reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

aiwpa dokładnie zgadzam się z Darią że dla mnie one sa takie same tylko kolory inne

natkusia czyli polecasz tego rogala a jakie on ma wypełnienie?
edit: doczytałam ze granulat czyli takie kulki jakby w środku?

kuleczki są ale nie są wyczuwalne w trakcie snu działają uspokajająco ja też bardzo bardzo bardzo polecam taką poduchę... mój mężulek się śmieje co wieczór " no tak znowu do fumfla się przytula a nie do mnie" :-D

A co do leżaczków to najlepszy jest ten leżaczek, który podajecie z FP :-) ja go nie kupuję bo mam dużo osób do prezentów więc ktoś nam go sprawi hehe ;-)

Natkusia a czy nie mogła by jedna osoba z Twojej listy osób do prezentów mi sprezentować takiego leżaczka ?:-D

reklama
Agucha jak sprawią nam dwa to jeden Ci odpalę ;-)

Eve dzięki :-) ale chyba zostanę przy swoim bo ma zakres temp do 100st a Twój do 43. Tym moim mogę też zmierzyć wodę do kąpieli, mleko, otoczenie itd i jak taki kupię to też na tym mi zależy.

Ann jest jak normalna poduszka, układa się fajnie do ciała, w niczym nie przeszkadza i w stosunku do tego gdzie go ugniatasz tam robi się wklęsły troszkę a jak noge np zabierzesz to raca do swoich rozmiarów, wiesz o co mi chodzi :confused:;-) na pewno nie będziesz żałowała zakupu... ja nie żałuję wręcz przeciwnie no i bóle pleców mi minęły....

Ann Agucha już wszystko napisała.. Poduszka w ogóle nie szeleści i jest rewelacyjna, na pewno nie będziesz żałować :-)

Agucha to jesteśmy umówione ;-)

reklama
joasiah - napisałam maila i babka mi odpisała tak: Ta informacja tak naprawdę nie miała jeszcze w żadnej sytuacji miejsca. Jeżeli faktycznie braknie tkaniny z danego wzoru , to kontaktujemy się mailowo lub telefonicznie z kupującym w celu podjęcia decyzji o ewentualnym wyborze innego wzoru lub o przełożeniu przesyłki np. o 2 dni.Wzór JEŻYK jest dostępny w dużych ilościach :-)

także luzik :))
no jezyk jest cudny :))
natkusia, agucha dzięki ;**

Do góry