reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Mońcia - kocyk cudowny ;-) kolorki super
ann- ta poducha jeżyk wymiata, ale ja nie kupuję bo u mnie się nie sprawdziła. Za to muszę zainwestować w dobry fotel do karmienia.
Doe- zawsze coś fajnego wyhaczysz na allegro :-) jako fanka rampersów gratuluję fantastycznego zakupu :happy:

Ja się dzisiaj wybieram na zakupy, ale po buty dla starszej, więc w sumie nie będę się chwalić :-D

reklama
A ja mam problema:sorry: Bo nie wiem co z laktatorem;/
Szukałam tu w de i kosztuje z AVENT 50euro to jeszcze raz tyle co w pl.
Ale nie wiem czy sie przyda...moja mama miała mało leka a cycki wielkie ze hooo
(lekarz śmiał sie z niej zawsze ze mleczarnie wielkie a mleka brak;p)
I nie wiem jak to ze mną będzie.Bo jak ma mi się nie przydać bez sensu wydatek z drugiej str jak nie kupie bedzie potrzebny to przepłace;/
I bądz tu mądry;/

dziewczyny mała butelka się przydaje do soczków, wody herbatek
ta duża przeważnie do mleka i potem jak dziecko starsze to do picia
no i do mleka przeważnie oddzielna butelka niż do reszty

JH ta wanienka ponoć jest bardzo fajna. Ktoś tu polecała, chyba EVE? Tylko ona polecała tę wanienke oryginalna ONDA plus stelaż co dla mnie niestety było zbyt drogie łącznie...ale ta którą podesłałaś też wydaje się być fajna. Możę EVE czy ktoś kto polecał ONDĘ podpowie coś na ten temat?

JH - ja mam Ondę czyli taką samą. Mi sie sprawdziła przy córce i ma fajny stojak, stabilny.

agucha - mniejsze buteleczki przydają sie do herbatek, wody, poczatkowo do mleczka, bo taki maluch to malutko wypija mleczka.
Ja też miałam w planach karmienie piersią, ale butelki miałam przygotowane w razie co, no i niestety sie przydały. Ale jeśli nawet się nie przydadzą na początku to później napewno, wystarczy tylko smoczek zmienić na większy.

DariaN - taki miałam (mam) Tommee Tippee Laktator ręczny w zestawie + GRATIS (2169375661) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Tylko, ze ja w ogóle uważam, ze te ręcznę to są nie za fajne, trzeba sie namachać ostro, jakiej formy by nie był. Tzn jeśli to ma tylko podtrzymać laktację to ok, ale tak jak ja odciągałam co 2-3 h to mi to spędziało sen z powiek. Pompowanie pół godziny albo i lepiej na licha porcję mleka :baffled: Ale ja to w ogóle byłam moze specyficznym przypadkiem :-D
Ja za ten laktator pamiętam płaciłam 70 zł w sklepie ale to było 3 lata temu.

Jutro chyba będzie wózek już :tak:

Stelaż wygląda dobrze, tylko nie ma tej gumowej maty, ale to można kupić jakąś zwykłą jak się wanienka by ślizgała (gdzieś w takim sklepie łazienkowym)

Ostatnia edycja:
Zwróciła ona moją uwagę bo nie wyobrażam sobie na razie jak ja wykąpię takiego maluśkiego szkraba. Ciekawie wyglada. ania ze stelażem też u mnie odpada bo za droga.

No to postanowione i zamówie ja sobie po wypłacie w kwietniu.

też mam ten laktaror co EVE z TT. Strasznie się trzeba namachać, naprawdę. Ja używałam sporadycznie ale jak już miałam użyć to poprostu nerwicy dostawałam bo tyle czasu to trwało ręce mi az drętwiały :no:

ja się boję stelarzy do wanienek i nie kupię, wolę na stole postawić. Koleżance wanna spadła z dzieckiem z takiego stelarza, złożył się czy coś tam.

reklama
Do góry