meblach:tak: Zdrówka dla was!

pati to super że słuch oki a z oczkiem mam nadzieje że za rok będzie już dobrze. I szyjka cieszy:-) Moja nawet nie pełza taki leń:-D Ale się nie martwię bo Emi nie pełzała nie raczkowała a jak miała 10 miesięcy ruszyła przy meblach, takie widać moje dziewczyny leniwe, ciekawe po kim:-D Też mamy 2 ząbki na dole i coś idzie ale nie wiem gdzie:-D Super z tą chustą;-)Kupiłam te pampki jak tak pochwaliłaś ale się zastanawiam czy ta ceratka jest oki dla skóry, zobaczymy po pupci.

tiffi ja kupiłam teraz 43 ale to też na oko bo róznie firmy znakują.

joaszka oby lepsze dni nastały:sorry2:

agatka ale Andrzejek wcina, moja ledwie 150-180.

peemka pewnie zmęczyłaś się tym udawaniem że coś robisz:-D

kacperek-mam wizyte u laryngologa na maj ale to o wiele za pozno.dziecko tylko sie meczy wiec w poniedzialek bede sie starala zeby byla o wiele szybciej.jesli ja nie bede mogla to pojdzie z nia moj i mam nadzieje ze przycisnie lekarza.niech kurcze zrobia jakies badania a nie w kolko zgaduja lub ten katar lekcewaza.
a co do zdjec to obrabiam je glownie w picasa bo ja robie zdjecia bez flesza(z fleszem mi sie nie podobaja) i pozniej trzeba je rozjasnic:)

jedyneczka-jak to wyglada gdy dziecko nie pelza i raczkuje?lezy na brzuszku i zaczyna sie wspinac by wstac?z ciekawosci pytam bo trudno mi sobie wyobrazic.i jak wtedy z siadaniem.jak starsza zaczela siadac?bo moja wlasnie z pozycji na raczka to robi glownie

jedyneczka pije dużo na noc, a chudy jak szkapa.
eijf dokładnie jak mówisz. Andrzej nie pełza, nie raczkuje, a jak już usiądzie w łóżeczku to próbuje trzymać się ramy łóżka tyłkiem odkręcić się na bok, żeby miał wygodniej i kombinuje jak wstać na nogi.

witam się i ja

u nas trochę lepiej.młody bez gorączki,więc dziś wyszliśmy trochę na spacerek.
tak było pięknie że zrobiliśmy sobie ognisko... ;)
Natalka jak zasneła to spała 4 godz.-w szoku byłam bo chodziłam sprawdzałam czy oddycha ;) tak jej sie dobrze spało widać...
zrobiłam pranie muszę jeszcze powiesić.
Ejf-piekne te fotki...masz moze jakąś stronkę żeby sobie zobaczyć Twoje dzieła???
Jedyneczka-dzięki.;) ciakawa jestem kiedy sama pójdzie??? młody miał rok i 2 tyg.jak się odważył dokładnie w sylwestra. ;)))

miałam Was popytać co dajecie na obiadki maluchom...????
moja słoików nienawidzi...pluje tym gdzie popadnie...sama jej gotuję-ale już mi pomysłów brak.....może coś od Was ściągnę. ;)
i małej posmakuje.

u nas z nowości to młoda uwielbia suche wafle od lodów.

ja na sekunde,
zajecia mam w ten weekend wiec czasu brak!
Eijf swietne zdjecia:)
Kasiamaj do mnie jakos takie specyfiki nie przemawiaja, a co do obiadkow to Basia głównie słoiczki ale ostatnio zacyznam jej otowac i mam rewelacyjna ksiazke "u malucha na talerzu" naklad wyczerpany ale mi sie udalo na allegro zdobyc:) polecam serdecznie, wiele zup, dan i deserkow! fajna rzecz, wiem ze net pelnypomyslow ale ja jakos wole ksiazke...mimo ze z neta tez czasem korzystam:)

Witam weekendowo:-)

Dzis mialam zebranie Wspolnoty mieszkaniowej i calkiem o tym zapomnialam. Przyniesli mi rozliczenie za ogrzewanie. Mamy 600 zl do zaplaty:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Cos mi mala kicha i katarek sie pojawil.

eijf naprawde masz kobito reke. Zdjecia rewelacyjne. Kuruj sie, kuruj.

jedyneczka jaka ceratka? Moje pampki z biedronki nie maja zadnej ceratki. Jestem ciekawa jakie ty kupilas:confused::-) te nowe tak wygladaja:
Opinie o Biedronka Pieluszki DADA Premium (nowa wersja od 2011 r.) - opinie, zdjęcia, informacje - bangla.pl
tam masz pokazane ich zdjecia.

kasiamaj najprosciej gotowac zwykly rosolek i dodawac warzywka rozne. Raz kalafior, innym razem np brokul.

Ostatnia edycja:
eijf a moglabys mi wiecej wytlumaczyc co i jak bo mnie bardzo zainteresowalo i chcialabym swoim dzieciaczka zrobic!!!! moj M sie pyta jak zrobilas ze mala i przedmioty sa mocno widoczne a reszta jest biel???i jakim aparatem??
co do kataru to moze cos ja uczula nie koniecznie te koty ale cos innego??testow nie mozna zrobic bo za mala ale poprobowac!! oby sie udalo bo dla takiego dzieciaczka to meczarnia ten katar!!!

reklama
Hejka

witam sie i jednoczesnie zmykam spac jestem padnieta

eijf - fotki piekne

my dzis zdecydowalismy z mezem ze kupujemy chodzic dla malej bo nie da rady ona nie chce siedziec tylko non stop chodzi tragedia.

czy wasze dzieci tez becza jak sie je sadza do wozka no ta moja prezy sie jak diabel odkad zaczela nauke chodzenia. wkurzam sie bo nowy wozek jest tyle kasy a ona go olewa ma gdzies

my dalejmy do jedzonka tylko obiadki nie gotujemy nic

padam ide spac

Do góry