reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

aneta-h a pewnie że możemy sobie pozwolić, to jedyny czas luzu od diet w życiu kobiety:-)

tiffi ładna tapetka, owszem owszem.

ania_pestka dobry pomysł jakby się dało, nie wpadłam na to a mam fajne trzewiki ślubne z materiału. A ty masz z materiału czy skóry?

A wogóle to cześć i mam nadzieję że humorki macie lepsze niż ja bo mała mi się nie rusza od wczoraj i się martwie, zwłaszcza po tym co z magdzią:-(już zjadłam 10 delicji i czekam:-(

reklama
czesc dziewczyny :-)

ja juz drugi dzien mam masakryczne bole brzycha polaczone z jakims skurczami co jakis czas. wczoraj ledwo chodzilam. jeszcze doszedl mi bol serca i w nocy pobudka chyba z 8 razy-jak tylko sie przewracalam na lewy bok. wiec cala noc przespalam na plecach czego nienawidze.dodatkowo od paru dni chodze cala zapuchnieta...:-( chyba sie na wczesniejsza wizyte umowie bo mnie to wszystko martwic zaczyna. a jeszcze jutro najpierw idziemy do mojego brata ciotecznego-M sie umowil z nimi a potem zaprosil nam gosci. wiec sobota na pelnych obrotach:dry: nie wiem jak ja dam rade z tym brzuchem...ide was poczytac a potem chyba sprzatac i jakies zarcie na jutro juz robic:-(

mammi no co za babsztyl z tej tesciowej!!! zamiast pomoc i jakos sie przyczynic do tego, zeby wnuczki urodziny przebiegly jak najlepiej to jeszcze klody pod nogi :wściekła/y:

mruczka :szok::szok::szok::-D:-D:-D faktycznie twoja dziecina juz powaznie wyposazona

anetka ja cie "pobilam"-przez caly dzien 5 paczkow sie uzbieralo :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: myslalam ze w 4 sie zmieszcze ale niestety ten 5 lezal takie samotny... no i co? i prosiak go zezarl :zawstydzona/y::-p

tiffi boska ta tapeta :tak::tak::tak: ja niestety zatrzymalam sie chyba na etapie tapet w zygzaki itp-przyznam sie, ze sie tymi rzeczami nigdy nie interesowalam, a teraz to tylko malowanie u nas bedzie

jedyneczka a co z magdzia sie stalo????? ja nic nie wiem :szok: pisala cos? a ty sie nie martw-zawsze wszystkie innych pocieszacie ze dzidziolek nie musi codziennie sie ruszac ;-):-) wiec tez to kochana przyjmij do wiadomosci i glowa do gory :tak::-)

ania fajnie na złoto, może ja tez się skuszę bo noszę dużo brązu toby tak rozświetliło go trochę.

A wogóle macie suknie ślubne jeszcze? Bo mnie było szkoda sprzedać i tak trzymam a M mnie namawia żeby sprzedać i nie wiem co zrobić:confused:W sumie szczęścia w małżeństwie to mi nie przyniosła ale z drugiej strony ja nie wierzę w takie rzeczy.

louise odwołajcie gości!!! przy tych bólach brzucha i jeszcze serca nie ma żartów. Dziś tez Cię brzunio boli czy już lepiej?A jak serducho?Ty jesteś aktywna kobietka ale może musisz jednak więcej odpoczywać ?Kotuś poleż przez weekend i postaraj się wcześniej na wizytę umówić.A hormony tarczycy miałaś badane?bo nie pamiętam czy pisałaś a od tarczycy serducho czasem też dokucza.Pewnie wszystko się bierze ze zmęczenia przecież kazda z nas ma inny próg i zasób sił ale dla spokoju lepiej chyba do lekarza iść.Czy już Ci mówiłam dzisiaj że masz odpoczywać?:-)

Cześć Kobitki!
Po wczorajszym całodniowym lenistwie wieczorkiem pojechaliśmy z M do jego brata i żony, więc wieczorek całkiem miły.
louise - jak bóle cały czas będą to postaraj się może przyspieszyć wizytę. A nospa pomaga Ci na bóle? Ja ostatnio też miała silne i lekarze powiedzieli, aby nie bać się brać nospy, nawet profilaktycznie forte 3 razy dziennie (ja biorę zwykłą). I tak jak jedyneczka pisała odpoczywaj i może odwołajcie gości.

Louise to niedobrze,że masz takie dolegliwości-Ja ostatnio też jakaś nerwowa jestem i czuję jak mi serce wali ,więc postanowiłam więcej leżeć w ciągu dnia, bo tak gdzieś wyczytałam.Ty też wyluzuj i odpoczywaj.
Dopiero wstałam i zjadłam pączka hihi-został z wczoraj -zresztą wczoraj tylko dwa pączki zjadłam ,więc nie jest tak źle.
Do nas też jutro znajomi przychodzą,ale ja się nawet cieszę-pogadam i się wyluzuje.nic nie przygotowuje bo będziemy pizze zamawiac :)

ania fajnie na złoto, może ja tez się skuszę bo noszę dużo brązu toby tak rozświetliło go trochę.

A wogóle macie suknie ślubne jeszcze? Bo mnie było szkoda sprzedać i tak trzymam a M mnie namawia żeby sprzedać i nie wiem co zrobić:confused:W sumie szczęścia w małżeństwie to mi nie przyniosła ale z drugiej strony ja nie wierzę w takie rzeczy.

louise odwołajcie gości!!! przy tych bólach brzucha i jeszcze serca nie ma żartów. Dziś tez Cię brzunio boli czy już lepiej?A jak serducho?Ty jesteś aktywna kobietka ale może musisz jednak więcej odpoczywać ?Kotuś poleż przez weekend i postaraj się wcześniej na wizytę umówić.A hormony tarczycy miałaś badane?bo nie pamiętam czy pisałaś a od tarczycy serducho czasem też dokucza.Pewnie wszystko się bierze ze zmęczenia przecież kazda z nas ma inny próg i zasób sił ale dla spokoju lepiej chyba do lekarza iść.Czy już Ci mówiłam dzisiaj że masz odpoczywać?:-)
mowilas mowilas :tak::-) posprzatam i odpoczywam-w dupie- zarcie jutro albo kupie koreczki sledziowe gotowe i salatki na wage-jak zglodnieja to wszystko zjedza :-D tarczyca mi dobrze wyszla wlasnie i ogolnie wyniki wszystkie tez dobre. dzis brzuch nie boli wiec cos tam porobie. moze to od kompa i ze za dlugo w pozycji siedzacej spedzam czasu. ja w zasadzie dopiero kolo 18-19 sie klade 1 raz w ciagu calego dnia a takto na dupie i na nogach. nie wiem czy to dobrze...

gragorka wlasnie po nospie mi chyba przeszlo troche-pisze "chyba" bo zasnelam i nie wiem ale jak wstalam kolo 23 to nawet do wc doszlam bez problemu. wlasnie dopiero wieczorem mi sie te bole zaczynaja

Ostatnia edycja:
Witam
Wczorańsze objadanie się pączkami skończyłam na 2 szt, ale M nadrobił za mnie i zjadł 7 :tak:
Dziś mam dobry humor bo jade do koleżanki zobaczyć małego Franka który urodził się pod koniec stycznia :-). No i na babskie pogaduchy, opowieści o pordzie itp mam nadzieję że się nie przesraszę.

Mruczka no to masz z głowy zakupy na kilka miesięcy :-) super

louise może lepiej nie rób nic dzisiaj lepiej nie ryzykować, powinnaś troszke odpocząć i choć przez weekend poleżeć może przejdą bóle

jedyneczka suknie ślubna mam i planuję ją gdzieś na wiosnę wystawić na allegro, albo na czymś podobnym. Zacznie się sezon to może ktoś się skusi, zawsze troszke kasy wpadnie na dodatkowe zakupy dla maleństwa :-)

No i coś dla nudzących się, film w kilku częściach pt. "Tajemnice okrągłego brzuszka" WIDEO - Onet.pl Kobieta

reklama
gregorka to miły wieczorek mieliście;-)mnie chyba brakuje właśnie spotkań z ludzmi, na szczęcie idziemy do teściów na obiadek w niedziele gdzie też szawagierka będzie więc i pojem pychot i się nagadam:-)

louise no to pewnie od zmęczenia jak wieczorkiem szczególnie, tyż tak mam:tak:a na jutro jak madzik albo pizze albo inne gotowce faktycznie wywal na stół np. paluszki i herbate jak na filmie "kogiel-mogiel":-D

justaa oj to się nagadasz:tak:mam nadzieję że koleżanka miała lekki poród i pocieszy Ciebie o potem ty nas:-)

Do góry