reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

j
ashika jaki zgrabny zwarty post Ci wyszedł, jakbyś wierszem pisała:-D
ach dziekuje ci bardzo :zawstydzona/y:;-)

ashika i jak sobie radzisz z ta dieta???? dla mnie to jakis koszmar bo ja duzo soli uzywam :-( oby z tata jak najlepiej bylo a Ty sie nie stresuj i spedzaj calego dnia w szpitalu na nogach. pamietaj tez o sobie
kurcze radze sobie dosalam jak nikt nie widzi :-D nie no staram sie jesc bez soli ale zauwazylam ze mniej mi jej brakowalo jak moglam ja jesc :zawstydzona/y:

co do ojca blagam nie rozsmieszaj mnie :-D:-D:-D:-D skur... zostawil mnie zanim skonczylam 3 latka a moja siostra byla u mamy w brzuchu bo wazniejsza byla taka "ruda dupa" przepraszam ze tak bezposrednio ale na moim slubie tez nie byl bo ona jest na mnie obrazona :wściekła/y: i do dzis jak sie widzimy mowi do mojego meza per pan i nawet nie wiem czy wie jak sie nazywam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: przykre bo chory i w pierwszym momencie cos mnie piknelo ale potem odwrocilam w druga str nie bede sie przejmowac bo nie ma kim. Przykra prawda. A do szpitala jechac?? ani mi sie sni wybieram sie dzis odebrac wyniki swoje a potem to na porod:-)

matko jak ja się źle czuje.......................aaaaaaaaaapsik!
zdrowka zdrowka kuruj sie

ja tez bym prosiła:-)

napiszcie mi kochane, co to jest grupa zamknięta?
polega na tym ze nikt kto nie jest zalogowany i dopisany do listy grupy przez moderatorke nie moze zobaczyc co jest w srodku taka odrobina prywatnosci przed masa internautow

Ja już tak zaczęłam optymistycznie patrzyć na tydzień samotności, a tu dzisiaj moja najstarsza koteczka dostała gorączki i okulała:-(Niestety waży 6 kg i sama nie mam jak iść z nią do weta. Umowiłam się na jutro rano z koleżanką, inaczej chyba nie dałabym rady z tymi bólami krzyżowymi. Jak to mówią-jak nie urok to...
oby z kicia juz wszystko bylo ok trzymam kciuki :tak::tak::tak::tak:

co do wizyty (usg)to maly rosnie zdrowo ..wszystkie pomiary zrobione ..ale nie jestem zadowolona do konca z tej wizyty!mialam wrazenie ,ze na szybkiego wszystko :wściekła/y:
aaa lozysko mi sie podnioslo -ciesze sie bardzo
to mozecie sobie z mezem obrykac moze przez ten zakaz zachcialo ci sie juz jak mnie soli bo wspominalas o tym juz ;-)

Dzięki za miłe słowa ;-)

Dzisiaj chyba już nie odpuszczę i zrelaksuję się za pomoca gorącej kapieli :-)
ani sie waz :wściekła/y:
NIE WOLNO
mnie w ogole nie wolno brac kapieli zadnej tylko prysznic
kapiel niestety nie jest wskazana w ciazy a juz na pewno nie ciepla tym bardziej ze jak bedziesz miala za ciepla wode to moze wywolac skurcze mnie tak probowali wywolac porod bo chcialam wlasnie ciepla woda w wannie
BARDZO CIE PROSZE NIE WANNUJ SIE W GORACEJ WODZIE

Witam porannie:-)
U nas za przeproszeniem jak nie urok to sraczka...
SZymonek ma najprawdopodobniej wirusa Rota.Biegunka straszna,goraczka 38st., a marudny przy tym potwornie.NArazie daję mu smectę i Orsalit na nawodnienie, dodatkowo Lakcid i Nurofen przeciwgorączkowo.Na szczęśćie ten paskudny Orsalit smakuje mu bardzo i pije go na okrętkę,więc odwodnienie mu raczej nie grozi.Pójdziemy jednak do pediatry-tak dla pewności.
Miłego dnia dziewczynki.
Mammi ty to dopiero masz uroki macierzynstwa jakby maly fundowal wszystkie mozliwe choroby zanim sie rodzenstwo urodzi, no nic duuuuzzzooo zdrowka i oby juz zapanowal spokoj :tak::tak::tak:

Jeszcze raz milego dzionka a ja cos przegryzc i lece po wyniki do szpitala i urzedu

atabe ja tez nie mialam CRP robione a w ogole badania krwi tylko 2 razy

reklama
Czesc !!
paskudny budzik w tel.mnie obudzil ...nie wiem czemu dzwonil bo ani M ani ja nie ustawialismy go ;/
No ale synek jeszcze spi bo to nie Jego pora wstawania wiec nawet orkiestra by Go teraz nie obudzila ;-)wiec mam troszke czasu na kompa tylko dla mnie :-)

mammi dokladnie jak nie urok to sr... tak jest niestety przy dzieciach :baffled:
Zdrowka Szymonkowi zycze !!Jak idzie allegro ?

atabe zdrowka zycze !!

Ashika a co Ty na diecie jestes ??bo nie doczytalam .
No podnioslo sie lozysko ale jak nadal zero ochoty na przytulanki;/ czuje sie nieatrakcyjna strasznie i chyba dlatego tak mam .

U mnie dzisiaj od rana sloneczko :tak:Nawet pranie wyrzuce na ogrod ;-)

Ostatnia edycja:
Vanilka zazdroszcze ogrodu!!!!! ja moje pranie kisze w lazience:/ a ile ważył Dawidek na wczorajszej wizycie?? bo moja mała chyba najcięższa 555gr:-) i też nie do końca zadowolona byłam z wizyty, ale pisalam na wątku usg o tym.
Ashika faktycznie ojcem za dużo się nie stresuj bo szkoda zdrowia!! wiadomo, że przykro, ale sama nic nie zmienisz...

Powracam z rana, nadal z kapiącym nosem ale z mniejszym bólem gardła :p wciągnęłam rano płatki z mlekiem i piję ciepłą herbatkę :) jest przepiękna pogoda za oknem a mnie nie wolno wychodzić buuuu :(

czesc dziewczyny. ja wstalam i pije kawke wlasnie :-) chociaz tego mi nie zabroniono w tej ciazy ;-) poczytam was chwile i chyba pojde sie doprowadzic do porzadku bo w szlafroku pomykam :-)

atabe no wlasnie oni tutaj nie mowia ile wazy :(dlatego sie wkurwi...bo nawet nie wiem .Mowie do niej to jest chlopiec ,a ona a sprawdze ..ledwo co luknela i po minucie tak to jest maly chlopczyk !!Na bank nie widziala co ma miedzy nogami bo nawet musialam zmieniac pozycje albo brzuszkiem trzasac zeby maly sie obudzil i dobrze Go zmierzyc .No ale co zrobic najwazniejsze ze zdrowo rosnie :):)
Potem wstawie fotke :)
Ja tez pranie kisilam ciagle w lazience ..dom bedziecie budowac i bedzie ogrodek zapewne :)
Kiedy ten wozek na suwaczku przejdzie na 6?

witajcie dziewczynki!
Atabe, Magdziazdrowiec nam szybciutko!
Mammi zdrowka dla synka!
Mruczka zdowka dla koteczka!
Kasiamaj, Kropa powodzenia na wizytach!
Vanilka dobrze ze z synkiem ok! ciekawe jak u mnie bedzie wygladalo polowkowe... na wszelki wypadek mam i tak jeszcze w PL! a Ty w koncu wybierasz sie do ojczyzny czy zrezygnowalas? kochana ja tez nie mam ochoty na przytulanki z tego samego powodu co Ty...

reklama
Muszę się trochę ogarnąć bo włosów to od niedzieli nie myłam i chodzę jak śmierć przez tą chorobę, a M dziś rano wrócił z pracy i jak się obudzi to muszę wyglądać jak człowiek :) jeszcze tylko żeby dzidzia się rozruszała

Do góry