Dziewczyny nie pisałam prawie tydzień i chyba nie dam rady nadrobić wszystkiego co sie w tym czasi wydarzyło... ten tydzień mi uciekł, dość długo siedziałam w pracy i jak wracałam to już nie miałam sił na klikanie.... ale w tym tygodniu już będzie większy luzik w pracy ....
Goteczko widzę, że masz takie samo podejście do spraw badań i możliwości zarażenia, ja też się bardzo boję i szukam wszelkich info na ten temat ale ostatnio doszłam do wniosku że trzeba żyć w miarę normalnie, z rozsądkiem bo inaczej zwiaruję, więc staram sie o tym nie myśleć i nie szukać już.... a na pewne rzeczy i tak nie mamy wpływu... Kochana będzie dobrze, skoro przez te 30 lat nic sie nie stało to dlaczego miałoby to sie prztrafic teraz.... głowa do góry.... ;-)
Lucy rozumiem decyzję, ale zaglądaj do nas czasami
E_mamo gratuluję wyników, ja robię jakoś za tydzień i też czeka mnie dzień pełen nerwów pewnie....
Olivca witaj i wszystkiego dobrego
Patrycjo nie martw sie na zapas, mnóstwo kobiet ma tyłozgięcie i rodzą zdrowe dzieci w terminie....będzie dobrze zobaczysz...
Monixx u mnie śluz jest biały, dość wodnisty, jednorodny (opis prawie medyczny haha)
Iwon3004 super że już nie ma plamień, czasami tak sie zdarza, najważniejsze ze ustąpiły...
Punciaku mam to samo, potrafie dyszeć okropnie, a kiedys napewno tak nie miałam...
Magduska ja ciągnięcie zauważam głownie wieczorem, śpię na brzuchu i zauważyłam ze jak próbuje sie przekrecic z boku na bok to tak jakby ktoś mi tułów o kilka centymetrów skrócił bo naciąga sie brzuch i czuje to wyraźnie....
NataliaSe gratulacje
skoro lekarz mówi że wszystko jest ok to znaczy że tak jest
Tomtom super masz z tymi tańcami, świetny prezent naparwdę
A u mnie chyba zaczynają sie mdłości na dobre... nie wymiotuję ale czasami mdli mnie tak strasznie że tylko pozycja horyzontalna mi pozostaje.... i często dzieje sie tak pod wieczór, choć dzisiaj rano też mnie na chwile złapało..
Dziewczyny mam jeszcze pytanie - czy któraś z Was ma kota i jakie macie wyniki toksoplazmozy?..Ja mam i nie przechodziłam cały czas toskoplazmozy(oba wyniki ujemne)... planuję powtórzyć badanie kontrolnie niedługo i zastanawiam sie czy jest sens robić w obu klasach tzn również IgG? Chyba w takim przypadku IgM wystarczy?...
miłego dzionka dziewczynki i pozdrowienia dla wszystkich