reklama
M
madzik1980
Gość
Ja się witam z rana 
Zaraz jadę z mamą na zakupy -ładnie słoneczko u nas świeci
))
Odezwę się później dziewczyny.
Miłej soboty dla wszystkich
Zaraz jadę z mamą na zakupy -ładnie słoneczko u nas świeci
Odezwę się później dziewczyny.
Miłej soboty dla wszystkich
M
mammi
Gość
R.usałka Uważam,że dobrze zrobiłaś pisząc o poronieniach,zwłaszcza o tym z powodu przemęczenia.Warto o tym mówić bo przecież przemęczenie to jedna z głównych przyczyn poronień i porodów przedwczesnych.Ja niestety byłam na tyle głupia,żeby się tym nie przejmować i straciłam przez to dzidzię w 14 tyg.:-(
Dużo ciężarówek bierze za dużo na siebie w ciąży: praca,dom,starsze dziecko i niestety chodzą przemęczone bo przecież trzeba byc na pełnych obrotach.Ale moim zdaniem gra jest nie warta świeczki.Lepiej odpuścić i przez te parę miesięcy zostać trochę z tyłu i potem wychowywać zdrowego dzieciaczka niż tak ja zapalać świeczki na grobie Aniołka.
Kurka,poryczałam się z tego wszystkiego....
Dużo ciężarówek bierze za dużo na siebie w ciąży: praca,dom,starsze dziecko i niestety chodzą przemęczone bo przecież trzeba byc na pełnych obrotach.Ale moim zdaniem gra jest nie warta świeczki.Lepiej odpuścić i przez te parę miesięcy zostać trochę z tyłu i potem wychowywać zdrowego dzieciaczka niż tak ja zapalać świeczki na grobie Aniołka.
Kurka,poryczałam się z tego wszystkiego....
emih
Fanka BB :)
Mammi, przykro mi z powodu aniołeczka i Twoich wylanych łez :-(
Ale teraz gumka i wymazywanie z pamięci ciężkich chwil aby sobie dodatkowo stresem nie zaszkodzić przy naszych obecnych bąbelkach
Dlatego też od rana sprzedałam kilka prawd mojemu M. Proszę, proszę... chce obiad zrobić... 
A u nas paskudna pogoda. Niebo wisi szare jakby zaraz miało padać. A już wczoraj tak pięknie wiosną zapachniało- oczywiście przez okno....
Ale teraz gumka i wymazywanie z pamięci ciężkich chwil aby sobie dodatkowo stresem nie zaszkodzić przy naszych obecnych bąbelkach

A u nas paskudna pogoda. Niebo wisi szare jakby zaraz miało padać. A już wczoraj tak pięknie wiosną zapachniało- oczywiście przez okno....

mammi rozumiem Cię, ja też mam jednego Aniołka (9tc) i pomimo, że to był drugi miesiąc bardzo to przeżyłam i nadal o tym myślę bo o własnym dziecku nawet takim małym nie da się zapomnieć, dlatego pamiętając to co się stało wcześniej tak się zamartwiam teraz. Poza tym zostałam w szpitalu do którego trafiłam potraktowana jak zwierzę a nie jak człowiek i to jeszcze bardziej boli...Fakt, że nie jestem teraz tak obciążona bo nie pracuje, studiuje dziennie ale mam indywidualną organizację studiów i jak nie mam siły to nie jadę na uczelnię, ale mam praktyki które muszę wyrobić i cały dom na głowie bo mój M bardzo dużo pracuje (wydaje mi się, że za dużo bo ciągle go nie ma i muszę ze wszystkim radzić sobie sama).
czesc dziewczyny!
Ja od dwóch dni męczę się z bólami brzucha, wczoraj ledwo dawałam radę w pracy i chyba jeszcz mi coś zaszkodziło bo starsznie mnie przeczyściło! No ale dziś już lepiej!
Też mam jakieś dziwne myśli bop to już 19 tydzień a ruchów nie ma, a niby dzidzia taka duża, czasem tylko to bulgotanie, chociaż lepiej je M słycszy bo ucho do brzucha przystawia!
Dziewczyny kiedy te pierwsze ruchy w pierwszej ciązy??
Ja dziś w pracy jestem ale myślę o l-4 w niedługim czasie bo czuję się psychicznie zmęczona, ale musze jeszcz ekilka spraw zakończyć które sa rozgrzebane!!
Mam nadzieję ze u Was wszytko ok! Przepradszam ale nie nadrobiła Was teraz bo nie mam zbyt wiele czasu(
-(
Udanej soboty) ja planuje popołudniu jakis spacer bo mi powietrza brakuje i ruchu)
Ja od dwóch dni męczę się z bólami brzucha, wczoraj ledwo dawałam radę w pracy i chyba jeszcz mi coś zaszkodziło bo starsznie mnie przeczyściło! No ale dziś już lepiej!
Też mam jakieś dziwne myśli bop to już 19 tydzień a ruchów nie ma, a niby dzidzia taka duża, czasem tylko to bulgotanie, chociaż lepiej je M słycszy bo ucho do brzucha przystawia!
Dziewczyny kiedy te pierwsze ruchy w pierwszej ciązy??
Ja dziś w pracy jestem ale myślę o l-4 w niedługim czasie bo czuję się psychicznie zmęczona, ale musze jeszcz ekilka spraw zakończyć które sa rozgrzebane!!
Mam nadzieję ze u Was wszytko ok! Przepradszam ale nie nadrobiła Was teraz bo nie mam zbyt wiele czasu(
Udanej soboty) ja planuje popołudniu jakis spacer bo mi powietrza brakuje i ruchu)
M
madzik1980
Gość
Aisim ja też nie czuję jeszcze ruchów, a widzę że mamy ten sam wiek ciąży
)-czytałam że to może nastąpić do 23 tygodnia.Nie ma co się martwić na zapas!!
Przy pierwszej ciąży podobno odczuwa się później ruchy. Ja mam we wtorek USG i już nie mogę się doczekać. Mam nadzieję,że wszystko ok
Emih ja mam takie bóle jak w nocy śpię na brzuchu. Dla mojego pęcherza ucisk dzidzi i jeszcze mój to chyba za dużo.

Emih ja mam takie bóle jak w nocy śpię na brzuchu. Dla mojego pęcherza ucisk dzidzi i jeszcze mój to chyba za dużo.
reklama
:-)
Dzieki madzia i madzik. Wy to zawsze na forum umiecie trochę uspokoić człowieka )) Na ostatniej wizycie lewkarz powiedział ze za tydzień powinnam już cos poczuć tydzień minął i nic...ale bedę cierpliwie czekac!!:-)
aisim podobno w pierwszej ciąży ruchy mogą pojawić się nawet po 20 tygodniu więc jak narazie nie masz się co martwić :-) ja czułam a już teraz nie czuję :-(
Dzieki madzia i madzik. Wy to zawsze na forum umiecie trochę uspokoić człowieka )) Na ostatniej wizycie lewkarz powiedział ze za tydzień powinnam już cos poczuć tydzień minął i nic...ale bedę cierpliwie czekac!!:-)