reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Sylwia.m jak możesz to wklej tu na forum zdjęcie z USG :-). Ale to musi być świetne uczucie widzieć na monitorku, jak się takie maleństwo rusza :-) SUPER :-).

reklama
monixxx - też się cieszę, ze u Ciebie wszystko dobrze :-). Jak teraz czytam Wasze wypowiedzi o tym, co widzicie na monitorku USG, coraz bardziej nie mogę się doczekać poniedziałku i mojej wizyty u pani doktor :happy:.
Jeśli chodzi o zadawanie pytań lekarzowi, to ja zawsze mam ich sporo a potem tak jak u Ciebie, wszystko mi wylatuje z głowy. Zacznę zapisywać te pytania na karteczce:-D. To chyba jedyny sposób na to, żebym podczas wizyty dowiedziała się wszystkiego co chcę wiedzieć :-).

Ech jak ja wam zazdroszczę dziewczyny widoku maluszków. Ale nic doczekam się i ja, już w poniedziałek:-).

SylwiaM najlepsze życzenia urodzinowe dla synka.

Cześć Kobietki!:happy:

Wczoraj widziałam moje maleństwo całe i zdrowe. Jak ja się cieszyłam kiedy zobaczyłam bijące serduszko!!:-) To jest jakieś takie nie znane uczucie szczęścia. Cudo!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Wchodząc go gabinetu byłam zestresowana jak nigdy. Ciśnienie mi podskoczyło do 160/120 :szok: a po krótkiej rozmowie było już 130/100:szok:. Moja Gina zaczęła się już potem śmiać, że doskonale mnie rozumie, że taki reaguje, bo przecież każda przyszła mamusia chce wiedzieć że dzidzia rozwija się prawidłowo. No i troszkę przesunął mi się termin porodu z usg bo na 9.lipca..... z okresu wychodzi na 10.

Najbardziej poszkodowany niestety w tej całej sytuacji był mój M. bo nie mógł iść ze mną. Praca! Ale pierwsze o co poprosił po przyjściu do domku to zdjęcie z usg. :tak::-):-D
SZCZĘŚCIE PROMIENIOWAŁO Z JEGO OCZU!

Iwon pochwal się robaczkiem:-).

Wiecie jak tak czytam o waszych wizytach, zdrowych maluszkach i bijących serduszkach to coraz bardziej wierzę, że u mnie też wszystko będzie dobrze:tak:.

Hej dziewczynki :-)
No w końcu się dzisiaj wyspałam :tak:

Jeśli chodzi o zadawanie pytań lekarzowi, to ja zawsze mam ich sporo a potem tak jak u Ciebie, wszystko mi wylatuje z głowy. Zacznę zapisywać te pytania na karteczce:-D. .

Popieram... ja tak właśnie zaczęłam robić (zapisuje w kalendarzu o co mam pytać);-), bo miałam tak samo jak TY... wizyta i kompletna pustka w głowie. Dobrze że skleroza nie boli :baffled:

iwon3004 śliczna fasolka :-D.

Sam na pewno wszystko będzie dobrze !!! :tak:

jej... ja usg mam dopiero 15 grudnia... chyba zwariuje do tego czasu... Tez się boją...żeby wszystko było dobrze... mój TZ juz zapowiedział że się z pracy zwalnia wczesniej żeby ludzika zobaczyć :)

A... i takie pytanko... ostatnio dorwałam gdzież w necie info o tym ze nie powinno się stosować maści przeciw rozstępom w I trymestrze... słyszałyście coś takiego ?

Ostatnia edycja:
Witam czwartkowo, ale ten tyzień szybko zlaciał. Jutro idę na badania i jak mi się uda odebrać wynniki to w poniedziałek do lekarza. Zauważłam że ty klika dziewczyn w ponieziałek się wybiera do gina hehe :-D. Będzie o czym pisać :-D
Ja postanowiłam chodzic prywatnie tylko na usg bo sprzęt który mają w przychodni jest tragiczny. Więc jeszcze na święta bede miała drugie zdięcie maluszka.

Hej,
dziewczyny, jestem juz po drugiej wizycie u gina i to co zobaczyłam tak mnie ucieszyło, widziałam moje maleństwo i tetno tak szybciutko biło :-) oj niezapomniana chwila, coś pięknego, jestem troszke spokojniejsza.Poprosiłam lekarza czy moglabym przyjść jeszcze w tym roku przed świętami bo to jest akurat ten czas kiedy zeszłym razem stało sie co sie stało, także gin zgodził sie bez problemu, jestem bardzo zadowolona z Niego, chodze do niego prywatnie bo ona
Gratuluję pięknego widoku.
ta kropeczka na maleństwie to serduszko :-)

http://imageshack.us
Cudowna ta kropeczka :-).

iwon3004 - fajnie, ze wkleiłaś zdjęcie z USG :-). Super maluszek, i to serduszko... Napisz jak możesz, ile mierzy teraz Twoja fasolinka :-).

sam - na pewno będzie wszystko dobrze i z naszymi maluszkami (obie zobaczymy maleństwa w poniedziałek) :happy:. Jeszcze tylko kilka dni :-).

reklama
Do góry