reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Ja też oglądam uroczystości pogrzebowe, ale cieszę się, że będzie w końcu "po", współczuję rodzinie, która musiała czekać 9 dni, myślę, że w końcu "odetchną" po pożegnaniu.

Tiffi ja mam sporo śluzu, ale raczej nie jest wodnisty, tak bardziej kisielek biały ;-).

Miałam jechać dziś do mamy na żurek, ale wczoraj zaczęło mnie pobolewać gardło, a dziś rano to już masakra, nigdzie nie jadę i nawet z wyrka nie wychodzę :-(.

reklama
hej baby!
u mnie dziś kolejny dzień nudzenia się;-) sprzątam sobie troszkę i to tyle...
tiffi co do śluzu, to u mnie jest go więcej, ale jest on jakiś taki białawy ...
louisie odsypiasz???
miłego dnia

witam się niedzielnie:-)

polezałam do teraz w łóżeczku,ale trzeba się powoli szykowac i jedziemy do rodziców na obiadek,potem moze na krótki spacer, bo kostka jeszcze troche boli, nieche jej nadwyrężać,ale pogoda dziś cudna,niebo niebieskie,słoneczko, 18stopni:-)

tiffi ja mam nieco więcej śluzu ale tako normalny,nie jest wodnity,więc nieiwem co Ci doradzić
atabe a kiedy robisz badania maczu?
louise balowiczko,na poprawiny też idziesz?

miłej niedzieli:-)

aneta jeszcze biorę leki, miałam brać 7-10 dni, ale planuję badania zrobić chyba w piątek...mam naprawdę nadzieję, że wyniki będą lepsze...ale Ci zazdroszczę tego obiadku u rodziców;-)

ja chyba się wezmę za moją szafę, bo jakoś tak mam w niej pełno rzeczy, ale jak trzeba coś ubrać to nie ma co...tylko ciekawe czy coś w niej zostanie...

oczekiwanie ja też bardzo lubię arbuzy, ale jeszcze w tym roku nie jadłam, muszę to nadrobić
tweenie grill bez kiełbaski i karkówki, co to za grill. Ja lubię grilla u mojego brata, kiełbaska, karkówka, kaszanka, skrzydełka (ja nie lubię), ale reszta mniam mniam
geperty ja mam właśnie sporo śluzu, ale tak jak poczytałam to on taki bez zabarwień,taki jak miałam przed ciążą bez zapachu, więc traktuję to jako normę (mam nadzieję). Kuruj się, kuruj
tweenie nie, ja mam właśnie taki śluz, wiem skąd się wydobywa, a jest bardziej śluzowaty w konsystencji, tylko przed ciążą miałam taki ale teraz jest go więcej i dla mnie to nowość
atabe, aneta chyba źle dookreśliłam ten śluz, ale z tego co piszecie to u mnie jest tak samo. Atabe ja już wcześniej zrobiłam takie porządki w szafie i trochę zostało w niej rzeczy, więc nie jest źle.
Ja w końcu dziś odespałam wczorajszą noc, zjadłam śniadanie i poszłam do kościoła, ale piękna dziś pogoda, normalnie mam energię. Teraz wstawiłam obiad znaczy karkówka się dusi, zaraz nastawię ziemniaczki, tylko niestety okazało się, że nie mam korniszonów, a myślałam, że mam hmmm pozostają kiszone ogóry. Po obiedzie chyba pojedziemy do domu zerknąć jak się ma sytuacja. Wczoraj do późna myślałam co z tą kuchnią zrobić, chętnie bym się was poradziła, ale projekt mam w programie i nie bardzo wiem jak z tego zdjęcia zrobić, może M pomoże to wtedy. Siedzę i dumam nad tą kuchnią, no wiem że nie da się nic zrobić by byłą taka jak chciałabym, ale myślę wciąż.
Zastanawiam się nad blatami czy kamień salamanka
Blaty robocze Kronopol :: FORUM II - Hurtownia płyt i akcesoriów do produkcji mebli
czy juta beżowa
Blaty robocze Kronopol :: FORUM II - Hurtownia płyt i akcesoriów do produkcji mebli

Co do płyty mam dwie opcje albo wiśnia malaga albo wiśnia portofino
DAC-TER akcesoria i okucia meblowe - fronty meblowe BRW - okleiny

Dzięki za wszystkie opinie

Ja właśnie wciągnęłam jajecznicę ze szczypiorkiem, nie chce nam się obiadu robić ;-).

Tiffi mi się podoba zdecydowanie bardziej wiśnia malaga, a blat kamień salamanka :tak:.

Witam Was Brzuchatki!!
A ja mam dzisiaj lenia w tyłeczku ...hehe..Wczoraj byliśmy z M u jego rodziców..Oczywiście atmosferka tam taka sobie(ja mam spięcia z teściami,ja jestem oczywiście ta najgorsza,ale to wszystko przez siore M,ale co zrobić:crazy:)..Wczoraj bylismy w Smyku i byl leżaczek z wibracjami za 99zł i dzisiaj wygnałam M po niego,bo cała noc nie moglam spać,tak o nim myślałam..hehe..
Tak sobie myśle,że caly czas operuje się tygodniami ciąży,a mało miesiącami,ja mam mały problem co do miesięcy,bo różnie się je określa..i chyba najwłaściwiej to liczyć,że każdy kolejny miesiąc zaczynam 23 dnia miesiąca,czyli tak jak ostatnia miesiączka..jak myślicie???
Mała dzisiaj mało aktywna,ale to chyba przez to ,że ja taka spiąca..Uciekam,bo zaraz obiadek trzeba zjeśc i się ruszyc z domu,bo aż glupio siedzieć w taka pogodę w domciu..Buziaczki

a ja się najadłam jak świnka :sorry: zrobiłam sobie ziemniaczki smażone z jajkiem i ogórkiem kiszonym, w samotności jadłam, bo M jak zwykle w pracy...i przez to tak się objadłam, bo smutki zajadam...i idę dalej porządkować szafę ale przeraża mnie ilość rzeczy w które wchodzę...ehhhhhh
tiffi mi podobnie jak geperty podoba się bardziej wiśnia malaga, a blat kamień salamanka :-)

reklama
Cześć brzuchatki;-)

geperty
ale fajnie że masz okienko z głowy i ładniutko się zapowiada u Ciebie ;-) oj leż jak czujesz że Cię rozkłada.

tiffi
jeszcze mi się przypomniało że ten piekarnik elektroluxa miałam z drzwiczkami otwieranymi na bok bo wydawało mi się tak wygodniej.A mokrości mam cały czas, czasem większy rzut czasem mniejszy ale są.Blat chyba ta juta bardziej mi się widzi a fronty to zależy od reszty domku jakie meble i podłogi wybierzesz, do tej ciemniejszej może więcej kolorów pasuje, ja mam cos jakby ta jaśniejsza i nadaje ton wszystkiemu bo jest taka "żywa";-)a jaki kolorek podłogi będzie?

tweenie dla mnie karczuś, boczek, kiełbasa to podstawa więc nie dzieię się że jesteś zawiedziona:-p

Ja wypieliłam dzisiaj skalniaczek, wzięłam reklamówke żeby na niej klękać bo masakra kucać a na obiad kociołek cygański czy węgierski z knora z szyneczki z makaronikiem .

Do góry