reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Cześć dziewczęta

Ja jak zwykle caly tydzien w ślimaczym biegu. Dzisiaj cały dzień łaziłam po sklepach i wydawałam ostatnie grosze na moje córcie ;) ale co tam w końcu dla niech czlowiek żyje.
Mam nadzieje że udał wam się weekend choś pogoda nie bardzo dopisała.
Teraz moge tylko życzyć miłego wieczoru !

reklama
Czesc dziewczynki!!
Jak tam juz prawie po weekendzie?? Mi zlecial na leniuchowaniu i prasowaniu. Maly byl wczoraj u babci a dzis popoludniu pojechalismy po niego. Troszku sobie odpoczelam zrelaksowalam sie i jest ok. Jutro wizyta na 11 do ginka. Ah jak sie ciesze wkoncu sie dowiem ile wazy i mierzy i jak daleko mi jeszcze zostalo i mam nadzieje ze glowka nadal ku dolu jest:).
Pogoda u nas tez nie ciekawa tyle ze dzis nie padalo ale zimno ze hej jeszcze tylko 3 ogrodnikow i sloneczko wroci wiec mam nadzieje ze na dzien dziecka juz sloneczko swiecic bedzie.
Vinilka mam to samo z nogami co ty!! Tak wiec wiem jak sie czujesz i jaki to bol. Ale kupilam sobi krem na opuchniete i zmeczone nogi z perfekty i mam nadzieje ze pomoze.
Perla jak tam sie czujesz??daj znac martwimy sie o ciebie i dzidzie.

Czesc dziewczynki!!
Jak tam juz prawie po weekendzie?? Mi zlecial na leniuchowaniu i prasowaniu. Maly byl wczoraj u babci a dzis popoludniu pojechalismy po niego. Troszku sobie odpoczelam zrelaksowalam sie i jest ok. Jutro wizyta na 11 do ginka. Ah jak sie ciesze wkoncu sie dowiem ile wazy i mierzy i jak daleko mi jeszcze zostalo i mam nadzieje ze glowka nadal ku dolu jest:).
Pogoda u nas tez nie ciekawa tyle ze dzis nie padalo ale zimno ze hej jeszcze tylko 3 ogrodnikow i sloneczko wroci wiec mam nadzieje ze na dzien dziecka juz sloneczko swiecic bedzie.
Vinilka mam to samo z nogami co ty!! Tak wiec wiem jak sie czujesz i jaki to bol. Ale kupilam sobi krem na opuchniete i zmeczone nogi z perfekty i mam nadzieje ze pomoze.
Perla jak tam sie czujesz??daj znac martwimy sie o ciebie i dzidzie.
no to wspolczuje i Tobie bolu bo wiem jak to meczy i wogle ogranicza ;/
tez musze sobie jakie krem sprawic do zmeczonych nog bo jak narazie to stara metoda mi pomaga -moczenie ich w misce z sola :)

kurde juz 22 ,a mi jakos spac sie nie chce ;/
pobuszuje jeszcze po necie i wrazie co powiem juz dobranoc .

Vanilka ja ostatnio w okolicach 3 dopiero zasypiam, masakra straszna....
no costy :szok:
a czemu tak Ci sie przestawilo ??mysli za duzo chodzi po glowie ,mala sie wierci spac nie mozesz czy tak poprostu o tej godzinie dopiero czujesz sie spiaca ?
to do ktorej potem spisz ?

nie wiem, od jakiegoś czasu tak mam, że nie mogę zasnąć. W ostatnich dniach doszło do tego, że chcę spać, oczy mi się kleją, ale nie zasypiam, nie wiem dlaczego... A Mała grasuje ok. 2, ale jest mała i delikatna, więc mi nie przeszkadza w niczym.
A śpię różnie, czasem do 7, czasem do 10. Próbowałam już wstawać wczesniej, ale to nic nie daje, i tak nie zasypiam...

ja to zazwyczaj padam juz ok.21 a dzisiaj cos nie moge spac ;/
uciezliwe to jest bo co tu robic ....po raz tysieczny ogladac aukcje ;-)
Tobie kochana zycze duzo snu no i nie doluj sie bo wiesz ,ze bedzie dobrze !!

allegro już chyba na pamięć znam :) teraz przeglądam ebaya angielskiego, kurcze, dużo fajniejsze rzeczy tam macie, a ceny rewelacyjne. Powiedziałam M, że go tam na zakupy wyślę, bo u nas to kasy szkoda ;)

Napewno taniej wychodzi kupno tutaj wszystkiego dla maluszka jak w PL .
Jak ogladam cos na allegro i te ceny :szok::szok:z kosmosu normalnie je biora !!

matko ,maly tak mi sie wierci ,ze masakra ...i jak tu spac jak brzuch faluje na wszystkie strony :baffled:jeszcze troszke zostalo i finisz ...

reklama
no, mnie z ostatniego usg wyszedł termin na 12.08... jak tak dalej pójdzie, to na Gwiazdkę się urodzi :)

wezmę namiot, lapka i neta bezprzewodowego i pojadę na tydzień do Anglii, żeby zakupy za ebay zrobić...

Do góry