reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Hej, jestem też lipcówką 2010. Jestem w 30 tygodniu ciąży z synusiem Marcelkiem, też mam troszkę problemów, bo skraca mi się szyjka :( Pochodzę z województwa kujawsko-pomorskiego, mam 29 lat. Chciałabym Wam polecić kilka linków z ubrankami po mojej córci. Mam nadzieję, że nie będziecie złe. Teraz spodziewam się synka więc wymieniam garderobę na chłopięcą. Pozdrawiam Was serdecznie. Ubranka są zadbane. Zresztą same proszę zobaczcie.

Wyprawka dla dziewczynki 53 szt. (999782270) - Aukcje internetowe Allegro

Zestaw NEXT dla dziewczynki 3-6 m-cy (1001230896) - Aukcje internetowe Allegro

Zestaw dla dziewczynki 6 m-cy NEXT,H&M (1001238486) - Aukcje internetowe Allegro

Zestaw NEXT, H&M dla dziewczynki 3-6 m-cy (1001251537) - Aukcje internetowe Allegro

Zestaw NEXT, Adams, 5-10-15 dla dziewczynki 6 m-cy (1001277210) - Aukcje internetowe Allegro

2 kompleciki na lato 0-3 m-ce dla dziewczynki (1001280391) - Aukcje internetowe Allegro

3 komplety 3-6 m-cy m.in. Marks&Spencer, NEXT (1001301891) - Aukcje internetowe Allegro

Lniane spodnie H&M MAMA rozm. 40 - idealne (1005402154) - Aukcje internetowe Allegro

2 pary bucików w stanie idealnym rozm. 20 i 21 (1005404798) - Aukcje internetowe Allegro

Sukienka i body H&M jak nowe (1006341854) - Aukcje internetowe Allegro

Śliczny komplecik na lato H&M jak nowe (1006343379) - Aukcje internetowe Allegro

Ogrodniczki mothercare, bluzeczka adams (1006345162) - Aukcje internetowe Allegro

Jeansy + tunika H&M jak nowe! (1006347679) - Aukcje internetowe Allegro

6 szt body dla dziewczynki (1006349294) - Aukcje internetowe Allegro

Wiosenny czerwony płaszczyk CUBUS idealny (1005622765) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Asieńko ja przeczytałam jednym tchem.. i czytałabym jeszcze i jeszcze, bo takie dobre wiadomości można czytać w nieskończoność:tak: dużo siły Ci kochana życzę

Asienka dzieki Bogu jestes!!!strasznie sie tu o ciebie martwilysmy!!!
ciesze sie ze mala nie ma brak wad genetycznych!!!
strasznie sie ciesze!!!!

Asieńka dobrze, ze się w końcu odezwałaś!! bo tu wszystkie już miałyśmy czarne myśli..... najważniejsze, ze mała nie ma wad genetycznych!! niech rośnie i dużo siły!

Asieńko fajnie ze w końcu napisałaś,dobrze że mała nie ma wad genetycznych,bardzo sie ciesze!!!!
ale powinnaś porządne klapsy od nas dostać,wiesz jak myśmy sie tu martwiły o Ciebie i często wspominały i czekały aż się odezwiesz?!?!?! mogłas chociaż jakieś jedno zdanie co pare dni npisać,no ale dobrze że już jesteś,nie rób tego więcej!!!!! zdrówka dla małej :)))

Asieńka witaj!!! ogromnie się cieszę, że sprawy tak się potoczyły dla Ciebie i Twojej Córuni-jesteś wielka, że to wszystko przetrwałaś, teraz musi być już tylko lepiej:-)

Asieńka ode mnie też wielkie lanie, że się tyle nie odzywałaś:wściekła/y:
Ale teraz jesteś gwiazda tygodnia i nawet nie wiesz, jak się cieszę, że wszystko dobrze:-)

PS Wątek zakupowy jest w innym miejscu Marcelko:crazy:

geperty, atabe no właśnie to były moje typy, ale bratowa napisała mi, że ten malaga taki zimny/smutny, a ten drugi cieplejszy i to mnie zmyliło
jedyneczka nie wiem jaki kolor podłogi będzie, zresztą dzisiaj już nic nie wiem po mojej wyprawie do domu i w ogóle mam kiepski humor
madzik fajnie, ze miałam dobry, miły czas
kropa niezłe te wkładki, ale ja jednak myślę, że to śluz bo jest w kolorze białawym, tylko konsystencja bardziej wodnista niż zawsze
ewelad ja lubię brązowe meble i ciemne, ale chcę mieć jasne blaty
oczekiwanie kuruj się kuruj, fajny avatarek
gaja fajnie,że wakacje się udały
asieńka JESTEŚ!!!!!!!! To ja też napisze kilka słów po kolei, bardzo cieszę się, że z dzidzią wszystko dobrze. Rozumiem też, że miałaś popsuty komputer, ale my tu naparwdę się martwiłyśmy o ciebie i dziecko. Szkoda, że nie odezwałaś się wcześniej, że u Ciebie dobrze.

Mam dzisiaj kiepski humor, więc nic nie będę pisała

Asienka w koncu i jaka radosc;-) Super ze malutka nei ma wad genetycznych a z reszta dacie sobie rade bo macie siebie. A duza byc nie musi, w koncu to ksiezniczka mala nie:tak::tak:
Dziekuje dziewczynki za pochwalenei avatarka, to moj brzuchol z 29t.c.
jedyneczko ja tych pierogow to ci i kilka porcji naszykuje zebys tylko chciala skubac w tych chwastach:-p:-p
tiffi bierz tabliczke czekolady , albo cos fajnego slodkiego do lozka, wlacz jakas komedie i niech humorek wraca szybciutko.

reklama
oj ostatnio długo nie zagladałam na ogólny a tu prosze dziś takie dobre wieści
Asienka bardzo sie ciesze że malutka nie ma żadnych wad i trzymam mocno kciuki za dalszy pomyslny rozwój wypadków:) bedzie dobrze zobaczysz! a ty jestes welka że dajesz sobie z tym tak dobrze rade:)
Oczekiwanie avatarek super:)
Tiffi witaj w klubie popsutych humorków. ja też mam dzis nastrój kiepski a pogoda mi go wcale nie poprawia bo dzis caly dzien sypał u mnie śnieg:/ co dziwne na termometrze bylo 10 stopni ehh... co za kraj!
dobrej nocy wszystkim życze!!!

Do góry