reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

emih nie denerwuj sie bo nie warto :no: ide o zaklad ze wlasnie o to pipie chodzilo wiec nie rob jej tej przyjemnosci a tym samym sobie szkody. zjedz cos faktycznie a nawet zapal jak tylko ma Ci to pomoc sie wyluzowac ALE TYLKO JEDNEGO!!!:-)

patipaula
dzieki za zrozumienie-i mam nadzieje ze nastroje u Ciebie juz lepsze kochana :-) pozalatwialas wszystko , to teraz lez i odpoczywaj i sie relaksuj :tak::-)

reklama
Jeny, człowiek wybędzie na godzinę i nadrobić nie można:szok:

ewa1985 też mam nadmiar wydzielinki ale zapach i kolor nie zmieniony, u ginka kontrola co 3 tyg. i jest oki.

louise to dobrze że lekarz Cię uspokoił;-)Skąd ja znam tekst "niektórzy muszą pracować", doprowadza mnie on do szału bo jak zapinkalasz na dwóch etatach czyli praca - prowadzenie domu to tego nie widzą:wściekła/y:Bardzo ładnie mu utarłaś noska z tymi pączkami:-)a z tymi ripostami też tak mam że najlepsze to po czasie mi do głowy przychodzą:rofl2:

keejt a lepiej choć troszke się czujesz?

ania_pestka nadrobimy za Ciebie z tymi pączkami:tak:

emih nie zdąrzyłam doczytać o co chodzi ale nie denerwuj się kochanieńka już:no:;-)

agatha może i z nerwów biegunka, dobrze że już zgoda;-)a swoją drogą nigdy przy biegunce nie bolał mnie brzuch tak jak teraz w ciąży, dziwne to:confused:

mruczka z tym workiem dobre dobre:-Dale nic się nie martw bo ładnemu we wszystkim ładnie:-)ja sobie dziś kupiłam batoniki musli;-)

mammi najlepsze życzenia dla córci:tak:

dzamena ale się wkręcił z tymi pączkami:-D

tiffi no właśniej jak kiedyś pisałam o irygacji to właśnie borasolu używam.

yustynia odpoczywaj ile się da a co do oponków to uwielbiam bardziej niż pączki;-)miałam nawet dziś robić ale mi się nie chciało, zresztą oponki to ja mam teraz w biodrach he he:tak:

patipaula dobrze że z tarczycą oki a dla córci zdrówka.

Melduję że zjadłam 3 pączki:-)

A teraz idę do dentki bo udało mi się umówić na dziś i siebie i Emi ale ją to chyba zwiąże i zaniose bo się zapiera jak diabli:no:zresztą ja sama w strachu (oczywiście przy niej nie okazuję), boje się dentysty bardziej niż porodu:-)

jedynaczka - robię co mogę, a oponki na biodrach coraz większe niestety też posiadam
A propo przybierania na wadze, martwiłam się że tak jakoś pomału przybieram i czy to normalne bo może czegoś Dzidzi brakować - wymówiłam w złą godzinę ;-) teraz przybieram w galopującym tępie :-)
Ja też boję się dentysty, marcowy terminarz zapełniony mam jednak wizytami u lekarza tej specjalności, no nic dam radę...

jedyneczka nic sie nie martw i krzycz b glosno jakby co-nie bedzie sie tu dentka znecac nad biedna ciezarna ;-):-)
no wlasnie a z ripostami to bylo to bezczelne wykorzystanie mojego porannego otumanienia. zanim wypije kawe jestem dosc ograniczona umyslowo i nie jestem wtedy zadna konkurencja w dyskusjach :-D:-D

a ja ide posprzatac troche w malym pokoju bo sie juz od paru dni zbieram a to takie *******y zalegle. i zrobic porzadek w dokumentach-czego nienawidze najbardziej w swiecie. na pewno cos gdzies zle powkladam jak zwykle.wrrrrrrr

ps. juz w tym momencie rowniez moge powiedziec ze zjadlam 3 paczki ;-) :-)

Ostatnia edycja:
jedyneczka ło jesiu do denki !!!!!!!!!!!!!!! współczuje ,i jeszcze to udawanie przy Emi jaka to niby odwazna jestes ,no jakbym siebie widział jak ze starzym chodziłam a myslach to pos...a byłam na maxa

jedyneczka, ja myślę, ze jak się jakieś zawirowania w jelitach robią, to one w ciąży sa bardziej naciskane przez macicę, może stąd te bóle, tak sobie tłumaczę, ale wzięłam wczoraj nospe i o 19 leżałam już w lóżku.
Stresa miałam nie z tej ziemi, bo naprawdę mnie bolało, a ja raczej daleka od paniki jestem...

jedyneczka powodzenia wspolczuje bardzo tez mnei bedzie czekalo ale ja na szczescie mam chrzestna od tego chociaz z niej herod baba nieomal jak z horroru ale za to swietny specjalista ;-)

acha miałam wam napisać co wczoraj popoludniu naraz zjadłam- pieczywo czosnkowe z serem, miske kapusty kiszonej, popiłam to pepsi i zjadłam loda twixa:-D normalnie w jednej chwili miałam na to wszystko ochote:tak: a M mnie obserwoał i próbował dotrzymać kroku w jedzeniu ale nie dał rady:-p
To niezły zestaw
louise ja polecam "dziecko dla początkujących, kupiłam mojemu na mikołaja
emih szkoda nerwów

Ja własnie robię obiad, tą moją zapiekankę makaronową z pieczarkami i cukinią. Dawno nie gotowałam mięsa i powiem wam, że nadal mnie jakoś drażni, muszę wychodzić z kuchni. Lecę zerknąć na to co w kuchni

reklama
Odebrałam wyniki badań i nie wiem czy mam płakać czy co, może wy sie na tym znacie :
We krwi niski poziom Hematokrytu i limfocytów
W moczu wszystko negatywne białko leukocyty erytrocyty azotyny glukoza
Dośc liczne w preparacie kryształy szczawianu wapnia i nabłonki płaski, i bardzo liczne pasma śluzu :no::no::no::no::no::no::no:
Cytomegalia igg i igm negatywne
Hiv negatywne wiec uffffff :sorry:
Ale Rozyczka igg dodatnia a igm negatywnai nie wiem jak to rozumieć mam wszystko:-(

Do góry