reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

Brawa dla Asi! Opis Hani-bomba :)
Może jeszcze ktoś się odezwie, kto już bardzo długo nie pisał, coo?

Co do ciał... ehhh Iwonko nie narzekaj...nie jest chyba aż tak źle... ;)

reklama
witam
to jak tak już trzeba wyjść z ukrycia to i ja się przyznam że co raz podczytuje co u was słychać i czasem coś wtrącam od siebie :zawstydzona/y: to bardzo rzadko mi wychodzi bo jakoś tak strasznie głupio po takiej ciszy
nie wiem czy ktoś mnie pamięta z tego aktualnego grona :baffled::confused2:

witam
to jak tak już trzeba wyjść z ukrycia to i ja się przyznam że co raz podczytuje co u was słychać i czasem coś wtrącam od siebie :zawstydzona/y: to bardzo rzadko mi wychodzi bo jakoś tak strasznie głupio po takiej ciszy
nie wiem czy ktoś mnie pamięta z tego aktualnego grona :baffled::confused2:

Ciotka Ty nie podczytuj tylko pisz!!!! :-) :-) :-) :-)

Coś tu się wkońcu dzieje :-D:-D

Iwonko Ty się potajemnie uśmiechnęłaś, a mi ostatniej nocy śniła się moja licealna miłość :sorry: Ojojoj........

AsiaJan86 witamy, witamy, w naszych skromnych progach :tak:

jest godzina 9.30 a tu dziś jeszcze nikogo nie było?? :szok::szok::szok:
skoro nie to ja witam się jako pierwsza

miło, że dziewczyny się zaczęły ponownie udzielać
lecę po kawkę,może ktoś się przyłączy, bo moja Monia właśnie wylądowała w łóżeczku i mam nadzieję, że sobie trochę podrzemie

Ja też się witam i od razu zmykam sprzątac i na zakupy i spacer z chłopakami. U nas na razie słoneczko z małymi chmurkami - chciałabym, żeby taka pogoda była w sobotę... ale zapowiada się że będzie padać :/

Super, że te przyczajone się odzywają! Oby tak dalej!!!!!! :)

Ja juz od dawna na nogach.

Ale zaraz musze zagotowac sobie wode na mycie włosów:tak: i brac sie za jakąś robótkę:tak:

Ale oczywiscie bede tu zaglądać, jak zwykle...;-)

Witam i ja! :tak:

Adudz Twoja Monia poszłą na drzemkę, a moja Mała obudziła się z nocy przed 10 :szok::-D Ale porobiłam wszystko co chciałam i nawet jestem już ubrana :-D U mnie dzisiaj ładnie słoneczko świevi i nie ma chmurek :tak:

Ewa życzę Ci wymarzonej pogody na sobotę :tak:

Przyłączam się ze szklaneczką soku, też niedługo wybywam na miasto, a potem do rodziców. Siostra jest u niej już tylko do soboty, 3 tyg szybko minęły :-( I wracają do Szkocji, ale pociesza mnie to że po nich na 3 tyg przyjeżdza z tamtąd mój brat najstarszy :-D:-D:-D

reklama
Witam

ja to wyrodna matka jestem ja piję kawę a Nikola wzięła zmiotkę szufelkę i sprząta
:eek::happy:
Biedne dziecko hehe
Ja to identyczny ma plan jak Ewa na dziś sprzątnie gotowanie i spacer ;-)ale kaw musi być wypita w towarzystwie bb :tak:

adudz82 wiec ja się do kawki przyłączam

Do góry