reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

reklama
a U nas cieplutko.
Bylismy w lesie ,ale szlismy polną ,i kółka ze spacerówki przednie już całkiem załatwiłam .ehhh...
W jednym koło przebite,albo nie tylko brak powietrza ,a w drugim dwa kola wykrzywione.:p

czesc laski!!

ja tylko na 2 min sie przywitac:)
Jestem teraz w PL u mojej siostry we Wroclawiu...mam troche ograniczony dostep do neta i zreszta nie za duzo czasu bo caly czas mamy super wypelniony :) Daniela chyba jakas rzoladkowa grypa dopadla bo wymiotuje,ma biegunke i strasznie go brzuch boli i sie zle czuje... poszedl do apteki to mu dala na to NO-SPE!! :szok::szok::szok: i jakos tak umiera dalej i czeka az mu samo przejdzie... zerkne jeszcze potem...

AHA!! NAJWAZNIEJSZE !!!!!!!
Moj synus juz sam stoi i robi po kilka krokow !!:-):tak: troche ma jeszcze stracha ale jakos mu to powoli idzie...ciekawe ile czasu az sam zacznie chodzic....:baffled::happy:

Dziewczyny podobrazia dotarły i farbki też.

Justysia ja zamawiałam na stronie sklepplastyczny.pl nie wiem czy najtaniej, ale wszystko razem (podobrazia, farby, pędzle i werniks) w jednym sklepie kupiłam więc jeden koszt przesyłki. Na początek może być :) poza tym jak wyjdzie ładnie i powieszę moje 'cudo' na ścianie to koszty pokrywa teściowa, bo to prezent za obrone pravy magisterskiej miał być :)

Ostatnia edycja:
czesc dziewczyny
u mnie kiepsko....:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
mam stasznego dola. meza nie ma dopiero miesiac i powiem szczerze ze nie wiem jak przezyje bez niego kolejne miesiace:no::no::no::no:
mam w glowie tylko jedna mysl by brac Mari i walizke i do niego wrocic. coraz bardziej mysle ze to byla zla decyzja o powrocie do pl
malo sie udzielam bo nie mam na nic ochoty...tylko ryczec
no i uzalilam sie
na to wszystko Mari zlapala katar od swojej kuzynki i co minute biegam do jej pokoju wiec chyba nie pozostaje mi nic innego jak polozyc sie do lozka i opiekowac sie moja bidula

reklama
Hejka.
Mi sie tez nic nie chce przez to przeziębienie,a na dodatek Alan się zaraził:nerd::crazy:gil mu cieknie i kicha co chwile:-(Szkoda mi dzieciaka.
Kamlotka dziekuje:-)a praca jakos zleciała tylko zmęczona jakas dzis jestem.
Justysia niezły z Ciebie rajdowiec wózkowy:-)
Ewa to pedzle dzis idą w ruch czy zostawiasz na jutro tą przyjemnosc.
Beatko Z ściskam mocno będzie dobrze,dasz rade bo jak nie Ty to kto:tak:
Agnieszka,Justysia gratuluje pierwszych kroczków waszych chłopców:-)
W domu mam syf,a checi żadnych,chyba dzis sie położe wczesniej niz jak zwykle po 24.Ide pozmywam chociaż

Do góry