heh no wlasnie i badz tu madra czytasz czytasz i mowisz o kurcze ten jest dobry ten kupie...czytasz dalej o nie to ten bedzie najlepszy..czytasz jeszcze dalej to znowu jakis inny wydaje sie lepszywiec jaki w koncu wybrac..No właśnie i bądź mądra jaki wybrać ehh chciałabym już mieć z głowy kupno materaca.
reklama
wlasnie slyszalam, ze materac gryka pianka kokos najlepszy materac hmm no dobra..Ja mam butelkę z avent antykolkowa a materac grypa pianka kokos..
fura nam przyszła złożyłam sama w 5 minut także łatwo się go rozkłada
a wozek fajny..co to za marka?3w1?
Julka89.89
Cudzie trwaj..
riko nano 3 w 1 tylko fotelik kupilismy maxi cosi cabriofix bo ten z pakietu ma tylko jeden podstawowy test a jednak fotelik to wazna sprawa
sluchajcie a co myslicie o tym termometrze z lidla co dzis byl??????????????????????
Temat był już dzisiaj poruszany, dziewczyny pisały swoje zdanie.
Olcia& synuś
Zaciekawiona BB
a to mój wózek - dzisiaj już z mężem wybraliśmy ;-)
Olcia& synuś
Zaciekawiona BB
A jeśli chodzi o materac to ja kupiłam kokos - pianka - gryka. na szkołę rodzenia chodzi również dziewczyna która jest rehabilitantką i też kupiła dla swojego dziecka materac kokos -pianka-gryka.
U nas w szpitalu koszulę do rodzenia się dostaję, a po porodzie trzeba mieć koszule, nie powinno nosić się spodni ponieważ miejsce intymne musi się goić i nie powinno być zakryte. Położna na szkole rodzenia każdej z nas dała listę co trzeba ze sobą zabrać.
U nas w szpitalu koszulę do rodzenia się dostaję, a po porodzie trzeba mieć koszule, nie powinno nosić się spodni ponieważ miejsce intymne musi się goić i nie powinno być zakryte. Położna na szkole rodzenia każdej z nas dała listę co trzeba ze sobą zabrać.
reklama
fazerkamm
Fanka BB :)
Ladny wozek Olcia choc nie moj styl gondola bardzo mi sie podoba
Materac mam kokos pianka, ma już sporo lat a jest jak nowy jedyny minus ze nie mozna zdjac pokrowca do prania.
Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
Materac mam kokos pianka, ma już sporo lat a jest jak nowy jedyny minus ze nie mozna zdjac pokrowca do prania.
Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: