reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
x-lander - też b. dobry wózio, a kasa zaoszczędzona ;-) Zanim się siostra wystara, to zdąży Ci dzieciak usiąść do spacerówki, więc sobie kupisz coś lekkiego, fajnego.

mowicie? no w sumie racja, tylko kurcze co swoj to swoj... no ale po gondoli sobie spacerowke kupie leciutka jakas... my powsinogi jestesmy to musimy miec jakas fajna bryke dla Maliny ;D

A do mnie przyszła dzisiaj paczka od naszego ulubionego sprzedawcy z allegro. Jak pieknie sie prezentuje ta wanienka. Nie sądziłam, że z takimi fajnymi rybeczkami dostaniemy:)

Jak patrze na te wszystkie kosmetyki dla maluszka i rzeczy do porodu, co zamówiłam, to nie moge sie już doczekać czerwca!!!:blink:

mnie sie udalo kupic uzywany na allegro za 250 zl plus 12 przesylka.. Patrzac ile kosztuje nowy, to chyba nie zly zakup ;-) Fajnie, ze tez uwazacie, ze to przydatny wynalazek ;-)

reklama
Anja ja sobie zamówiłam ten monitor i lada dzień ma do mnie przyjść.. Dałam za nowy 200zł. Jak kogoś stać to jasne, bardzo przydatna sprawa i będziesz spokojna o Malucha. Ja jeszcze mieszkam w domu więc funkcja niani dla mnie na pewno będzie sprawdzona :-)

Ostatnia edycja:
Do góry