reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2008

reklama
Witam!

U nas imprezowo,wczoraj ze znajomymi wymsknęliśmy się do kina na Ciacho i było

super a i film całkiem dobry.A dziś razem z miejscową babcią i z Emilką byłyśmy na

imprezce w przedszkolu.Panna E się z początku zestresowała ilością nowych twarzy

ale potem się rozkręciła na maksa,a jak dorwała się do kredy i tablicy to nie mogłam

jej wyciągnąć z przedszkola,jak wyglądały moje ciemne spodnie możecie się domyślić .

Kic pomysły masz świetne,dzieciaki mają farta,że trafiły na Ciebie

Andula zdróweczka dla Misiaka,a i dla Ciebie uściski

Kamu aby do wiosny może wszystko się rozrusza bo i u nas zastój

Haszi wielkie gratki i trzymam kciuki za dziewczynkę

Renia oby rozmowa dała efekty i remont się usprawnił

no i po pisaniu bo panna E się chyba wyspała po 30 min..

Kwiatek dla Kamu

U mnie chwila ciszy:-):-):-):-):-) ale muszę chałupę ogarnąć choć teroszkę więc lecę
paaaaa
właśnie surv jeszcze śpi???

Nie śpię, tylko się relaksuję:-D:-D:-D Wczoraj skończyłam mega zlecenie i jak zwykle po takim wysiłku intelektualnym, rzuciłam się w wir robót prostych: posprzątałam, nawet poprasowałam małej ciuchy...bo do żłobka nie wypada, jak w domu, w pogniecionych:-p, no i troszeczkę poszyłam:-)
Lecę zaraz po Młodą do żłoba, a u nas prawie -10:baffled: Wrocę to Was porządnie poczytam, bo nawet do kompa od wczoraj nie miałam kiedy siąść:tak:

Czesc,wczoraj po pracy padalam na twarz, wiec dopiero dzis sie witam:tak:

Kic super masz pomysly. Ja (od kiedy Seba nie robi laurek, dorosly jest przeciez:-D) jestem za bardzo leniwa,ale teraz bede musiala myslec nad laurkami i zrobimy dla babci:tak:
Kamu jasze raz trzymam kciuki zeby ludzie zaczeli kupowac u Ciebie. Fakt ten kryzys jest okrutny, choc mojego zakladu nie dotknal:tak:
Andula zdrowka dla Fiska:tak:Ale ty masz farta z tymi przecenami NY:tak:
Haszi to m sie spisuje z ubieraniem chlopakow, bo moj kiepsko:baffled:
Renia super z tym masazem i aerobikem masz. Jak G zaczyna masaz to konczy sie na czyms innym:-D
Post super ze sie wyspalas:tak:Trzymam kciuki zeby Cinkowi sie polepszylo z tymi kolkami:tak:
Tosika zycze szybkiego sprzedania mieszkania :tak: Zgadzam sie z dziewczynami o zaczeciu dnia o 7,choc mi by sie nieusmiechalo wstawac o 7:baffled:
Fredka ale mialyscie imprezke:tak:
Madzia to Macius juz ma zrobione laurki:tak:
My dzis idziemy do babci i dziadka, jutro ide na noc i nie bedzie mi sie chcialo isc. Zrobie laurke z pomyslem Kic:tak:

Andula, myślałam że do New Yourku lecisz:-D Ja takich przecen u nas nie widzę:baffled: Słodko Fisiel mówi. Olga zaczęła "mama Kasia":blink:
Surv, dobrze że się zameldowałaś:tak:
Haszi, ja też wychodzę z założenia, że impra dla Dziadków będzie w przedszkolu:-p
Tosika, Tosia sporo śpi. Olga wstaje o 6 (+- oczywiście), w ciągu dnia maks 2 godziny drzemki i trudno ją zagonić do spania o 20 (nie cie, nie cie:sorry2:)

u mnie od 2,5h spanko:szok::szok:
chyba na sankach się zmęczył, że tak śpi dłuuuugoooo;-)

ja dzis c.d. nerwów remontowych ale co chwilę łapię głęboki wdech dla relaksu:tak: srał to pies - sorki za wyrażenia:zawstydzona/y:

a masaż to profesjonalny - przychodzi do mnie dziewczyna
męza to bym sie nie doprosiła o takie luksusy
jeszcze jakieś ma "ale", że ja się masuję a on kąpie i usypia:-p więc tłumaczę, że raz w tygodniu może mieć ciężej:-);-)

no nie idę budzić bo to już jest przegięcie:happy2:
papatki

Fredka oj jak ja dawno w kinie nie bylam a Ciacho z chcecia bym zobaczyla:tak:
Surv fajnie sie tak porelaksowac co??:tak::-)
Mamo Kasiu;-) do Nowego Jorku oj bym sobie pojechala a raczej poleciala a przeceny u nas takie nie codziennie sa trzeba trafic tydzien temu kupilam sliczna tunike przeceniona z 189 zl na 9 zl i kurtke zimowe przeceniona z 200 na 19 zl juz jestem uzalezniona od tego sklepu;-):tak:Ja Cie kochana zapraszam do siebie na winko plus serek i zakupowe szalenstwo:tak::-)
Reniu ale Tymus ma spanie:szok:

My juz po obiadku ,Misiek szaleje a mnie glowa boli dobrze ze R zjechal na jeden dzien to zajmuje sie malym a ja mam czas na ulubione BB:tak:

a moja jeszcze śpi:szok::szok::szok::szok: (od 2giej:sorry2:) i to nic, że garami walę po podlodze:baffled: nic noc bedzie upojna:sorry2:
Andula a wiesz, ze NY mam obok swojego dzieciowego sklepu i nigdy nie zaszlam:baffled: cholera czemu wcześniej tego posta nie przeczytaąlm, bo akurat wrocilam z wojaży:sorry2: no nic jutro polece niby na kontrole sklepów:cool2::-p
Kasia ja się normalnie zestresuję, jak zobaczę Twoją Olgę i jej zasób słów;-)
Kic ja też dopiero teraz zwrócilam uwagę o co biega z tym "sławnym" kwiatkiem i jestem pod wrazeniem!! Ty to jo:tak::tak::tak::tak:
Dorka a wiesz, ze moj M tez taki, jak już poproszę o masaż baaaldzo to sie dobierać zaczyna:-D:-D:-D:-D:-D
jutro przychodzi rano niania , a my na ostatnie zakupy przedwyjazdowe jedziemy:tak: rany, to juz za dwa dni:szok: jak ta moja mala zniesie 600 km:-( jak ona po 50 robi awanturę:baffled: ale mam nadzieję, ze cosik pomoże hydroxyzinum (wypisała nam teraz profilaktycznie pediatra na drogę:-))

Witam:-)
Kic fajny pomysł na laurkę;-) ja niestety mało kreatywna jestem i na dodatek leniwa, więc kupiłam Ptasie Mleczko i Mały z żalem w oczach wręcza to Babciom:-) Dziadki dostaną po czekoladzie, ale to jutro;-)
Andula ale Misio słodko do Ciebie mówi:-) Antoś w zależności od potrzeby tylko akcentuje słowo mama:-p
to tyle co pamiętam, ale wszystko przeczytałam:-p wczoraj byliśmy z Małym u lekarza bo ma kaszel:baffled: trochę się strachałam bo wcześniejsze pokasływania zwykle kończyły się zapaleniem oskrzeli, więc teraz od razu pognaliśmy do pani doktor i co sie okazało - dobrze, że przyszliśmy bo niby nic się nie dzieje, ale jakieś charczenia na płucach już są:baffled: no i mamy antybiotyk plus witaminy:baffled: mimo to Mały ma się dobrze, nie gorączkuje i nawet nie protestuje przy lekach:happy2:
za to u mnie na razie cicho z @, ale boli mnie brzuch, więc pewnie niedługo będzie niespodzianka:-p kurde mogałbym dostać tą @ bo się nakręcam i tylko szaleje niepotrzebnie:zawstydzona/y: zmykam obudzić Małego bo śpi już 2 h a później będzie szalał:-p miłego wieczoru;-)

reklama
Andula, gdybyś tylko bliżej mieszkała.... Moja mama była kiedyś w Szczecinie w sanatorium a ja najdalej w Poznaniu i Zielonej Górze;-)
Renia, ale fajnie, że masz profesjonalny masaż:tak:
Tosika, nie bój żaby - moja jest nieśmiała, więc może w ogóle sie nie odezwie:-D

Ja byłam dziś z moimi u lekarki, bo Miki nieładnie kaszlał - i ma zapalenie oskrzeli i klacid, a Olga niewielkie zmiany, więc obyło się bez antybiotyku. Dostała tylko cebion i elofen. We wtorek mam podejść z Mikim do kontroli.

Do góry