slicznaaaaa!!!!!!!!tez ja zamowie tzn inny wzor bo to i do wozeczkaDziewczyny przyszła pościel Jest cudna (trochę wygnieciona w paczce )
Podusia płaska.
reklama
Asia28BK
Fanka BB :)
Olcia ładny wózek;-)
Nieufna co za słodka pościel !!!
ja właśnie otworzyłam paczkę z apteki-swoją drogą ekspresowa dostawa;-)
teraz mogę powiedzieć,że w końcu coś mam i zaczynam kompletować wyprawkę;-)
Załączniki
nieufna
Olcia ładny wózek;-)
Zobacz załącznik 756758
Zobacz załącznik 756759
Ile kosztował laktator?
I gdzie zamawiałas?
Olcia& synuś
Zaciekawiona BB
Flammie, mam taki podobny kosz dostać od koleżanki, ale wiklinowy, na kółeczkach właśnie, z baldachimem on jest.
Olcia - śliczny! Retro! Mój ulubiony! Co za firma?
Daria, u nas w szpitalu nie za bardzo są za spodniami, mówię tu o cc, nawet właśnie po cc. Do cesarki chyba mi dawali koszulę taką białą, króciutką, matko! Nie pamiętam... Naturalnie nie rodziłam...
Julka, super wózek, Riko Nano, też na początku myślałam o takim, ale potem to już tylko retro
Doris, śliczne bujaczki My mamy po chłopcach z Fisher Price.
Agnesdem, co do termometra odpisałam na ogólnym, bo tam też pytałaś
Te legginsy na mnie trochę krótkie, ale dają radę. I fakt obcisłe.
Dziekuje. Wozek Tako Dalga Retro model 2016. Ja retro uwielbiam, a zreszta na mój styl życia koła musza byc duże i porządne amortyzatory.
To jest z jednej strony minky a z drugiej normalna bawełna, wypełnienie to włóknina silikonowa, pościel mozna prać , jest polskiej produkcji.
Super☺☺a to kocyk taki minky tak?a jak grube jest wypełnienie? Bo chcę zamówić kocyk właśnie minky ale są bez wypełnienia, z wypełnieniem mniejszym i większym. I nie wiem na który się zdecydować...
dziewczyny zastanawiam sie nad zowkiem jeszcze quinni-powiem tak super nowoczesny on jest wygodna gondola bo skladana jedyne co mnie martwi w tym wozku to plytka spacerowka mega plytka.
Dla mnie ten wózek to tak bajer żeby się po galerii chyba przejechać bo moim zdaniem na normalne spacery się nie nadaje. Mało stabilny, amortyzatory kiepskie no i przede wszystkim mały jest i mała spacerowka. Widziałam na żywo i bylam zawiedziona a też o nim myslalam od dawna..
biapl
U nas bedzie nonomo polecam super sprawasprawdźcie sobie prosze na necieNarazie ma bratowa,ale jak Niunua sie urodzi,to dostaniemy z powrotem
reklama
nieufna
Tak, kocyk to minky a wypełnienie lekkie i cienkie, ale podobno ciepłe. Zamierzam jej używać nie od razu, na poczatek do spania mam śpiworek cienki.Super☺☺a to kocyk taki minky tak?a jak grube jest wypełnienie? Bo chcę zamówić kocyk właśnie minky ale są bez wypełnienia, z wypełnieniem mniejszym i większym. I nie wiem na który się zdecydować...
Dla mnie ten wózek to tak bajer żeby się po galerii chyba przejechać bo moim zdaniem na normalne spacery się nie nadaje. Mało stabilny, amortyzatory kiepskie no i przede wszystkim mały jest i mała spacerowka. Widziałam na żywo i bylam zawiedziona a też o nim myslalam od dawna..
Podziel się: