reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Hej kobitki :-) wczoraj 3 paczki zjadlam, wiec dzis to odpokutuje warzywami :-) a dzis kolejny dzien w łóżku, ale jest już lepiej :-)

Mruczka, jestem pod wrażeniem twoich zakupów. Ja mam na razie tylko ręczniczek kąpielowy, kocyk i koplet pościeli. Z ciuszkami czekam do poniedziałku - może wkońcu poznam płeć... :-D

Jedyneczka, co do sukni ślubnej to po 2,5 roku udało mi się ją wreszcie sprzedać w zeszłym tygodniu. Zainteresowanie było duże ale nikt się nie mógł zapiąć hehehe

Louise, czas zwolnić i przejść na tryb wypoczywania :-)

reklama
keeejt i taki jest wlasnie plan na weekend-chociaz nie wiem czy da sie jeszcze bardziej wypoczywac :-D:-D:-D a z tymi warzywami/lekkim zarciem na dzien dzisiejszy to czytasz mi kochana w myslach :-) ja to samo mam zamiar robic i planuje piers z kurczaka duszona w sosie koperkowym z ryzem i gotowana marchewke :-D:-D:-D...misiek sie pochlasta:-D:-D:-D

keeejt i taki jest wlasnie plan na weekend-chociaz nie wiem czy da sie jeszcze bardziej wypoczywac :-D:-D:-D a z tymi warzywami/lekkim zarciem na dzien dzisiejszy to czytasz mi kochana w myslach :-) ja to samo mam zamiar robic i planuje piers z kurczaka duszona w sosie koperkowym z ryzem i gotowana marchewke :-D:-D:-D...misiek sie pochlasta:-D:-D:-D

A u mnie mintaj, fasolka szparagowa i marchewka na parze i buraczki moze ugotuje :-)

Witam:happy:

Ja znowu tylko na chwileczkę bo jedziemy z M i najprawdopodobniej będę dopiero póznym popołudniem.

louise wybacz,ale uśmiałam się jak sobie wyobraziłam jak siedzisz z żoną brata i próbujesz rozszyfrować co ona mówi:-D Nie wiem,czy ma jakąś wadę wymowy więc trochę głupio,że się naśmiewam,ale jakoś komiczna mi się ta sytuacja wydaje:sorry:Poza tym -odpoczywaj.Mnie też przecież tak parę dni temu brzucholek bolał.Zwolniłam,odpuściłam trochę i przeszło.

Mam nadzieję,że u Magdzi nie stało się najgorsze...Poczekajmy może narazie aż się odezwie.Ja jestem daleka od jakichkolwiek ocen bo nie wiadomo w jakim jest stanie i czy da radę pisać.Różnie to w życiu bywa:sorry:

louise dokładnie o tym mówiłam jeśli chodzi o magdzie a teraz jeszcze skoro się logowała a nie pisze to mnie to jeszcze gorzej wygląda, że coś się stało złego i nie ma siły psychicznej napisać o tym:-(zjadłam już parówke i płatki, mam nadzieję że się ruszy mój bombel, teraz to żałuje że nie mam aparatu do tętna:-p

cze dziewczyny!
a ja 1 raz od porodu przespalam 7h ciurkiem! szok poprostu! czyzby synek sie w koncu ulitowal?
dziwnie z ta Magdzia... szkoda ze jej nie ma na Naszej liscie!
Mruczka niezla kolekcja!
Tiffi sliczna tapeta!
AniaPestka a o ktorej kladziesz synka? ja ok.21 i spi do 7:30... (oczywiscie z pobudkami w miedzyczasie)
Louise napewno znajomi zrozumieja!

Hej Dziewczynki!!
Tiffi nie otwiera mi się ta tapeta...:cool:
Luise może to skurczowe bóle jelit?Tylko,że nospa na to by pomogła...:nerd:
Jedyneczka ja mam jeszcze suknię ślubną:-)
Oczekiwanie fajnie,że czasem wpadasz;-)

Właśnie wróciłam ze spacerku, synek już śpi, tak się wymęczył...a ja odpoczywam...
perla ja małego kładę ok 20, ale on śpi bez pobudek do 6, i jeszcze śpi raz w dzień tak ok 2h. życzę aby takie nocki jak dzisiaj u Ciebie już rutyną się stały:tak:

Cześć dziewczyny :-)
Przebrnęłam przez posty, pragnąc zauważyć że ostanio mniej piszecie :-p

Perla- powrotu do zdrowia dla całej rodzinki! Yustynia- również melduj jak samopoczucie!

Louise- ty się oszczędzaj a nie pichć cudeniek ;-) Ps. mnie tez najbardziej brzuch boli jak za długo siedzę (nawet nie stoję :eek:) może to jakiś ucisk? :eek:

Mammi- udanego dnia, a na teściową brak słów po prostu, zresztą podobnie jak na stomatologa u JEDYNECZKi- kurcze, a tez muszę iść: pierwszy raz w życiu na leczenie :sorry:

Tiffi- piękna tapeta, ja gdzieś widziałam taki pokoik własnie, w tej tonacji beżowo: błękitnej (czyżbyś jednak na chłopca się nastawiała?) z misiami itp

Ashika- super że chhłop CI się spisał: mówiłam że będzie chciał się pokazać?! ;-) Ps. A co do tego jak napisałaś żebym pomyślała o dzidzi a nie się denerwowała- no cóż :-D kilka razy się upewniłam czy to były twoje słowa :-p Jednak punkt widzenia zależy od punktu siedzenia- a przepraszam: leżenia ( w twoim przypadku ;-))

Mruczka: zasobe zapasy, a jaki porządek fiu fiu... Ja co prawda tez mam już cały karton ubranek od siostry dla dzidzi, ale chłopięce, a nie wiem jeszcze czy tak się nastawiać :sorry:

Oczekiwanie: cieszymy się, że choć na chwilkę, ale nam się pokazujesz! A co do Magdzi- może swego M poprosiła żeby do nas napisał, a ten stchórzył? ;-) Ja bym tak zrobiła gdybyście się martwiły a tel nie miała :tak:

reklama
mammi wlasnie dobrze ze sie smiejesz bo to jest smieszne-ona nie ma wady wymowy tylko mowi b szybko i niewyraznie. przez telefon to juz w ogole masakra sie z nia dogadac (dlatego zawsze do mojego brata dzwonie choc czsaem sytuacja wymagalaby telefonu do niej, albo esa pisze). ze juz nie wspomne o dawniejszych imprezach jak cos tam drinknela-no mozecie to sobie wyobrazic :-D

jedyneczka, mammi no faktycznie o tym nie pomyslalam o magdzi...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale czlowiek glupi...wytlumaczyc sie moge tylko tym ze nie przyjmuje do wiadomosci zadnych zlych rzeczy zwiazanych z ciaza ktore sie moga przytrafic ktorejs z nas :tak:
jedyneczko ja wczoraj zaproponowalam miskowi zeby zamiast remontu kupic aparat do usg, bo wreszcie bym byla spokojniejsza w tej ciazy-a on stwierdzil ze nie ma mowy, bo bym to dziecko zameczyla robieniem usg co godzine :-D:-p
a aparaty do tetna, to wiesz jak dzialaja...-rzadko sie je udaje znalezc-dopiero wtedy bys panikowala :tak::-)

perla no synus moze przyjal do wiadomosci ze teraz sie bedzie musial dzielic Mamusia niedlugo i juz przymiarki robi ;-)

Do góry