reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2009

...a kto jeszcze został nierozpakowany z lipcóweczek...gabiaz ,tylko Ty???Niemożliwe...Nie denerwuj się...na Ciebie też w końcu przyjdzie czas:tak:Ściskam Cię mocno :)))
Oj chyba jest Was jeszcze troszkę...Trzymajcie się dziewczyny...cały dzień przed Wami...a że jutro już sierpień...to się nie liczy :)

Ostatnia edycja:
reklama
Zgłaszam się również jako nierozpakowana mama. Ide dzis do lekarza bo zaczyna brakowac mi cierpliwosci. 3 dzien mam bole i nic wiecej.:/

wpadam na chwilke by pochwalic sie ze 28.07.09 o godz 19.48 przyszla na swiat moja cudna i zdrowa coreczka Marissa Maya! Porod SN wazy 2950 i 49 cm dluga, dostala 10 pkt:-) opis porodu dodam pozniej jak znajde troszke czasu. Jestem nieziemsko szczesliwa!!!!!
pozdrawiam nowe i przyszle mamusie i powodzenia nierozpakowanym, choc nie wiem czy ktos jeszcze jest w dwupaku:confused:

Załączniki

• P1030319.jpg
    P1030319.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 28
  • P1030377.jpg
    P1030377.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 28
Ostatnia edycja:
beata serdeczne gratulacje :-D

...i pewnie będziemy jeszcze moment dwupaczkami... ja mam zgłosić się za tydzień do szpitala, bo według lekarki to jeszcze pochodzę w ciąży...

Oj fioletowa...uparciucha nosisz pod serduchem...pogadaj z nim troszkę,że mamie ciężko,że słoneczko jest piękne i ptaszki ładnie śpiewają...może w końcu zdecyduje się spróbować maminego mleczka :-D
Życzę Ci i innym 2w1 żeby w końcu się ruszyło
!!!!!!!!:tak:

Hej dziewczynki

chcialam się pochwalić moja córcią..urodziła sie 27.07.09 o 13:30 sn w 41 tyg.ciazy wazyła 3650 i mierzyła 56cm:-):-):-)
Poród był jak dla mnie bolesny ale znosny i zaraz zapomina sie o bólu.....

Pozdrawiam

Załączniki

• niunka1.jpg
    niunka1.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 34
witam wszystkie mamusie w ostatni dzien lipca!
kurcze jak ten czas leci, moj maluszek ma już 15 dni i zmienia się z dnia na dzien, ja wlasciwie tez bo masa powoli spada w dól :)
za niedługo wybieramy sie na spacerek :) a co nie bedziemy sie w domu kisić;-)

wszystkim nowym mamusią gratuluję :) a tym,ktore jeszcze czekają szczesliwego rozwiazania!!!!!!!
pozdrawiamy;-)

reklama
Witam.
Gratuluję Wszystkim rozpakowanym i szczęśliwym mamusiom:-):-):-)
U mnie nastrój kiepskawy. Mam zatargi ze ślubnym. Powieszę go a potem spalę:-D:-D:-D
Hania ma chyba temperaturę ach to życie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Spadam nie będę Wam smęcić.
Miłego popołudnia.

Do góry