reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Asieńka, a możesz gorąca kąpiel??? Bo mnie dwaj ginekolodzy już na pierwszej wizycie przestrzegli, że najlepiej prysznic, a jak kąpiel to tylko letnia (1-2 st. cieplejsza woda od temperatury ciała - jak dla mnie to zimna jest) i nie dłużej niż 15 minut, bo gorąca woda moze wywołać przedwczesne skurcze...

Całą ciąże wystrzegam się od kapieli i zadowalam się tylko prysznicem więc raz od święta mogę chyba sobie pozwolić ;-)

reklama
jedyneczka tak to ja pytałam o buźki, droga do ich wklejenia jest naprawdę emocjonująca, zawiła i... kurcze, a na początku były obok pola tekstowego, więc dlaczego to zniknęło??

yustynia no właśnie nie wiem na co nam takie "ułatwienia":angry:

asieńka a czy taka letnia będzie wogóle przyjemna:sorry2::tak:już bym chyba wolała nie marznąć czyli nie taplać się w letniej no ale ja zmarzluch jestem:-)chyba że w upały:tak:

O widzę, że nie jestem sama, bo tiffi też przypomina nam o YCD :)
Tak tak oglądałam
Yustynia, jedyneczka, aneta-h
BUŹKI
ja nadal mam obok pola tekstowego i wszytsko jest jak dawniej. Sprawdźcie z jakich przeglądarek korzystacie, jeśli to jest Explorer to tak może być ja korzystam z Firefoxa i jest ok :tak:

Dziewczyny jestem najedzona jak kwoka, do tego wypiłam dwie szklanki coli. Miałam gadać z M, ale chyba wywołałabym "cichy czas". Jakoś nie mam dzisiaj mocy i nic mi się nie chce, więc chyba zaraz pójdę się prysznicować (ja nie lubię kąpieli, bo mi się nudzi), więc prysznic jest ok.
Jutro mam dzień domowy więc siedzę i nigdzie nie wychodzę. A dzisiaj jakoś tu cicho więc dobranoc mówię

Witam porannie:-)
U nas za przeproszeniem jak nie urok to sraczka...
SZymonek ma najprawdopodobniej wirusa Rota.Biegunka straszna,goraczka 38st., a marudny przy tym potwornie.NArazie daję mu smectę i Orsalit na nawodnienie, dodatkowo Lakcid i Nurofen przeciwgorączkowo.Na szczęśćie ten paskudny Orsalit smakuje mu bardzo i pije go na okrętkę,więc odwodnienie mu raczej nie grozi.Pójdziemy jednak do pediatry-tak dla pewności.
Miłego dnia dziewczynki.

Dzień dobry! ;-)

mammi
, dobrze,że przynajmniej nie ma problemu z przymowaniem leków.To duży plus bo wiadomo jak to z dziećmi bywa.Szybkiego powrotu do drowia Szymonkowi zyczę!:tak:

Życzę wszystkim miłego dnia i pięknie świecącego słoneczka,tak jak w Gdyni :-)

reklama
hej,
ja już chyba się przygotowuje do czasu jak będzie dzidzia, bo budze się coraz wcześniej... u mnie dalszy ciąg leczenia przeziębienia.
mammi biedny Szymonek, mam nadzieje, ze szybko mu się polepszy!!!!!
Asienka powozenia :-)

Do góry