reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Hej z rana, no moze nei z rana, ale jakos tak czas szybki mi teraz leci, a wstaje o 7. Kurde naprawde niektorym z nas to malo juz zostalo do mety:tak::tak: Dzisiaj mi kolezanka mowila, ze ja taka sprawna w tej ciazy , ze chyba z lozka porodowego ze skocze i odrazu na spacer pojde z malym, to sie umialam z niej:-D:-D:-D:-D Bo mowi , ze ona to tylko by lezala, a ja mimo zakazow to mam chyba jakis motorekw dupie i ulezec nei moge;/;/;/
Jedyneczka, ale ty otra dla swojego M jestes:-p:-p Ale jak zasluzyl facet to niech ma za swoje, tylko nei wymeikaj;-) dzamenko jak panie nie daja rady to mlodego naucz chwytu ponizej pasa z buta i sie odczepi starszy 'kolega':-D:-D:-D mysza jak masz czas i kase to idz i sobie walnij zel na pazurki:-) Ja chyba pojade do tesciowej niech mi zrobi bo kupilismy jej kiedys maszyne i te wszystkie akcesoria i teraz jak kosmetyczka robi hihi. anetko a od czego masz takie sensacje ze spaniem?? Bo ja to co 2h latam do toalety. Ide czytac dalej bo tylko troszke podczytalam;)

reklama
vanilka ja to nawet dla dzidziolka prawie nic nie mam...:dry:

tiffi no to milego spotkania i pogaduszek :-) ja postanowilam Cie posluchac i po umyciu naczyn i wysprzataniu kuchni tylko wzielam prysznic peeling i samooplilam ryjka i olewam reszte porzadkow. ide sie polozyc z ksiazeczka :tak:

nadia dzieciaczki nasze tak maja-jak i my-raz pelne werwy, kiedy indziej maja nastroj na leniwca :-)

anetka hihihi-fajnie ze masz tak milo i nastrojowo w kibelku ze az dla relaksu tam siedzisz :-) fajnie ze i u Ciebie remoncik juz pelna para :tak: a wioslowania na krzesle to kazdy sie smieje a moj M na poczatku to przez 2 dni non stop lal. zemscilam sie jak mial korzonki i chodzil po scianach wygiety w paragraf :-)

jedyneczka
dobrze ze juz po glukozie-zazdroszcze. brrrrr. a Mkowi dobrze zrobi tydzien zarcia gotowcow-doceni jaki ma skarb na codzien :-) u mnie Stasiwo jeszcze dosc mocno fika i na pewno jak aktywny to wiecej tych ruchow niz 10/h. ale ja mam jeszcze mloda ciaze w porownaniu do was. o jezu-jakas walnieta ta ginekolozka-jak ktos taki moze byc lekarzem? a gdzie przysiega, ja sie pytam?????

mysza
ja probowalam z ta kredka ale u mnie porazka. wiec od tej pory nie robie wcale nic z paznokciami w kwestii malowania...

dzamena ja bym zazdala zeby rodzice tego bitnego gnojka albo sie nim zajeli albo go usunac. co to ma byc zeby jedno dziecko terroryzoawalo reszte dzieci i personel w dodatku...:wściekła/y:

tweenie jak go zamkne bez komputera to będzie karą:-D

louise ja samoopalaczem się własnie ostatnio smaruje dla lepszego samopoczucia ,ale ciało bez ryjka:tak:ty masz zgłowy a ja musze wstać i pozmywać:-(i obiad ale tu nie ma problema, barszcz ukraiński winiary dzisiaj:-D:-p

oczekiwanie zazdroszcze motorka, mój wysiadł:-D

hej baby:-p

matko, jak mnie nogi bolą- czuję się jakbym na Śnieżkę albo dalej weszła, a byłam tylko w sklepie :baffled: zrobiłam pranie, zjadłam dwa śniadania i chyba pójdę po loda do zamrażarki, bo jeszcze dziś nie jadłam;-)
mysza powodzenia na wizycie! ja używałam taką kredkę i miałam białe całe palce :baffled:
aneta ja też mam teraz takie nocki :baffled: śpię godzinę, dwie nie śpię i tak w kółko ehhhhhh
jedyneczka jaka ty niedobra dla swojego M jesteś:-p ;-) hehe... a tej babie za to złe pobranie mogłaś przywalić!
tiffi miłego spotkania
Vanilka miłego, rodzinnego dnia;-)
dzamena tak to już bywa w przedszkolu...najważniejsze, by mały nie dał się zastraszyć i przestał bać! naucz go jakiś chwytów;-)
oczekiwanie fajnie, ze jesteś:-)
madzik udanego weekendu!

czesc brzuchatki!
Musze nadrobic znów kilkanascie stron, bo macie zabujcze tempo, ale fajnie że tu tak żywo i coś się dzieje!!
Od 10 maja ide na L-4 juz postanowione i szef poinformowany, bo juz ledwo tu umiem wysiedzieć, nie mówiąc o moim interelktualnym wyczerpaniu, ze cokolwiek zajmuje mi o wiele czasu wiecej niz kiedyś!!
W koncu trzebaby sie zabrac za jakieś zakupy dla małej bo nie za dużo rzeczy mam, a czas leci!!

Mój M zabrał się wreszcie za malowanie pokoiku wiec i ja muszę zacząc jakieś działania!!
OK buziaki w brzuchole i ide nadrabiać te epopeje które stworzyłyście!!

cześć dziewczynki:-)

ja dziś znowu pół dnia na mieście spędziłam.. najpierw z M na badaniach, potem na chwilę do mojej mamy, potem do apteki (kupiłam te podkłady bella mama 4 paczki i wkładki laktacyjne z tej samej firmy), po wózek (M się załamał, jak go z trudem ładował do auta- wyglądaliśmy prawie, jak z reklamy Ikea, auto tak naładowane, ja nie wiem, jak my się będziemy mieścić z tym wózkiem w aucie:baffled:) no i na zakupy jeszcze.. kupiłam te lody w lidlu z serkiem mascaprone, po południu będę degustować;-) a teraz robimy obiadek-surówka z kiszonej, dorsz i fryty:-)

aisim - nareszcie :-D chociaż do 10 maja to kawał czasu.
Czy ktoś tu jeszcze opierdziela się tak jak ja? Bo czuję się wyalienowana. Wszyscy gdzieś biegają, coś załatwiają, a ja śpię :-D:-D

A co do kredki, głupi pomysł też się cała usmarowałam i beznadziejny rezultat. Na szczęście skorzystałam z kredki w rosmannie. Nie kupiłam jej :-)
Kupiłam za to truskawki i jabłka. Mała w brzuchu fika, ale ja jakaś taka jestem przerażona wizytą. Coś mnie wewnętrznie martwi, ale nie wiem co...
Mam nadzieję, że będzie wszystko ok.
Atabe- widzę, że jesteś zaopatrzona w większą ilość lodów.:-D
Chyba też muszę zainwestować w samoopalacz. Bojciu mam tak blade nogi, że mogłabym straszyć... Ale znając moje umiejętności, to się tylko wyświnię i będę pomarańczowa...

ja jestem w szoku :baffled: :szok: ale im dobrze:-p

a ja się zastanawiam, czy na 2 dziecko będzie nas kiedyś stać...ehhh

mysza aktualny stan z zamrażarki to litr czekoladowych z kawałkami czekolady, 4 na patyku waniliowe w czekoladzie z orzechami, jeden z migdałami w czekoladzie i 2 kaktusy:-D:-D ciekawe na ile mi to starczy:-p

Ostatnia edycja:
reklama
Myszu, Ty się niczym nie przejmuj. Ja od rana popijam z leniem soczek i tak sobie plotkujemy przyjemnie. próbowałam go podtopić pod prysznicem, ale dzielnie walczył, tak więc nadal siedzimy na sofie...

Do góry