reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki polecają - wszystko dla dziecka i mamy.

Ja zamowilam ten kolor bo tylko ten widziałam na żywo i bardzo mi sie podobał :)
1461331528-0nsum1.jpeg

Kurczę mam nadzieje ze dostarcza na czas bo zamawiałam na początku kwietnia bo któraś napisała ze sie czeka 5 miesięcy :/ mam nadzieje ze zdążę odebrać przed narodzinami :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Ty będziesz miała chłopca?

Podoba mi się ten wozeczek ☺ jaki to dokładnie model? Nie widziałam go na żywo a zastanawia mnie czy jest miękki tzn czy dobrze się prowadzi nie jest twardy. A i czy jest nie za niski jeśli chodzi o mnie to szukam czegoś odpowiedniego dla mnie a jestem wysoka.
Ja zdecydowałam się na Adamex ale spacerowka mi się średnio podoba...w większości wózkach są takie duze, masywne itd

To jest baby design dotty. Jest świetny, ma super amortyzację i jest dla wysokich :)
Tutaj więcej Link do: Baby Design Dotty

Słuchajcie a który dla dziewczynki ładniejszy tamten szary czy np ten
35301-l-1.jpg

reklama
Fazerkamm - waga wózka z gondola to trochę mniej niż 15kg, musiałabym poczytać w necie ile dokładnie bo nie pamietam ale na pewno mniej. :-)

Nieufna - tak u mnie chłopiec, na początku chciałam szaro czarny wozek ale wszystkie takie widuje u mnie w mieście a ten jest taki uniwersalny tak mi sie wydaje. Na żywo ma super ten kolor :-) myślisz ze dla chłopca taki nie pasuje?

fazerkamm - super wozek, tez bym taki chciała . Super że się zdecydowalaś.
Ja niestety mam po córce maxi cosi mura 3 i omija mnie kupno wózka. Poprzednio też mnie to ominęło bo leżałam w szpitalu.
Plan jest taki żeby używać jako głębokiego a później kupimy lekką , nową spacerowkę. Jednak mura jest ciężka i wkurzające jest zdejmowanie siedziska do złożenia wózka, i upychanie w bagażniku dwóch części.

fazerkamm - super wozek, tez bym taki chciała . Super że się zdecydowalaś.
Ja niestety mam po córce maxi cosi mura 3 i omija mnie kupno wózka. Poprzednio też mnie to ominęło bo leżałam w szpitalu.
Plan jest taki żeby używać jako głębokiego a później kupimy lekką , nową spacerowkę. Jednak mura jest ciężka i wkurzające jest zdejmowanie siedziska do złożenia wózka, i upychanie w bagażniku dwóch części.
Ja tak naprawde tez mam/mialam wozek tako captiva mohican po starszaku ale wlasnie tez mnie okrutnie wkurzal ze nie mozna bylo go złożyć razem, poza tym 14-15kg wozek cholernie nieporecznie wkladalo się do bagaznika dlatego zdecydowalam sie na typowa spacerowke leciutka, skladajaca sie świetnie jedna reka (co jest dla mnie wazne przy dwojce dzieci) z opcja wpiecia gondoli. Jak będziesz kupowala spacerowke to dam Ci znac czy warta kupna ta jest :)

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Paula, ten dresik biało-szary i niebiesko szary to na 74, kupiłam specjalnie większe ( była przecena) bo małych mam już sporo, a reszta ubrań na 62 i 68. Tylko body na 56 ale są spore.
Lila, jak byłam ostatnio w niemczech chciałam zrobić zdjecia tego białego wózka co ty chcesz i wstawić ale już go nie było. Biały wygląda ślicznie.

Skąd te piekne rzeczy ? [emoji7]

Do góry