reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
też mam zwykłą prostą wanienkę :)
w razie co wkład w kształcie misia taki gąbczasty
i taką "ślizgawkę- fotelik" który się wstawia i można też dzidziula położyć w tym :)
tańsza opcja a i tak uważam że nie ma to jak ręce tatusia które będą trzymać silną ręką i kąpać kurczaczka małego ;-)

O rany ale zakupy:-)
Jak patrzę na listę tego co już macie to czuję się wyrodną matką, bo ja nie mam w zasadzie jeszcze nic :-( W domu krzyczą, że za wcześnie:angry: a ja najchętniej kupiłabym już prawie wszystko :-D

mea , nie patrz że mówią że za wcześnie...bo to potem Ty się będziesz po sklepach ganiać na szybko ,a nie oni ;) no chyba że masz odłożoną kasę na to ...ale tak z normalnej wypłaty to ciężko wszystko na raz kupić .... głupi kocyk 40zł , okrycie kąpielowe 30 zł , butelka ok.20-30 zł ... więc sobie to podlicz wszystko ;) i leć coś kupić :tak: ja też głupio czekałam do teraz....bo " za wcześnie " a jak przejrzeliśmy ceny w hurtowni ile to wszystko kosztuje , to ciężko na raz kupić ;-)

O rany ale zakupy:-)
Jak patrzę na listę tego co już macie to czuję się wyrodną matką, bo ja nie mam w zasadzie jeszcze nic :-( W domu krzyczą, że za wcześnie:angry: a ja najchętniej kupiłabym już prawie wszystko :-D

za wcześnie to jak jest się rok przed zajściem w ciążę a nie 4 miesiące przed porodem!!

no tak ja kazdego miesiaca przy Zuzi kupowałam coś
a to ręczniczki a to ciuszki itd
jakbym miała to wszystko na raz kupić nie wiem czy bym wydoiła :D

Z jednej wypłaty to się absolutnie nie da wszystkiego kupić :-( także to przewidzieliśmy :-D i pewien zasób jest. Mnie przeraża lista rzeczy, które tak naprawdę warto kupić. W sensie czy lepsze body z krótkim czy długim rękawem, pół śpiochy czy całe ... no i czytam co tylko można przygotowując listę w głowie i wersji klasyczne (notes) :-D a od soboty rozpoczynam polowania na ciuchach :-) a po wypłacie sklepy z pełną odpłanością :-D

reklama
mea , popatrz sobie też na allegro ;) jeżeli nie masz nic do używanych rzeczy , bo takie maleństwo wyrasta bardzo szybko ...a ciuszki nowe są drogie dosyć jak na miesiąc noszenia (max)

Do góry