reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

witajcie dziewczynki!
Atabe, Magdziazdrowiec nam szybciutko!
Mammi zdrowka dla synka!
Mruczka zdowka dla koteczka!
Kasiamaj, Kropa powodzenia na wizytach!
Vanilka dobrze ze z synkiem ok! ciekawe jak u mnie bedzie wygladalo polowkowe... na wszelki wypadek mam i tak jeszcze w PL! a Ty w koncu wybierasz sie do ojczyzny czy zrezygnowalas? kochana ja tez nie mam ochoty na przytulanki z tego samego powodu co Ty...

perla daj spokoj !!Ty to laska jestes ..brzucha malo Ci widac ,a ja ;/brzuch juz spory ..jak wieloryb sie czuje ..musze jakies ciuchy nowe sobie kupic bo chyba te moje zeszloroczne szmaty mnie tak doluja jak mam je ubierac .A do PL w marcu nie moge leciec .bo przeprowadzka byla ,wczoraj usg mialam ,16 mam wizyte u poloznej a 23 ide do gina na badanie i o porodzie gadac ..tak wiec marzec odpada ..mysle o kwietniu bo tylko wizyte u poloznej bede miec ..bilety tanie jak barszcz ..mama tez mowila,zebym przyleciala odpoczne troche od dziecka hehe no zobaczymy jak w tym kwietniu bedzie :)
JAAK bylo w Londynie ?obkupilas sie ?
aaa przypomnialo mi sie .Marcin moj cos wspominal ,ze chcial by na majowke do pl leciec wiec moze to majowka bedzie ..cholera wie co on wymysli :)

Ostatnia edycja:
reklama
I my sie witamy z rana, mialam pospac dluzej a wsta;am po 7;/;/ a ja znowu mysle ze szybko ta ciaza minie.Juz polowa minela a dopiero byl 8tydzien i fasolinka;]

Witam witam!:-)

u nas też ładnie sloneczko świeci ale ziiiiiiiimno,tylko 1 stopień

mammi zdrówka dla syneczka

a co u naszej emih, nic nie pisze jak się czuje,moze juz lepiej się ma?

idę na śniadanko a potem pogram w jakś grę

Vanilka ty to pisalaś, ze wczodzisz w spodnie z zeszłego roku, a ja się w ŻADNE stare już nie zmieszcze za nic!!! więc nie mogłaś jakoś dużo przytyć!
oczekiwanie ja też nie śpie od 7:/

I my sie witamy z rana, mialam pospac dluzej a wsta;am po 7;/;/ a ja znowu mysle ze szybko ta ciaza minie.Juz polowa minela a dopiero byl 8tydzien i fasolinka;]
Ja mam to samo :)dopiero co bylo usg w 12 tc hehe a tu juz 23 :) Kiedys mowilam sobie byle do 25 tc i zleci a tu zaraz 25 tc szok :)

atabe no mieszcze sie w spodnie .przytylam moze z 4 kg tak czuje ..ale ja przed ciaza bylam dorodna heeh ..zawsze jak wiosna sie zaczynala to mialam jazde ,ze grubas jestem :)
ciuchami musze sobie humor poprawic i same czarne kupie !!!

Ostatnia edycja:
Vanilka dzieki za komplement, ale ja naprawde czuje sie zle ze swoim wygladem i choc bym chciala sie poprzytulac z M to sie wstydze poprostu... a brzuch mi rosnie coraz bardziej (i nie tylko brzuch), spodnie musze tez sobie kupic bo jeansy jak siedze to mnie uciskaja, do dupy poprostu... jak tak dalej pojdzie to cala garderobe bede musiala zmienic... :-(
w Londynie bylo ok, nie lazilam po sklepach, czas spedzalismy u znajomkow w domu i w pobliskim parku (no i M w miedzyczasie na tej konferencji) i wracajac odebralismy ta hustawke...
ci znajomi maja synka w wieku naszego Krisa i to jest masakra jak dzieci moga byc rozne! w skrocie tymbardziej doceniam po tej wizycie jak cudownego mamy synka! :tak:
wlasnie co z Emih?????????????????????

cześć laseczki z rańca:-)

Ja dzisiaj robię sobie wolne i nie jadę do pracy, ale już mi się nudzi w domu:-(

Pojadę zrobić zakupy dla M, bo jedzie jutro na narty na tydzień, to mu jakieś słodyczki i kosmetyki na wyjazd muszę kupić. A jak wróci to na następny dzień znowu wyjeżdza na 10 dni, więc go w zasadzie cały marzec nie będzie:-( Z jednej strony to sobie trochę odpocznę, nikt nie będzie mi zrzędził, że o 20 idę spać albo coś.

Nie będzie go tylko na połówkowym, a bardzo chciał, ale troduno, przekażę mu wszystko.
Może dzisiaj kupię jakiś bitki na wiosnę mojej Mai - bo potem te popularne rozmiery sa wykupione, albo sama drożyzna zostaje.
Moje ( a w zasadzie mój, bo mam wielke przeczucie na chłopa:-) kopie niesamowicie.

Vanilka dzieki za komplement, ale ja naprawde czuje sie zle ze swoim wygladem i choc bym chciala sie poprzytulac z M to sie wstydze poprostu... a brzuch mi rosnie coraz bardziej (i nie tylko brzuch), spodnie musze tez sobie kupic bo jeansy jak siedze to mnie uciskaja, do dupy poprostu... jak tak dalej pojdzie to cala garderobe bede musiala zmienic... :-(
w Londynie bylo ok, nie lazilam po sklepach, czas spedzalismy u znajomkow w domu i w pobliskim parku (no i M w miedzyczasie na tej konferencji) i wracajac odebralismy ta hustawke...
ci znajomi maja synka w wieku naszego Krisa i to jest masakra jak dzieci moga byc rozne! w skrocie tymbardziej doceniam po tej wizycie jak cudownego mamy synka! :tak:
wlasnie co z Emih?????????????????????
W sumie czy ktos grubszy czy chudszy to i tak odczuwa przyrost wagi .Wiec wierze,ze tez zaczynac juz zle sie czuc.Co do Londynu to ja jak tam bylam ostatnio u dentysty i byl bank choliday ....cos strasznego ..ludzi to normalnie multum !!Wiec nawet nie jechalam zwiedzac bo tych ludzi pelno ;/Ciesze sie ,ze tam nie mieszkam :tak:
i co jak z domem ?ten sam w planach ?

tez jestem ciekawa co z nasza Emih??

reklama
Vanilka dawaj fote brzucha:-)
agatha to faktycznie dłuuugo twojego M nie będzie...ale możesz zająć się sobą:-)

no faktycznie emih dawno się nie odzywała...

Do góry