reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
Mruczka, no zszokowałam się tym zdjęciem...
Ja nic nie mam jeszcze, jakoś mnie stres ogarnął, że nic kompletnie nie mam, a tu już w zasadzie połowa stuknie za chwilkę.

Ale jeśli to wszystko na początek, to kobieto nawet połowy tego nie użyjesz:-)

A te rzeczy kupowałaś nowe czy używane? ja się chcę we wtorek wybrać na zakupy lumpeksowe i z nastawieniem na ciążowe i niemowlęce.

Poza tym dzisiaj humorek mi dopisuje, nawet bardzo, zaraz sobie kiwi poobieram i zabieram się za House:-)

Jak się dowiedziałam to kupiłam kilka rzeczy, a resztę dostałam od koleżanek i siostry. A to jeszcze nie wszystko, tylko nie mam na razie gdzie układać. Codziennie 5 razy będę dzidzię przebierać:-) Potem odsprzedam:tak:

mnie pada net wiec za wiele napisac nie moge ale zycze powodzenia dam znac jutro co i jak
3majcie sie zdrowo i wyspijcie
ja w nocy jak bede sie wiercic znowu bede obmyslac sposoby na polozna ;-) zeby sie uspic zamiast liczyc barany

Ja tez się juz zegnam, padam. Oczy mi się same zamyjają. Dobranoc. Do jutra.:-)

Mruczka Ciuszków to ty masz- niezła kolekcja

hejka! :-)
ja dziś pęknę.....zjadłam 4,5 paczka!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a jak Wasze brzuszki? też pewnie pełne,a co ,mozemy sobice pozwolić no nie? hihihi

Anetko no jasne, że możemy sobie pozwolić. Malutkie w brzuszkach też pewno miały ochotę na małe co nieco :happy::happy:
Ja właśnie się wykąpałam, wygoliłam, wydepilowałam, nakremowałam, wymalowałam paznokcie ... i teraz czekam na M, ale to jeszcze tyyyyyyyllleeeee czasu :-( Pewno się nie doczekam i usnę, ale liczą się dobre chęci :-)
Ja póki co zaprzestałam na 2 pączusiach. Pewno jeszcze dziś jakiegoś pochłonę, ale póki co tylko mnie strasznie suszy...
Ps. Mruczka kolekcja bombowa ;-) ja nawet nie mam gdzie chować ciuszki dla maleństwa, upycham między moje gaciory :-D

Tiffi kolejny tydzień za nami:-)
A ja lubiłam chodzić do dentysty, bo dostawałam zawsze szklaną strzkawkę jak byłam grzeczna:happy:
hmmm jak byłaś dzieckiem, czy jak teraz jak chodziłaś to otrzymywałaś tą strzykawkę hi hi hi:-D

mammi szkoda języka strzępić na teściówkę
aisim ja właśnie wczoraj chyba czułam. Mówię, chyba bo od jakiegoś czasu czasem czuję takie coś i ciągle zastanawiam się czy to to, ale mam nadzieję, że tak. Tłumaczę sobie, że dzidzia daje znać mamusi, że u niej wszystko dobrze
mruczka garderoba imponująca, ale z tym odsprzedawaniem to się wstrzymaj, a nuż widelec kolejne dziecię będzie

Co do pączków zjadłam dwa, ale były średnie, ale chcę wam pokazać co wymyśliłam do naszego domku, a właściwie do pokoju dziecka, na fragmencie ściany będzie tapeta o taka, lub coś w tym stylu .... (jestem nią zachwycona). Dobranoc wam mówię, choć pewie długo jeszcze nie zasnę

Załączniki

• misio tapeta.jpg
    misio tapeta.jpg
    8,3 KB · Wyświetleń: 33
reklama
Witam Was dziewczyny:-D
Ja już chyba muszę się przyzwyczaić do wstawania o 6, mój synek wymyślił sobie teraz taką porę wstawania, co prawda ja mu daje zabawki do łóżeczka i jeszcze z pół godziny dosypiam:-p Więc ja już po śniadanku,kanapki z twarożkiem i pomidorem...
Wczoraj wieczorem wpadłam na pomysł przefarbowania moich ślubnych butów i teraz szukam w necie jak to można zrobić, a może któraś z Was zmieniała kiedyś kolor butów???

Do góry