reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odpowiedz w temacie

Witam sie i ja przy poniedziałku;-)

Dziewczyny ja mam odrost że hoho noszę blond, naturalne też mam blond ale odrost widac wiadomo, ale jestem zapisana do fryzjera dopiero na 09,01 - postanowiłam sobie że I trymestr jakoś przeczekam....

Olusia no to rzeczywiście, ale nie forsuj sie tylko dbaj o siebie....każdy to zrozumie... rzeczywiście chyba czosnek Cie nie ominie ale mi bardzo pomaga... zdrówka..

Nikolleczka ja stosuje farbe bez amoniaku L'Oreala ale robie w salonie,w sklepie ich nie ma, te profesjonalne teraz są bez amoniaku ale wiem ze można je dostac bez problemu w hurtowniach fryzjerskich więc moze tam poszukaj..

Co do konfliktu to u nas nie ma, oboje z mężem jesteśmy "+" więc sie nie będę wypowiadać bo ekspertem nie jestem.....

A ja dzisiaj wziełam dwa dni zwolnienia do Świąt bo czuje że czas troche zwolnic tempo na moment.... stwierdziłam że w pracy nic sie nie stanie jak do wigilii mnie nie bedzie przy biurku... no i jestem z tego powodu baaaardzo zadowolona bo - biorąc pod uwagę moje nocne bezsenności (dziś nie mogłam spać od 3ciej) -to moze jutro trochę odeśpię.....

dziewczyny a jak tam u Was wogóle przedświąteczny apetyt?...:-p ja w tym roku jakoś za bardzo nie mam przyznaję.....:zawstydzona/y:

pozdrowienia

Do góry