reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

agucha ja wybierałam tt (150ml close to nature 1 antykolkowa 1 2 zwykłe - w intermarche te zwykłe były u mnie po 20 zł komplet) bo mi się jakoś tak bardziej podobała niż Avent ale w sumie to od dziecka zależy czy chce pić z danej butli tak mi się wydaje przynajmniej :) ale lepiej wypowiedzi doświadczonych mam poczytać

http://allegro.pl/butelka-antykolkowa-150ml-tommee-tippee-0-bpa-i2194961867.html

[url]http://allegro.pl/butelka-150ml-smoczek-0-m-tommee-tippee-0-bpa-i2201820514.html

[/URL]

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny ale wam zazdroszczę tych zakupów. Ja dla dzidzi jeszcze nic nie mam i jakoś kompletnie nie mogę się za to zabrać, wydaje mi się że jeszcze jest dużo czasu, a pewnie niedługo coraz trudniej będzie mi się przemieszczać. Mamy zamiar w sobotę rozejrzeć się za wózkiem i łóżeczkiem. Zaraz zrobię sobie listę co wy wybrałyście żeby jakoś zawęzić krąg poszukiwań. Od czegoś trzeba zacząć :)

Ja tez kupiłam tt.
images

Sa niebieskie i rozowe. W moim wypadku niebieskie.

Ale ile ludzi tyle opini....

Ann ja mam taką samą poduszkę jak Ty :) Już od 2 miesięcy ::) I jest rewelacyjna:) Także super zakup:)

Ale szalejecie z wymianą zdań na tym wątku:)

Ja mam jedną butelkę Avent 150 ml chyba styknie nie? A później jak będzie potrzeba to małż dokupi...tak samo nie mam mikrofali i trzeba będzie sobie poradzić:) Sterylixzatora nie kupuję, podgrzewacza też nie - to w razie potrzeby. Oczywiście mam tylko wątpliwości czy już od razu kupić laktator - też chce ręczny Avent czy dopiero później. Niektórzy twierrdzą, że już w szpitalu się przydaję.

Natkusiu my kupiliśmy termometr ABAKUS BABY Termometr Bezdotykowy PROMOCJA!! (2200195867) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. tylko w naszej hurtowni za 84 zł i jestesmy zadowoleni. Mierzy temperaturę ciała, pokoju, powierzchni np. wody itd :)

agucha - takie jak dziewczyny tu linkują. Ja miałam 1 szt 150 ml biała, 2x 250 ml (jedna biała, jedna rózowa). Wtedy te BPA free wchodziły dopiero i trzeba było dobrze szukać, teraz to już standard. Miałam 3 butle i tylko na nich jechałam, laktator miałam też TT i miałam go już w szpitalu.

a na początek to będzie mi potrzebna taka duża butla ??? ja osobiście chciałabym karmić piersią więc laktator jak najbardziej na tak ale co jeśli nie będę miała pokarmu ?? to wtedy będzie zbędny wydatek
EVE a masz gdzieś zdjęcie tego twojego laktatora TT

agucha jeśli chcesz kupić po 2 z każdego to ten zestaw cię się opłaca co polcia linkowała :)

reklama
poczytajcie sobie też o butelkach LOVI :tak:
ja kupiłam taką butelkę i uspokajacz z dynamicznym smoczkiem ;)
i butelka i uspokajacz(smoczek) są opatentowane , nie zaburzają ssania i są jak sutki mamy więc można maleństwo oszukiwać w razie potrzeby wyjścia na więcej niż 2h :laugh2:

Do góry