reklama
beata1973
Fanka BB :)
witam wszystkie zaglądające tu mamusie!
Ja tylko z małą wizytą informacyjną:
27 lipca 2009 roku o 13.30 urodziła się śliczna córcia daisy26.
3650 g szczęścia, 56 cm.
Obie czują się dobrze.
Pozdrawiają serdecznie!
daisy26 gratuleczki całkiem pokaźnego słoneczka i fuuul zdróweczka dla małej :-):-):-)
olcia85
Witam się Kobietki!
Wpadłam tylko na chwilkę.
23 lipca o 21:42 przez CC przyszedł nasz synek Mateusz- waga 3920, 55 cm, 10 pkt.
Jest cudowny.
Rodziłam przez SN, ale zakończyło się ostatecznie CC. W wolnej chwili postaram się napisać coś więcej.
Mały jest bardzo grzeczny, ale musimy się jeszcze dużo nauczyć :-)
Oj, ale świat się zmienił... Mój M oszalał na jego punkcie, a tak się bałam jego reakcji. On chodzi tylko i powtarza jakiego pięknego synka mamy
Wszystkim rozpakowanym OGROMNE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!
A czekającym ŻYCZĘ POWODZENIA!!!!!!!!!! DACIE RADĘ.
W wolnej chwili postaram się Was nadrobić i cosik więcej napisać. Choć muszę przyznać, że dalej jestem skołowana i zagubiona we własnym domu
Dobrej nocki życzę wszystkim. I jeszcze raz powodzenia!
23 lipca o 21:42 przez CC przyszedł nasz synek Mateusz- waga 3920, 55 cm, 10 pkt.
Jest cudowny.
Rodziłam przez SN, ale zakończyło się ostatecznie CC. W wolnej chwili postaram się napisać coś więcej.
Oj, ale świat się zmienił... Mój M oszalał na jego punkcie, a tak się bałam jego reakcji. On chodzi tylko i powtarza jakiego pięknego synka mamy
Wszystkim rozpakowanym OGROMNE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!
A czekającym ŻYCZĘ POWODZENIA!!!!!!!!!! DACIE RADĘ.
W wolnej chwili postaram się Was nadrobić i cosik więcej napisać. Choć muszę przyznać, że dalej jestem skołowana i zagubiona we własnym domu
beata1973
witam się kobietki!
23 lipca o 21:42 przez cc przyszedł nasz synek mateusz- waga 3920, 55 cm, 10 pkt.
jest cudowny.
Rodziłam przez sn, ale zakończyło się ostatecznie cc. W wolnej chwili postaram się napisać coś więcej.
oj, ale świat się zmienił... Mój m oszalał na jego punkcie, a tak się bałam jego reakcji. On chodzi tylko i powtarza jakiego pięknego synka mamy :-d
wszystkim rozpakowanym ogromne gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!
a czekającym życzę powodzenia!!!!!!!!!! Dacie radę.
w wolnej chwili postaram się was nadrobić i cosik więcej napisać. Choć muszę przyznać, że dalej jestem skołowana i zagubiona we własnym domu
olcia85 serdeczne gratuleczki kochanie no i oczywiście maxik zdrówka dla słodkiego szkrabka :-):-):-)
witam z rana nadal w dwupaczku
gratuluje wszytskim rozpakowanym mamusiom!!!!!!:**
a ja nadal czekam i mam czas do poniedzialku potem do szpitala:/boze jak ja juz chce urodzic ale malenstwu sie nie spieszy:/i zostane ostatnia lipcowo-sierpniowa mama
gratuluje wszytskim rozpakowanym mamusiom!!!!!!:**
a ja nadal czekam i mam czas do poniedzialku potem do szpitala:/boze jak ja juz chce urodzic ale malenstwu sie nie spieszy:/i zostane ostatnia lipcowo-sierpniowa mama
gabiaz
Witam z rana bezobjawowo:-)
Luranuk nie tylko Ty zostajesz
Wszystkim rozpakowanym gratulacje!!! I dużo zdróweczka dla dzieciaczków i wytrwałości dla mamusiek!!! ;-)
Chyba pójdę sie trochę powygrzewać na słoneczku, bo taka ładna pogoda i troszkę wiaterku przy okazji więc nie jest tak duszniasto:-)
Miłego dzionka życzę wszystkim;-):-)
Luranuk nie tylko Ty zostajesz
Wszystkim rozpakowanym gratulacje!!! I dużo zdróweczka dla dzieciaczków i wytrwałości dla mamusiek!!! ;-)
Chyba pójdę sie trochę powygrzewać na słoneczku, bo taka ładna pogoda i troszkę wiaterku przy okazji więc nie jest tak duszniasto:-)
Miłego dzionka życzę wszystkim;-):-)
justysia85
WPADAM NA CHWILE !!!
URODZIŁAM SIŁAMI NATURY ŚLICZNEGO SYNKA 24.07.2009 godz.14.45
4600 i 60Ccm, BEZ NACIĘCIA ))))
URODZIŁAM SIŁAMI NATURY ŚLICZNEGO SYNKA 24.07.2009 godz.14.45
4600 i 60Ccm, BEZ NACIĘCIA ))))
fela_76
Stopi- dzieki za informacje. No to ja juz wiecej nie bedę narzekać, ze mój młody taki "rozdarty". To okropne na jak wiele rzeczy trzeba uważać przy maleństwu. Oj kobieto, miałaś stresa, współczuje, mam nadzieje że najgprsze za Wami
Witam
My po wizycie u pediatry. Lena przestala przybierac na wadze. yhhh Pediatra powiedziala, ze nie powinni nas wypisac ze szpitala, bo zoltaczka po 5dniach naswietlania dalej sie utrzymuje. I w dniu wypisu wcale nie miala dobrego wyniku zoltaczki. Musimy zrobic sporo badan, bo pediatra obawia sie, ze Lena malo je , bo nadal grzyb jest w jej organizmie . Podejrzewa tez ze sa jakies bakterie.W poniedzialek mam wyniki posiewu z jej krwi zobaczymy czy antybiotyk zwalczyl grzyba czy nie.
Gratulacje dla rozpakowanych mam.
My po wizycie u pediatry. Lena przestala przybierac na wadze. yhhh Pediatra powiedziala, ze nie powinni nas wypisac ze szpitala, bo zoltaczka po 5dniach naswietlania dalej sie utrzymuje. I w dniu wypisu wcale nie miala dobrego wyniku zoltaczki. Musimy zrobic sporo badan, bo pediatra obawia sie, ze Lena malo je , bo nadal grzyb jest w jej organizmie . Podejrzewa tez ze sa jakies bakterie.W poniedzialek mam wyniki posiewu z jej krwi zobaczymy czy antybiotyk zwalczyl grzyba czy nie.
Gratulacje dla rozpakowanych mam.
reklama