reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

hej babki,
żyje, nudzę się, spędzam samotny weekend i mam dość:-(
louisie pewnie już w szale zabawy;-) baw się baw:-p
patipaula zdrówka dla córci!
jedyneczka ja też tak sikam bez przerwy, w nocy to co 2 godziny! masakra.....

reklama
I my sie witamy sobotnio , po bardzo zapracowanym dniu:-p Bylismy w lidlu po kaktusy i nesquiki no i smakowitosci w meisnym na grilla wzielismy. zeby nie zglodniec caly dzien na ogrodzie, objadlam sie jak nie powiem kto;/;/;/ Az mi wstyd:zawstydzona/y: Teraz jeszcze wciagne arbuza i truskawki:-D
Patipaula dobrze, ze antybiotyk pomaga corci.
louise pewnie juz z przejedzenia ruszac sie nei moze:-D:-D:-D:-D:-D
tiffi ja jestem za boschem i tak jak kama pisze siemens, ale siemens u nas raczej drogi i slabo dostepny, a znowu amici i samsunga wogole nei polecam, mam zle doswiadczenia z tymi firmami.
nadia kurde za te gofry to kopniaki ci sie naleza, zaraz doczytam reszte bo to tak na szybko odpisuje;-)

Hej babki ja też żyje, choć ledwo ;-).
Facet wczoraj skończył wstawiać okno o 21-30 :szok:, no ale jak zaczął przed 17-00 to co się dziwić :confused2:, potem jeszcze musiałam posprzątać po swojemu, on niby pozamiatał i pościerał, ale jak to robotnik, bez szału :-p. Dziś od rana pomyłam podłogi i już jest gicior, a potem z M. pojechaliśmy oglądać tapety i farby i dostałam oczopląsu i mnie ręce bolały od wertowania katalogów, ale nawet jedne w praktikerze znalazłam i się zastanawiam.
Nadal mam tyły w forum, tzn. czytam ale ciężko mi odpisywać, postaram się wkleić zdjęcia mojej sypialni i pomysłów, a wy aranżatorki wnętrz mam nadzieję, że poddacie jakieś fajne pomysły :rolleyes2:.

u nas byli znajomi, pogadaliśmy sobie fajnie, ta moja koleżanka zaczęła właśnie 9 miesiąc i wygląda świetnie,ma brzuszek taki jak ja(a ja na początku 7 dopiero),jest szczupła i wysoka i przytyła tylko 11kg, z tyłu wogóle nie widać zeby była w ciąży, oj też bym tak chciała....no ale niestety tyłeczek i boczki u mnie rosną:-)
eMek sprzata i pomywa po kolacyjce a ja uciekam się kąpać i do wyrka,kolorowych snów,papa:-)

kama oj aktywny dzień, aż padłam wieczorem i trochę spałam. Co do sprzetu zastanawiamy się nad elektroluxem
nadiaa co do obiadów to i tak podziwiam, jak się mężczyzna przyzwyczai to później ciężko, ale tak bardziej serio u mnie mój M w ciągu dnia zjada obiad na mieście, bo nie wytrzymał by do 18-19-ej na suchym, więc ja tak nie gotuję, no teraz to bardziej dla siebie
louise mam nadzieję, że się dobrze bawisz. Widzisz ja mam kuchnię dużą, ale tak naprawdę 3 ściany z czego na dwóch są okna,muszę bazować na szafkach niskich, wiszących chyba nie będzie za wiele
jedyneczka co do sprzętu to myślimy o elektroluxie, sprzęt idzie do zabudowy. Raczej myślę o sprzęcie jedenej firmy, myślę, że to dużo lepiej wygląda zwłaszcza w elementach odkrytych np okap, kuchenka mikrofala, piekarnik. Co do sikania, ja też mam fazy sikundkowe.
oczekiwanie arbuz i truskawy mniam mniam, ale po tym arbuzie to będziesz sikać, że ho ho
geperty a jakie kolory i jakie farby wybrałaś??? Przede mną jeszcze wybieranie farb i tak się zastanawiam, mój fachman mówi, że tikurilla jet super, ale wiadomo z mieszalnika dużo drożej to wychodzi. Zajrzę na linka, którego podałaś

Ja czekałam na M z obiadem i tak zgłodniałam, że jak przyszedł to myślałam, ze pochłonę obiad, on zresztą też. Zrobiłam też babkę cytrynową. Nie mieliśmy już siły nigdzie się ruszać, zresztą ja przykimałam trochę.
Tak patrzyłam na te uroczystości i powiem jedno, bardzo współczuję tym wszystkim rodzinom, a tak naprawdę to ich ból dopiero się zacznie po pogrzebach.
Mam do was pytanie odnośnie śluzu, czy czegoś takiego, czy macie jakieś takie "mokrzejsze", bo ja przez chwilę się martwiłam, że to nie wody się sączą, ale mam nadzieję, że nie

tiffi oj sikanie po arbuzie jest i to ogromne,ale sa takie pyszne slodziutkie teraz , ze nie mozna sie oprzec:-D, co do sluzu to ja nie pomoge bo ja to nei mam nic prawie, czasami cos tam tylko.

hello kobietki:-)

ja włąśnie objadłam się niedzielną jajecznicą, M wpatrzony w Formułę, więc wpadłam na chwilkę:-) zaraz idę się wykąpać i włosy umyć, potem do kościoła i do rodziców- mama zrobiła na dziś gołąbki, mniaaaam, bardzo za mną chodziły:-) miłego dzionka Wam życzę:-)

reklama
witam się i ja :)
Wczoraj mieliśmy z M kurs po jego rodzinie - najpierw byliśmy u cioci na cieśnie, ale przy okazji trafił się też obiadek:-D A potem pojechaliśmy do szwagra na grilla, cały tydzień tym żyłam, a tu guzik, nie było ani kiełbasek, ani karkóweczki, tylko kuraki, a ja nie pałam miłością do nich. Tak więc, czekam teraz na poprawiny :laugh2:
Dziś obiadu nie będzie, bo nie chce się nikomu tyłka do sklepu ruszyć, a że zaraz zamykają...

Do góry