reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Witam ...nie spie od 6 :wściekła/y:m mnie obudzil bo zapomnialm mi mojego tel.zostawic i pukal mi do drzwi wrrrr

emihWiem dokladnie co czujesz !! Moj Gabi poszedl do przedszkola tutejszego we wrzesniu ,a plakal ze 2 tyg.codziennie :-(Plakal jak szlam go zaprowadzic bo wiedzial ,ze moze na mnie wymusic i ,ze go zostawie w domu .cala droge mnie prosil zeby on tam nie szedl :-(Ale jak wracalam po niego zadowolony byl...
teraz znowu to samo mnie czeka bo idzie do szkoly ..a ,ze sie przeprowadzamy wiec idzie do innej szkoly gdzie jego przedszkole teraz jest...no i juz jak mu mowie ,ze do szkoly niedlugo ryczy :-(Ja juz zalamke mam bo znowu placz bedzie ,a do tego bede miala maluszka 2 miesiecznego ...ehhh czasem ciezko jest byc matka :-(
Co do kolek to moj m sie budzil i sam od siebie chcial pomoc bo widzial jak maly sie meczy ...ciekawe jak teraz bedzie ..w razie kolki czy tak wstanie :happy2:

mammi nie widac Twojego napisu ze corka bedzie ;/

reklama
tiffi pracodawca 33dni a potem zus.Kremu używałam tylko do łydek reszta maszynką ale teraz tylko maszynki używam wszędzie bo krem wydaje mi się w ciąży toksyczny, zwłaszcza w okolicach bikini zeby nie podrażnić ale to tylko moje odczucie. Ciebie gorzej może podraznić maszynka skoro przyzwyczajona skóra do kremu i bądź tu człowieku mądry:tak:

louise no właśnie ziaje kozie mleko kupiłam wczoraj bo mam same jakieś przeciwzmarszczkowe w domu a kozie mleczko zawsze mi pomaga na takie suchości skóry a tani jak barszcz:happy2:ale nawilżać nie możemy bo mamy właśnie problem z nadmierną wilgocią w domu i będziemy go na wiosną osuszać:tak:ale myślę może za mało wody pije, normalnie to mineralke gazowaną (ale odkręconą wcześniej:tak:)litrami a teraz przez chorobe nie piłam.

mammi no właśnie ja też mieszaną a teraz nawet czoło jakieś suche:baffled:jak napisałam wyżej ziajke kozie mleczko kupiłam i zobaczymy, jeszcze kiedyś sprawdził mi się garnier 24 godz. ale zaczęłam od tańszej opcji:tak:

Tiffi, Louise- i ja trzymam kciuki za wizyty! Ps. na 2D też można robić połówkowe, poprzedni lekarz nawet sobie je bardziej chwalił mówiąc że d to tak naprawdę jest dla rodziców, a on te swoje pomiary na połówkowym i tak musi porobić na d aby dokładne były, i tak...

Vanilka, własnie czekam,żeby ona choć zadowolona po przyjściu z przedszkola była, ale.. nie jest. Tylko raz była, dnia całkiem pierwszego. A teraz smutna przychodzi, głodna :szok: i wczoraj pokazywała jak chłopiec bił ją po narządach płciowych- no kurcze, serce się łamie i na przemian scyzoryk sam w kieseni otwiera :baffled:

Mammi, oj tak, tą czereśnią to jak nożem w plecy ;-) Siedzę i ślinię klawiaturę bo to mój najbardziej wyczekiwany i ulubiony owoc! A tylko z 3tyg będzie aby się przed porodem najeść :sorry2:

Ps. ponowię pytanie z"galerii brzuszków" bo może dziewczyny tam nie wchodzą:
OCZEKIWANIE, GEPERTY, TIFFI- Nie chcecie nam się pokazać? :(((((

Ostatnia edycja:
mammi gratuluje wizyty i tych wspaniałych wiesci,juz sobie wyobrazam jak sie cieszyłas ,a masz jakies fotki? czemu nic nie napisałas ile wazy ,jaka długa itd?
przepraszam dziewczynki ale chciałam na pierwszym miejscu pogratulowac a teraz sie witam:blink:

mammi dzieki za informacje. to pewnie bedzie tak ze kolo 20 tyg bede miala wizyte u mojego gina ina zwyklym aparacie mi zrobi polowkowe. a i tak sama z siebie pojde w 22 tyg na usg 3d do innego lekarza i przy okazji sobie nagram plytke z maluszkiem :tak:
jedyneczka to moze tez byc od wody, a raczej jej braku-nie pomyslalam, bo ja pije jak jakas pijawka i po prostu przyjelam za pewnik ze reszta z was tez :-D:-D:-D ale kremik w polaczeniu z woda powinien pomoc. na mnie z kolei dobrze dziala nivea visage Q10 na noc i teraz tez mam nutridermist garniera na noc. obydwa sa lekko tlustawe i dobrze sobie radza z sucha skora. za to na lato jak dla mnie odpadaja i wtedy jakies lzejsze tansze sobie kupuje ;-):-D
malewa dzieki :happy2:

o matko ale u nas snieg zaczal sypac-woelkie platy-az nic nie widac za oknem. ide chyba zaraz jakies sniadanko uczynic. dzis dziecie cos wczesniej glodne. wczoraj jak sie polozylam to o 20 juz zasnelam...ilez mozna spac??????

emih moja długo też nie jadła i w kąciku siedziała:-( ale powolutku powolutku i zaczęła się cieszyć że chodzi a nawet jeść.Ja może nie pedagogicznie ale uczyłam Emi aby ostrzegła agresora ze powie pani, jak nie pomoże, powiedzieć pani a jeśli i to nie pomoże oddać i to mocno:confused:

emih no niektore dzieci sa agresywne a Twoja corcia grzeczna i jeszcze niesmiala wiec moze nie wie jak zareagowac. ale faktycznie sposob jedyneczki calkiem dobry. a swoja droga to panie przedszkolanki moglyby zareagowac bo przeciez nie maja tam chyba jakiejs b duzej grupy dzieci zeby nie zauwazaly tego...

reklama
louise miałam ten nivea , tyż doby;-)natchnęłaś mnie na śniadanie, moje drugie dzisiaj:-)
Robiłyście ten karczek w folii z winiar?bo dziś planuję:tak:

Do góry