reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

No niestety muszę mieć-mam wskazania okulistyczne właśnie-3 lata temu pękło mi naczynie na sitakówce oka i lekarze nie chcą ryzykować normalnego porodu :(
Wolałabym normalnie rodzić , no ale co zrobić

reklama
mammi zdrówka dla synka!
magdzia co do ruchów dzidzi to może uspokoi Cię fakt,że moja dzidzia też sobie tak ze mną czasami porywa- szaleje,potem cisza-ja zaczynam się denerwować i właśnie wtedy najcześciej tak mi mała lutnie kopA, że hoho, więcnie martw się:-)

co do tematu wagi-jem normalnie, żyje normalnie,a wagi nie posiadam, bo to mogłoby mi zaszkodzić na głowę:-) a mój D jest z tego sortu, co to zawsze,nawet gdyby zaszła konieczność poszerzenia futryn,mówi że wyglądam super i w ogóle och ach hahaha

Witam
Mi coś humorek nie dopisuje od wczoraj dlatego nic nie piszę, chociaz dzis jest lepiej.

gaja gratuluje synka :-)

mammi Duzo zdrowia dla syneczka zycze.

emih Witam. Dobrze ze lepiej sie juz czujesz ;-) Także trzymam kciuki zeby sie to wszystko dobrze zakonczyl.

tiffi1Gratulacje z okazji skończenia 20 tygodnia.

madzik te leginsy co mam to są do kupienia w h&m w takich workach:-) tzn. w komplecie z koszulką i pasem ciążowym, koszulka też super a pasa jeszcze nie nosiłam.

ja sobie pograłam w rollercoaster a teraz chyba trochę poprasuje

aisim fajnie że masz L4, trochę odpoczniesz od pracy, a na ile masz?

louise justa ja znowu uwielbiam zakupy mieszkaniowe i te duzo typu meble,lodówki,pralki i te małe jak łyżeczki czy kubki itp. Jak bym miała wór pieniędzy to by było cudnie, cieszę się więc że zaczyanmy powoli remont małego pokoiku, meble już mamy, teraz tapety poogladać, panele, drzwi...już nie moge się doczekać
na szczęście z M mamy podobne gusta, głównie ja czegoś szukam,wybieram a jemu się przważnie podoba, więc problem z głowy:-)

magdzia jak Ty i kama ja tez mam taki sam wiek ciąży, oj leci ten czas leci:-)

madzik już pewnie się nie mozesz doczekać jak wyjdziesz z domku na shoping?

tiffija też się jutro zabierę za porzadki w szafach, też oddaję ciuchy biedniejszym,bo szkoda wyrzucić a ktoś zawsze skorzysta jeszcze

Anetka Ty maniaku gier :-D:-D:-D
No już mnie nosi i cieszę się że gdzieś wyjdę, bo już ponad tydzien w domu siedzę.
Ja też muszę zrobić porządek w szafie i oddać jakię subrania-żeby znowu zrobić miejsce na nowe, bo trochę chcę kupic letnich koszulek, tunik -takich większych i luznych hihi

a ja plackami ziemniaczanymi się zajadam :-) co tam następna wizyta i ważenie dopiero w kwietniu:-D

tiffi ogolnie to dobieranie kolorystycznie do koloru plytek-ale nie wglebialam sie bo ja tam szukalam pomyslu jak dobrac fugi zeby optycznie powiekszyc lazienke :-) znalazlam tylko podpowiedz zeby poziome fugi dac w ciemniejszszym kolorze i zeby podloga zlewala sie ze sciana...(mam prawie identyczne plytki wiec to sie moze udac) no i te fugi tez chyba zrobie-choc planowalam wlasnie dobrac pod kolor i nie wiem czy mi sie kontrast bedzie podobal...a moze Ty masz jakies pomysly? :-) albo o czyms slyszalas? umywalka z lustrem naprzeciwko drzwi odpada, i niestawianie kabiny naprzeciwko drzwi tez odpada ;-) jeszcze oswietlenie tylko zrobimy punktowe na suficie (mial byc podwieszony na skos ale sie nie da przez chrzanione rurki od gazu, ktorych nie mozna zabudowac-przepisy :wściekła/y:) zamiast jednego plafonu jak bylo w planach poczatkowo i juz nie mam wiecej pomyslow. nawet juz kibel jest podwieszany zamiast kompaktu a i tak jest mega ciasno po tym zabudowaniu kartongipsem :-:)-:)-( ehhhhh....
u mnie szkole rodzenia lekarz wyznaczyl na po 30 tygodniu :tak: i gratuluje zakonczenia polowki ciazy-tej latwiejszej polowki :-) tez bym juz chciala :-) ja zakupilam legginsy (zwykle-nie ciazowe) ale zle sie w nich czuje i wygladam jak parowka, z gory przynajmniej :dry:

madzik
zebym ja tylko w 38 dochodzila do konca, to bym byla mega szczesliwa. ale juz chyba 40 sie klania, o ile pod koniec nie wiecej-jestem przerazona i najgrubsza z was wszystkich :-:)-( a cesarke masz na zyczenie czy zalecona przez lekarza? o ile moge zapytac, oczywiscie?

kasik b b b dziekuje :-)

kropa dokladnie-nawet b duza wada nie wyklucza teraz porodu naturalnego-moja siora miala zalecona a jak dojechala do szpitala to ordynator jaj nagle kazal rodzic naturalnie.,mimow wskazan na cc z powodu duzej wady wzroku i mozliwosci odklejenia siatkowki. no i urodzila :-) ale 22 godz rodzila a lozyska juz nie dala rady

anetka ja tez bym lubila te zakupy ale wlasnie gdybym miala worek z kasa ;-) i nie krzywiacego sie na kazda rzecz i ktytykujacego M :-) ale Ci fajnie :-)

jestem i ja!
za pogoda mnie dobija,sprawdza sie przyslowie w marcu jak w garcu!!

aneta o prasowaniu mowisz,hmmm a tak przypadkiem do mnie ci nie po drodze?zabieram sie za to od 3 dnich i ruszec nie umie:/

reklama
dzień doberek !!

Zaraz Was dziewczynki nadrobię, ale pewnikiem dzisiaj też mnie nie będzie za dużo, bo kErownik musi nadzorować prace. :-)
U mnie pogoda cudowna- świeci słoneczko i na szczęście już tak mocno nie wieje.
Dzidzia w brzuchu harcuje i mi się mordka cieszy:happy::happy:
Kupiłam sobie chlebek z dynią. Jak mi zasmakuje to będę jeść regularnie. Ponoć dobry dla zdrowia.
Teraz wcinam drożdżówkę z makiem i zapijam kakao.
Życzę Wam miłego dnia ;-)

Do góry