oczekiwanie ja też bardzo lubię arbuzy, ale jeszcze w tym roku nie jadłam, muszę to nadrobić
tweenie grill bez kiełbaski i karkówki, co to za grill. Ja lubię grilla u mojego brata, kiełbaska, karkówka, kaszanka, skrzydełka (ja nie lubię), ale reszta mniam mniam
geperty ja mam właśnie sporo śluzu, ale tak jak poczytałam to on taki bez zabarwień,taki jak miałam przed ciążą bez zapachu, więc traktuję to jako normę (mam nadzieję). Kuruj się, kuruj
tweenie nie, ja mam właśnie taki śluz, wiem skąd się wydobywa, a jest bardziej śluzowaty w konsystencji, tylko przed ciążą miałam taki ale teraz jest go więcej i dla mnie to nowość
atabe, aneta chyba źle dookreśliłam ten śluz, ale z tego co piszecie to u mnie jest tak samo. Atabe ja już wcześniej zrobiłam takie porządki w szafie i trochę zostało w niej rzeczy, więc nie jest źle.
Ja w końcu dziś odespałam wczorajszą noc, zjadłam śniadanie i poszłam do kościoła, ale piękna dziś pogoda, normalnie mam energię. Teraz wstawiłam obiad znaczy karkówka się dusi, zaraz nastawię ziemniaczki, tylko niestety okazało się, że nie mam korniszonów, a myślałam, że mam hmmm pozostają kiszone ogóry. Po obiedzie chyba pojedziemy do domu zerknąć jak się ma sytuacja. Wczoraj do późna myślałam co z tą kuchnią zrobić, chętnie bym się was poradziła, ale projekt mam w programie i nie bardzo wiem jak z tego zdjęcia zrobić, może M pomoże to wtedy. Siedzę i dumam nad tą kuchnią, no wiem że nie da się nic zrobić by byłą taka jak chciałabym, ale myślę wciąż.
Zastanawiam się nad blatami czy kamień salamanka
Blaty robocze Kronopol :: FORUM II - Hurtownia płyt i akcesoriów do produkcji mebli
czy juta beżowa
Blaty robocze Kronopol :: FORUM II - Hurtownia płyt i akcesoriów do produkcji mebli
Co do płyty mam dwie opcje albo wiśnia malaga albo wiśnia portofino
DAC-TER akcesoria i okucia meblowe - fronty meblowe BRW - okleiny
Dzięki za wszystkie opinie