tiffi1
Fanka BB :)
Na Świetlików, to Bemowo Jelonkitiffi, gdzie w Wawie Pepco otworzyli? Sprawdzałam na stronie jakiś tydzień temu i nie było, a byłam ostatnio w Ełku i fajne bodziaki i skarpetki kupiłam. Chętnie bym się przejechała.
Dziewczyny, odebrałam właśnie wyniki badań i mam bardzo wysokie ph moczuW aptece odesłali mnie do lekarza, ale wizytę mam dopiero jutro. Nie wiecie, co to może znaczyć?
Co do wyników nie bardzo się znam, ale jak masz jutro wizytę to dobrze. Co do licznych pasm śluzu to pisałam o tym milion razy, ale trudno powtórzę się - też tak miałam i moja gin kazała wkładać tampon na czas oddawania próbki i potem jak ręką odjął, żadnych pasm nie było. Polecam tą metodę
kama ale to rozumiem że przymierzałaś nie rzeczy ciążowe tylko "normalne" czy tak????
Ja piekłam mięso w rękawie wyszło bardzo dobre, ale kiedyś szaszłyki wyszły mi suchsze
aneta-h przede wszystkim gratuluję bo to dobry zawód, tzn. mojego M siostra pracuje w takim zawodzie i żyć nie umierać, pracuje w szpitalu i z racji tego, że pracuje z tym sprzętem no wiesz, to ma 5h dziennie (to cały etat) teraz po urodzeniu dziecka jeszcze czas od karmienia się dolicza. Ma dobrą pensję i praktycznie raz dwa i jest w domu. Fajnie, że masz tyle rzeczy dla dzidzi
kasik 1106 huuuu to sobie zasłużyłam, ale do anioła mi daleko, oj daleko. Co do stronki z mebelkami to proszę bardzo
Ja zjadłam obiad i zaraz chyba musze poprawić wafelkiem (ostatnio mam fazę na Grześki)