reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Vanilka, tak spałam słodko do 8 z hakiem, od 3 i z trzema przerwami... Energia ze mnie tryska, jak dziś deszcz z nieba...

mam taką poduchę do karmienia, dla bliźniąt, więc jest trochę większa i rewelacyjna sprawa to jest :)

A ja tu mysle,ze Ty sobie pochrapujesz jeszcze a Ty predzej odemnie wstalas .
ciekawe jaki dzien bedziesz miec ..
ja to jak poszlam spac tak cala noc spalam jak smok ...wstalam o 9 ale za to oczywiscie na buzi z lekka opuchnieta ...normalnie moje usta sie powiekszyly :eek:

reklama
czesc dziewczyny -ale posrana pogoda ,normalnie tylko spac
miałam dzis Filipsa zaprowadzic 1 dzien do przedszkola ale normalnie tak mi sie nie chciało tylka ruszyc spod kołdry ze szok ,no i został ,mój m tez stwierdził ze najlepiej to jakby został w łózku ze mna ,ale niestety ktos pracowac musi
własnie dzis zauwazyłam mój podpis pod suwaczkiem,i jestem przerazona bo to juz za chwile bedzie poród
dziewczynki miłego dnia

dokładnie!!! Ja Oliwki tez nie zaprowadziłam do przedszkola. Spojzałam przez okno i nie dałam się namówic na 1,5 h przejazdzkę autobusem ale i tak muszę dzisiaj jednak wyjsć bo trzeba pojechać z moja zafirką do mechanika i wymienić alternator i akumulator. Ale pogoda.......................................:(
Perla napisz co tam u ciebie i jak sie czujesz, bo się nie pokoję!

idę nadrobic ostatnie 2 dni.....

cześć laseczki
jestem taka obolała bo wczoraj jak wróciliśmy od chrześnika o 20 to jeszcze sprzątałam,pełno kurzu wszędzie z tego remontu
jestem wkurzona bo w sobote byłam na zakupach w realu i płaciłam karta,ale wybiło odmowe,no to w koncu M zapłacił gotówka, potem w domu patrze na necie a tam mi z konta jednak pobrało pieiądze, wieć dwa razy zapłaciliśmy za zakupy,zaje...cie, musze jechać do banku i niewiem czy do reala tez to wyjaśnić:wściekła/y:
no i nam zalewa ścanę w tym pokoiku co remontujemy,tak od parapetu w dół, super

madzik, ania petska ja też mam ostatanio często takie dni płaczące,byle jaka pierdoła a ja beczę,no i boje się porodu, panika jakaś mnie ogarnia

vanilka to musisz sexi wygladać takie pełne usta:-) no i chciałam napisac to co tweenie z botoksem hihi

louise dobrze ze juz lepiej bo się wystraszyłam jak czytałam o tych Twoich czerwonościach i mdleniach:-(

A ja się jednak ubrałam i pomalowałam, i trochę mi lepiej
A co do botoksu to sobie za parę lat zrobię hehhe-mój tata ma uprawnienia ostrzykiwania botoksem , więc żal nie skorzystać :)
Anetka no to numer z tą kartą-tez bym się wkurzyła-najgorsze ,że tearz musisz jezdzić i to odkręcać!!

aneta też tak kiedyś miałam,ale zorientowałam się przypadkiem, jak cos płaciłam kilka dni później. Ale sami mi zwrócili (mBank)

perla własnie troche nadrobiłam i widze ze k.....a nie dobrze u Ciebie ,nie bierz tego bo to jest na infekcje i dzwon do lekarza w pl ,takie plamienie i do tego jeszcze nasilajace jest nienormalne,daj znac co u Ciebie
emih dobrze ze chociaz lepiej troszke u Ciebie,ciesze sie,a M sie nie przejmuj i siedz u mamy ile sie da ,juz zdazyłas sie nastresowac za wszystkie czasy ,niech on zobaczy jak to cudownie tak o wszystkim myslec,a jak sie obrazi to jego prpblem
louise kurcze nie zaciekawie ,ale powiem ci ze ja od trzech dni mam takie kołowrotki w głowie ze juz pare razy miałam akcje zeby usiasc bo bym padła ,ostatnio wczoraj jak bylismy na komuni i całe szczescie ze stałam pod kosciołem a nie w srodku bo by mnie wyniesli.
tetina niezle daleko mała wozisz a czemu tak?
jedyneczka dobrze ze wada u Emi taka mała i moze sie jeszcze naprostuje ,bo ogólnie to minusy sa duzo gorsze i sie wzrok pogarsza,ale ona jeszcze mała to jak szybko zacznie nosic okularki to pewnie bedzie dobrze
tweenie czytam ze ty tez masz zmartwienie,ale nie zakładaj ze bedzie zle i mała bedzie chora ,przeciez ty tez jestes drobniutka,mój mały odbiegał od normy do porodu bo urodził sie 2400 i niewiele ponad 40 cm i wcale nie było to spowodowane jego choroba tylko poprostu taka uroda,jest drobny i poprostu taki bedzie ,wiec nie martw sie kochana i nie kieruj statystykami

reklama
no ja korzystam z tej ciszy w domu :happy2:
M pojechal z mlodym do miasta jakies gry sobie kupic na ps3 a mi masazer do plecow :-Di kielbase na grila :-p nie chcialo mi sie jechac z nimi :no:

Do góry