reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2009

Witam Wszystkie zaglądające tu Mamusie!
Ja tylko z małą wizytą informacyjną:

27 lipca 2009 roku o 13.30 urodziła się śliczna córcia daisy26.
3650 g szczęścia, 56 cm.

Obie czują się dobrze.
Pozdrawiają serdecznie!

reklama
Witam się Kobietki!
Wpadłam tylko na chwilkę.

23 lipca o 21:42 przez CC przyszedł nasz synek Mateusz- waga 3920, 55 cm, 10 pkt.
Jest cudowny.
Rodziłam przez SN, ale zakończyło się ostatecznie CC. W wolnej chwili postaram się napisać coś więcej.

Mały jest bardzo grzeczny, ale musimy się jeszcze dużo nauczyć :-)
Oj, ale świat się zmienił... Mój M oszalał na jego punkcie, a tak się bałam jego reakcji. On chodzi tylko i powtarza jakiego pięknego synka mamy :-D

Wszystkim rozpakowanym OGROMNE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!
A czekającym ŻYCZĘ POWODZENIA!!!!!!!!!! DACIE RADĘ.

W wolnej chwili postaram się Was nadrobić i cosik więcej napisać. Choć muszę przyznać, że dalej jestem skołowana i zagubiona we własnym domu :szok:

Dobrej nocki życzę wszystkim. I jeszcze raz powodzenia!

witam się kobietki!
Wpadłam tylko na chwilkę.

23 lipca o 21:42 przez cc przyszedł nasz synek mateusz- waga 3920, 55 cm, 10 pkt.
jest cudowny.
Rodziłam przez sn, ale zakończyło się ostatecznie cc. W wolnej chwili postaram się napisać coś więcej.

Mały jest bardzo grzeczny, ale musimy się jeszcze dużo nauczyć :-)
oj, ale świat się zmienił... Mój m oszalał na jego punkcie, a tak się bałam jego reakcji. On chodzi tylko i powtarza jakiego pięknego synka mamy :-d

wszystkim rozpakowanym ogromne gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!
a czekającym życzę powodzenia!!!!!!!!!! Dacie radę.

w wolnej chwili postaram się was nadrobić i cosik więcej napisać. Choć muszę przyznać, że dalej jestem skołowana i zagubiona we własnym domu :szok:

Dobrej nocki życzę wszystkim. I jeszcze raz powodzenia!

olcia85 serdeczne gratuleczki kochanie no i oczywiście maxik zdrówka dla słodkiego szkrabka :-):-):-)

witam z rana nadal w dwupaczku:)
gratuluje wszytskim rozpakowanym mamusiom!!!!!!:**
a ja nadal czekam i mam czas do poniedzialku potem do szpitala:/boze jak ja juz chce urodzic ale malenstwu sie nie spieszy:/i zostane ostatnia lipcowo-sierpniowa mama:D

Witam z rana bezobjawowo:-)
Luranuk nie tylko Ty zostajesz:tak:
Wszystkim rozpakowanym gratulacje!!! I dużo zdróweczka dla dzieciaczków i wytrwałości dla mamusiek!!! :tak:;-)
Chyba pójdę sie trochę powygrzewać na słoneczku, bo taka ładna pogoda i troszkę wiaterku przy okazji więc nie jest tak duszniasto:-)
Miłego dzionka życzę wszystkim;-):-)

Stopi- dzieki za informacje. No to ja juz wiecej nie bedę narzekać, ze mój młody taki "rozdarty". To okropne na jak wiele rzeczy trzeba uważać przy maleństwu. Oj kobieto, miałaś stresa, współczuje, mam nadzieje że najgprsze za Wami:)

Witam

My po wizycie u pediatry. Lena przestala przybierac na wadze. yhhh Pediatra powiedziala, ze nie powinni nas wypisac ze szpitala, bo zoltaczka po 5dniach naswietlania dalej sie utrzymuje. I w dniu wypisu wcale nie miala dobrego wyniku zoltaczki. Musimy zrobic sporo badan, bo pediatra obawia sie, ze Lena malo je , bo nadal grzyb jest w jej organizmie . Podejrzewa tez ze sa jakies bakterie.W poniedzialek mam wyniki posiewu z jej krwi zobaczymy czy antybiotyk zwalczyl grzyba czy nie.

Gratulacje dla rozpakowanych mam.

reklama
czesc hmm popołudniowo
u nas cisza, więc od jutra też jestem "niezdatna do spożycia" ;-)

jutro do lekarza, zobaczymy co mi powie...

gratulacje dla wszystkich rozpakowanych...

Do góry