reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2008

hej dziewczynki
u nas też chorobowo - leze w odosobnieniu od wczoraj:-p
dzisTymi caly dzien spedzil u niani:-) jutro też eksmisja;-)
ja mam nadzieję się wylezec i pewnie samo przejdzie - do lekarza ani mysle, chyba, że rzeczywiście poczuję, że odchodzę na drugą stronę:baffled:
najwięcej kichania i to wkurza:confused:

a o co chodzi ze spotkaniem? gdzie jest Tosika ze swoją ferajną?
jakaś niewtajemniczona jestem

Andula super, że się wybawiłaś
Mondzi oby wyszło z ta pracą dla M

zdrówka dla wszystkich chorowitków

reklama
Hej!
Renia, jak Ty mogłaś dzień w dzień chodzić na fitnesy? Ja dziś byłam na bpu i w pewnym momencie (jak zwykle z resztą) pomyślałam sobie "za jakie grzechy???":sorry2:A tu przydało sie jeszcze przy desce stanąć:baffled:
Zdróweczka!!!

A Tosika jest w Wiśle:tak:

Andula - super że imprezka się udała!!
Tosika - ale Ci fajnie z tym wyjazdem! dobrze że Tosia ładnie spała w samochodzie.
Renia - zdróweczka Kochana! kuruj się! ja też kiepsko się czuję, gardlo zawalone, nos zapchany, koszmar:wściekła/y:
Kasiu- a jak Twoje dzieciaczki? co lekarz powiedział?
my też byłyśmy z Lenką dzisiaj, wszystko jest ok, oskrzela, pluca czyściutkie, gardło ok.Wzięłam skierowanie na pasożyty i zobaczymy, moze stąd ten utrzymujący się kaszel.
Zdrówka dla wszystkich chorowitków!!

Renia zdrowka!
Kicrym wiem o czym mowisz; juro rada, w srode rada...cale szczescie juz mam papiery za soba :-)
wlasnie wrocilismy z kina;bylismy na Sherlock'y Holmesie :tak: fajny...
dzieci spia-babcia ululala :-)
Tosika ciesze sie,ze cali dojechaliscie

juz nie moge wysiedziec - wyleżeć:baffled:
jutro ostatni dzień, syn się stęsknił, ja za nim zresztą też
chodził i pukał do drzwi i wołał mama:-)
jedyne czym daje się przekupić to brym brym;-) - rajdowiec jeden

KASIU to jest jakieś małe spotkanie w wiśle??
w sumie nie mam daleko;-)

dobrej nocki

Witam!
u nas -28,,nawet chlebka nam dziś nie przywieźli,dobrze,że z wczoraj coś jest

Wszystkim zachorowanym, mniejszym i większym życzę zdróweczka!

i oczywiście,życzę udanego spotkania i przyznam się,że po cichu Wam zazdroszczę.

Fereie się zaczęły,a ja odruchowo wstaję o 6 to już chyba koniec świata się zbliża,dziecie nie może się doczekać aż ją do dziadków miastowych wyekspediuję .

Andula tak trzymaj odstresować się trzeba.
Mondzi oby m się powiodło
Madzia ja czasem Emilce psikam tantum verde,a sobie robie plukanie z szalwii i rumianku
o panna E zaczyna poranne dyskusje

Milego dnia!

Hej!
Survivor 100 lat !!! Wszystkiego co najlepsze i samych radosnych dni !

Ale zima!!! brrrr:szok::szok::szok: Jadąc autem w rękawiczkach i tak mi ręce zamarzły:baffled::szok: a drugie nam wcale nie odpaliło wczoraj:no:

Renia zdrówka kochana!
Kasia dzieki za info od Tosiki,ale wam zazdroszcze spotkanka:sorry2:
Fredka mi własnie tez lekarz wczoraj zalecił Tantum Verde,bo dzwoniłam i pytałam co najlepiej dać.
Ale kurde w aptece mi kasy zabrakło i pani dała mi tańsze "to samo" czyli Hasco Sept .Mi jednak nie pomaga:no:

No nic wspomagam sie gorącą kawka i jakoś bó l jest mniejszy,najgorzej jest wieczorem:wściekła/y:

Pabla dobrze,że na płuckach czyściutko:tak:a kaszel może od kataru? U nas przynajmniej tak było i jest dalej.
Kicrym , Iza współczuje nawału pracy.
Andula super,że imprezka udana:tak:No i pisz nam tutaj co za przystojniaka wyrwałaś,czekamy na relację:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Hej!
Madzia, nam też wczoraj auto nie odpaliło, ale okazało się, że akumulator nie dawał już rady:baffled: Wczoraj, przy odmrażaniu szyb o mało nie odmroziłam palców. Tak mi zmarzły, że jadąc potem prawie wyłam z bólu:dry:
Renia, nie. Spotkanie jest w Krakowie:tak:Wracaj do zdrowia, bo syn zapomni jak wyglądasz;-)
Fredka, ale temperatura:szok: U nas "tylko" -20:baffled:

Do góry