reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Ale naskrobałyście od rana:tak:A wogóle to cześć i czołem:-)

tiffi to ja muszę zagadać M o przegladarkę bo nie znam się zbytnio na tym:-pDo szkoły rodzenia ja jestem zapisana od poczatku maja, tak pani mnie wpisała, u nas trwa 1 miesiąc. A leginsy kupuje zwykłe i odwijam odrobinke pod brzuszek;-)

mammi daj znać po powrocie jak Szymonek, mam nadzieję że szybko ustąpi choróbsko.

ashika rozumiem twój żal do ojca, przechodziłam z moim coś podobnego ale kiedy umierał i podawałam mu morfine nie myślałam o tym żalu tylko czemu nie mogę mu pomóc, jakoś tak serce czuje swoje i nic nie można poradzić.Najgorzej że twój ma taką flame która go od dzieci odciągała jak widać ale on nie powinien na to pozwolić bo nigdy nie rozwodzi się z dziećmi!!!Sie rozgadałam:-)Tak czy siak chodziło mi o to że Ci się nie dziwię ale jak w głębi ducha się o niego martwisz i miałoby Cię to jednak gryźć to lepiej okazać mu "łaskę";-)

agatha to samotny ten marzec faktycznie będziesz miała, dobrze że masz Maje;-)bardzo jestem ciekawa czy twoje przeczucie synka się sprawdzi:-)

aisim no to w końcu sobie dychniesz na L4:happy:Ja mam też właśnie ostatnio nawrót jakiś, tylko bym spała i spała:baffled:

justaa powiedz M że oki niech wybiera ale on będzie prał i gotował:-p

patipaula mnie od wczoraj coś wszystko wpienia - może ciśnienie znów mam bardzo niskie bo senna jestem i siły brak:baffled:

kama moja kopie jak leżę bo kiedy chodzę ma bujanie:-)

kacperek nie wszystkie kulyżanki piszą od początku (w tym ja) a się zadomowiły na cacy (też jak ja):-Dwięc nic się nie martw;-)

ewelad to Mek twój kochany;-)

dzamena no to Ci się pochorowała rodzinka aty jak się trzymasz?

emih nie czytaj jak nie dajesz rady, masz teraz o czym mysleć i nikt tu się nie obrazi, ale wywalaj u nas złości żeby nie siedziały Ci na serduchu bo to nie zdrowo dla was, oki słoneczko?;-):-)

Ja spałam do 10ej i jestem ze wszystkim w d...ie czarnej:dry:i to M mnie obudziła bo ja bym spała i spała ale musiałam dla niego coś porobić. A muszę jeszcze do sklepu po rzeczy na te urodziny w sobote w tym prezent dla Juli od mojej mamy i jej dziadków bo ona takie cuda wymysla że się pogubią:-DAha, jej mama trafiła do szpitala wczoraj nad ranej bo wody jej odeszły, termin miała na koniec marca ponoć. Ale wróciła od rodziny w niedzielę - w samochodzie ok.6-7 godzin. i podejrzewamy że to od tego bo jednak to jest duży nacisk na szyjkę a wczesniej (ok.5mies.)coś była mowa o krążku ale nie wiem czy koniec końców miała załozony czy tylko jej groził.Cóż nie przepadam za nia ale oczywiście życzę jako matka matce aby wszystko było w porządku.

reklama
no,posprzątałam, zmachałam się troszkę i teraz mam w planach popedałować chwile na stacjonarnym i może nqa spacerek skoczę, bofajne słoneczko- chyba,bo okna mam takie utytłane,że ciągle mgłą za szybą haha-będzie się musiał D za to zabrać koniecznie,bo skandal:-)

kama jak fundniesz przejazd do wpadne, bo prasowac nawet lubie:-)

poprasowałam,zrobiłam ciasto na pizze,a teraz uciekam

co robicie dziś na obadek dobrego?

Ja juz sie dobrze czuje po sensacjach zoladkowych wiec mykam z mama na ogrod na grilla:):) Juz mi pachnie to wszytsko a jeszcze w domu jestem hihiihi. Mam nadzieje ze nei powroca rewolucje po tlustym jedzeniu ale juz sie tak napalilam na te pieczone kielbaski i wogole ze nie odpuszcze. To zmykam palic ogien;)

Ja juz sie dobrze czuje po sensacjach zoladkowych wiec mykam z mama na ogrod na grilla:):) Juz mi pachnie to wszytsko a jeszcze w domu jestem hihiihi. Mam nadzieje ze nei powroca rewolucje po tlustym jedzeniu ale juz sie tak napalilam na te pieczone kielbaski i wogole ze nie odpuszcze. To zmykam palic ogien;)

udusze za tego grila................. klawiature zaślinilam..............................

tiffi ja własnie zaczynam zajęcia w szkole rodzenia-dzisiaj ide. Prowadząca zajęcia mówila, że najlepiej zacząć je ok 25 tyg.ciąży. U mnie zajęcia potrwają 2 miesiące, ja wole chodzić teraz tzn.od 6 do 8 miesiąca, na spokojnie, a nie potem na samym końcu ciąży.
Hmmmm moze masz racje, to ja pomyślę, by zapisać się w kwietniu
Ja pytałam o te leginsy,a te z h&m to rozumiem, że one są specjalnie ciążowe, a jaka cena? czy one są czarne??
madzik no fajnie, oj leci ten czas leci, a co do leginsów to masz jakieś upatrzone???
vanilka fujjjj nie mogłabym tam w takim razie mieszkać, nienawidzę gryzoni żadnych, mam myszofobię
kropa w tej szkole trwają miesiąc bo są dwa razy w tygodniu to znaczy jeden dzień są zajęcia a w inny gimnastyka albo od 12 kwietnia do 14 maja (5 zajęć merytorycznych, 5 gimnastyki) lub termin 12 maja do 10 czerwca i nie wiem który wybrać
patipaula miło znów byc dwudziestką hi hi hi
aneta h na razie skupiłam się na czym innym, pracuję na kompie, a zaraz coś zjem, więc nie wiem czy dzisiaj coś z tych porządków zrobię
louise no niestety nie podpowiem ci za wiele bo się na tym nie znam, a do fug nie doszłam nawet. ja sobie wymyśliłam klejone duże lustro, oczywiście sprzęty podwieszane, co do kabiny to chciałam jakąś taką delikatną, ale nie mam żadnych typów. Popatrz na inspiracje leroy merlin na ich stronie, tam naprawdę można coś znaleźć
jedyneczka co do przeglądarki to proste, na jaką ikonkę klikasz jak chcesz się połączyć z netem to w co wchodzisz???

U mnie na obaid zapiekanka (ale wiecie taka buła z pieczarkami i serem) tak mnie jakoś wzięło na zapiekankę, lecę robić, bo mi ślinianki harcują, a dzidzia też by coś zjadła. wiecie ja w ciąży to chyba niezbyt dobrze się odżywiam, a do tego późno chodzę spać

tiffi leginsy, które mam z h&m są ciążowe, czarne były w komplecie z koszulką i pasem ciążowym, niestety ceny Ci nie jestem w stanie podać, bo dostałam je na prezent.

aneta ja już pisalam, że placki spalaszowałam, ale przesadzilam z ciastem, bo mam jeszcze pelną miske-ciekawe kto to zje, bo M nie lubi...jak któraś ma ochote to zapraszam na placki:-)

aneta w takim razie przyjazd funduje:)
oczekiwanie grill-ale bym zjadla!!!zazdroszcze strasznie!!!
tiffi ja tez jakos specjalnie zdrowo sie nie odzywiam jem to na co mam ochote i kiedy mi sie chce,coli czy pepsi tez nie odmowie, lyczka wina juz zrobilam,spac chodze pozno nie dajmy sie zwariowac:)

ja szkole rodzenia zaczynam w maju,trwa misiac a zajecia ponoc dwa razy w tygodniu:)

reklama
tiffi

aneta ja już pisalam, że placki spalaszowałam, ale przesadzilam z ciastem, bo mam jeszcze pelną miske-ciekawe kto to zje, bo M nie lubi...jak któraś ma ochote to zapraszam na placki:-)

ja biore wszystko!!!kurcze juz powoli jakis maniak jedzeniowy jestem,rano po otwarciu oczu zastanawiam sie co bede jadla w ciagu dnia:D

Do góry