reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
Ja mogę wejść na oba wątki w zamkniętym, nie wiem czemu Wy nie macie dostępu, może coś się jeszcze zawiesza na tym nowym forum

magdziu przeslij mi prosze linka z watkiem zamknietym ale nie ten o brzuszkach,moze mi tylko na oczy padlo;)

Mój Skarb ostatnio w ogóle się nie rusza, znaczy nie czuję jego ruchów, tak tez było przed ostatnią wizytą i mimo, że lekarz zapewnił, że wszystko ok, to ja i tak się martwię, że tych ruchów nie czuję.
Widziałam na USG jak się porusza, macha rączkami i nóżkami, bo był "zaczepiany" przez lekarza, ale teraz znowu nic...
Muszę coś słodkiego zjeść może wtedy będzie bardziej ruchliwy...

atabe ja miałam CRP, ale na wyniku z badania mam norme 0-5, a nie 10 jak Ty pisałaś to niewiem?
ja miałam wynik 4,46, lekarz mówił ze to badanie czy nie ma stanu zapalnego

tiffi zawód fajny, ja pracuje w domu pomocy społecznej,czyli generalnie ze starszymi osobami,ale nie jest źle, wolałabym w przychodni rehabilitacyjnej(wcześniej w takiej pracowałam),ale pewnie tam bym się więcej narobiła hihi, a u mnie te dziadki nawet wesołe są, mam też jeden aparat taki do prądów i ultradźwięków,ale i tak pracuje 8 godz, w innych placówkach gdzie są te aparaty typu szpital,przychodnie,poradnie pracują 5-6godz właśnie,u nas w DPSach niestety 8, ale mam prace blisko,fajne godzinki, wypłata też nawet niezła,i nagrody, 13stki,wczasy pod grusza (niema jak państwowa placówka) więc nie narzekam

dobrze ze ja nie przepadam za gołąbkami

Mój Skarb ostatnio w ogóle się nie rusza, znaczy nie czuję jego ruchów, tak tez było przed ostatnią wizytą i mimo, że lekarz zapewnił, że wszystko ok, to ja i tak się martwię, że tych ruchów nie czuję.
Widziałam na USG jak się porusza, macha rączkami i nóżkami, bo był "zaczepiany" przez lekarza, ale teraz znowu nic...
Muszę coś słodkiego zjeść może wtedy będzie bardziej ruchliwy...

wiesz duzo zalezy tez od ulozenia maluszka czasmi swita tak ze az brzuch skacze a czasami nie czuje wogule!!!a czasami moze spi wtedy kiedy ty siedzisi i wyczekujesz kopniakow.

reklama
aneta ja te informacje wziełam z netu, więc nie wiem może źle tam jest napisane...norm z labolatorium nie mam bo nie robiłam tego badania, ale nie wiem czy dla mojego spokoju na nie nie iść...

a gdzie się ta Vanilka zapodziała:baffled:

Do góry