reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Witajcie!:-)

Ja dzis na chwilke, bo mam urwanie głowy w pracy;-).

louise - już wiem, że to tiffi (od razu dziękuje za linki), juz odpowiedziałam Ci na prywatna wiadomość:-)

reklama
tiffi ja własnie zaczynam zajęcia w szkole rodzenia-dzisiaj ide. Prowadząca zajęcia mówila, że najlepiej zacząć je ok 25 tyg.ciąży. U mnie zajęcia potrwają 2 miesiące, ja wole chodzić teraz tzn.od 6 do 8 miesiąca, na spokojnie, a nie potem na samym końcu ciąży.

Dzamena taka pogoda,że wszyscy chorują niestety -ciepło się toechę zrobiło to wirusy szaleją.Zdrówka dla całej waszej rodzinki życzę.
Tiffi gratki z okazji 20 tygodnia!!To już połowa :) Ja myślę o legginsach ciążowych bo zwykłe mnie już cisną niestety ;)
Oj Ashika przykro mi ,że masz takie przeżycia z tatą :(

Vanilka my sie na mieszkanko zdecydowalismy, a teraz musi sie zdecydowac landlord, wiesz dziecko, benefity, zarobki itd. do poniedzialku bedzie wiadomo!
a jesli chodzi o Londyn to gdybym miala tam mieszkac to wolaalabym zostac w PL... nie podoba mi sie to miasto, za duzo korkow, syfu, "kolorow" ;) itd.
No tak ...landlord jeszcze ..zycze powodzenia !!
u nas tez duzo "kolorow" ale w londynie to juz przesada :baffled:pamietam jak bylam tam pierwszy raz ...wysiadam z samochodu obok byl park patrze sobie ,a tam szczur smiga :baffled:duzo znajomych z londka mowi ,ze szczurow na ulicach jest tam prawie tyle samo co polakow :-D

emih Witaj !!!zycze szybkiego poukladania tych spraw :tak:tylko nie stresuj sie za mocno!

tiffi gratki!!!

atabe uu do szkoly rodzenia smigasz :) jak przyjdzie porod bedziesz wiedziec co robic napewno :)
ale mozna duzo ciekawego sie dowiedziec o pielegnacji maluszka :)

uciekam na plac zabaw ;-)

to baw się dobrze:-D:-D

madzik ja mam leginsy ciążowe z h&m i są jak dla mnie rewelacyjne:tak: w zwykłe w życiu bym już nie weszła...

Ooo dzięki Atabe -rozejrzę się w h&m w sobotę za tymi legginsami :)
Ja to mam takiego lenia ,że nawet mi się do szkoły rodzenia nie chce isć-zreszta ja będe miała cesarkę, ale pochodzić bym mogła , niestety leń sliniejszy

Dziewczyny podpowiedzcie mi, kiedy najlepiej iść do szkoły rodzenia, bo nie wiem czy iść na kurs startujący na początku kwietnia czy maja??
tiffi, to zależy od trybu zajęć i tego, ile trwają :) Mi powiedziano, że szkołę rodzenia powinno się skończyć miesiąc - półtora przed planowanym terminem porodu. U mnie zajęcia trwają niecały miesiąc, od 12 maja do 2 czerwca, bo są dwa razy w tygodniu po 1,5 godziny. Ale jeśli trwają 8 tygodni, to musisz je zacząć odpowiednio wcześniej :)

reklama
Ooo dzięki Atabe -rozejrzę się w h&m w sobotę za tymi legginsami :)
Ja to mam takiego lenia ,że nawet mi się do szkoły rodzenia nie chce isć-zreszta ja będe miała cesarkę, ale pochodzić bym mogła , niestety leń sliniejszy
Madzik, już wiesz, ze będziesz miała cesarkę? Zdecydowałaś się po prostu na cc na żądanie, czy masz wskazania medyczne? Mnie czeka wizyta u okulisty (mam dużą wadę, ale to podobno teraz nie wyklucza naturalnego porodu) i z przyczyn endokrynologicznych wskazanie do znieczulenia...

Do góry