reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

wrocilam od dentysty,wiec zebologa mam na jakis czas z glowy
jestem po sesji zdjeciowej,mam chyba ponad 50zdjec zrobionych(lekko) wiec cos sie wklei
teraz pstrykamy zdjecia naszej limuzyny dla naszej krolewny i tez wam wkleje

Tusiu twoja corcia jest przesliczna!!!!!!!!!!!!!!!!!!
moja tydzien temu wazyla tyle co twoja Majeczka jak sie urodzila i teraz jak patrze jak ona wyglada to szok dla mnie ze ja taka dzidzie mam w sobie!!!!!!!!!!!

reklama
Babulki bardzo Wam dziekuje za życzenia. Odrazu mi się humorek poprawił.
Tusieńki córeczka jest prześliczna poprostu małe cudeńko.
aż strach na rączki brać takie maleństwo.
Brunetka cesarkę bdzie miała jutro więc jutro zostanie mamusią.
Kasia K jest załamana bo malutka jest bardzo słabiutka i Kasia się bardzo martwi.

tusiu ale śliczne maleństwo!!!!!
a wdepłam tylko na momencik, bo sięnie za specjalnie czuję, zaraz artek pomoże mi się wykąpać, bo nawet sama nie dam rady i do wyrka start.

pozdrowionka dziewczyny i mamy pierwszą fotkę naszej dzidzi :D ale fajnie!!

witaj martuś!! dobrze że już z dnia na dzień coraz to lepiej i oby tak dalej!! zdrówka

a maniu współczucia teściowej jeszcze aż2 miesiące !!!! daj radę :)

Martuska! tak sie zastanawialm gdzie TY sie podziewasz, dobrze ze wszystko ok!!!

Klaudus! ja juz nie wyrzymuje i tez (co do mnie niepodobne) odpowiadam i staram sie byc asertywna...niestety przychodzi mi to z trudem  :p

co do mojej Gabi to mala sie niezle gimnastykuje i mam nadzieje ze dlugo mi nie kaze na siebie czekac

;D ;D ;D TUSIA ŚLICZNA KSIĘŻNICZKA Z TEJ TWOJEJ KRUSZYNKI, CHCIAŁOBY SIĘ ZCHRUPAĆ ;D ;D ;D

;D ;D ;D FRIDA DWA RAZY WIĘCEJ TEGO CO SOBIE WYMARZYSZ! ;D ;D ;D

reklama
Maniu wspolczuje Ci serdecznie naprawde - ja mam fajną teściową -czasem ma swojego bzika ale ja też mam swojego :-) generalnie Mama Mężula nie wtrąca sie w nasze życie i ma dobre serduszko... za to ją cenie :-)

Tusiu zdjecie córeczki super... jaka ona malutka :-)

Nianiu - moja teściowa odkad jestem w ciązy ogląda wszystkie pdcinki tego porgramu :-) ale ja i tak mam zamiar postepować z córcią po swojemu i nei jestem za bezstresowym wychowywaniem dzieci - uważam że wyrastają potem na morderców i wykolejeńców bez zasad...

a dziś przywieźli nam meble do sypialni i zaczynamy sie organizować sypialniowo dzidziowo :-)
poniżej wklejam naszą wypialnie w któej znajdują sie mebelki nasze nowe i dzidziowe... i pozwoliłam sobie również wkleić zestaw upranych i poprasowanych ubranek które czekają na mojego Maluszka :-)

szafka.JPG

sypialnia.JPG

dzidzi.JPG

dzidzi1.JPG

miski.JPG

ubranka.JPG

krzesło.JPG

Do góry