reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Hej kobietki!!Ja tez mam termin na lipiec :D choc mam dopiero 21 lat to ta ciaze zaplanowalismy z narzeczonym.Mieszkamy juz razem,skonczylismy kurs przedmałżeński a tu prosze... :D Termin ślubu mielismy na 20 sierpnia 2005,a rodzicami zostaniemy miesiąc przed!!Ciesze sie bardzo,choc niestety ciaze mam zagrozona.W 5tyg.na usg wyszlo ze mam krwiaka-mialam pozostac w szpitalu ale na wlasne zyczenie poszlam do domu.Mialam jedno zalecenie:lezec i lezec.Było strasznie ale na kontroli wyszlo ze krwiak sie wchlonał.Teraz na wszelki W moja pani gin.zalecila mi nadal zastrzyki podtrzymujace ciaze i tabletki.Jestem juz spokojna choc obie ''babcie''zastanawiaja sie czy dziecko bedzie normalne lub zdrowe.....To mnie martwi.Ale jestem dobrej mysli.Pozdrawiam was i do nastepnego.Acha czasami mam dzien totalnych mdlosci ale nie ciagle,czasami jest mi zimno,a tak wogole to moje piersi sie jakby ''wypelnily'' :D hihihi.Buzka

reklama
Hej lipcowe ciężaróweczki :!:
Jak wasze samopocdzucie???
Agnieszko Ratajczak mam podobne objawy jak Ty. Pod koniec 6 tyg. pojawiły się mdłości i okropne zmęczenie. Mogłabym z łóżka nie wychodzić.

Blaszka zazdroszczę Ci, że już widziałaś fasolkę. Ja jeszcze nie byłam na USG, wybieram się w 8 tyg.

Gratulacje dla nowych mamuś Moniki701, damayanti, Lilki21. Piszcie jak wasze samopoczucie.

Hej AgnieszkoM i inne mamuski lipcowe :!: Ja od kiedy zaczał mi sie 6tydz.ciazy jak cos zjem dostaje takich mdlosci ze szok :!: Od razu bym wymiotowala ale jakos nie moge,strasznie sie mecze.Wogole odechcialo mi sie jesc slodycze-ale to super :D mogloby juz tak pozostac bo ze mnie jest strasznie slodka dupka :oops: i grubiutka,hihihi.Na usg ide 17grudnia-nie moge sie doczekac-wtedy moja pani gin.powiedziala ze w fasolce zobacze dzidziusia :D Nie moge sie juz doczekac!!Na usg moglabym chodzic co pare dni,to takie cudowne obserwowac takie malenstwo jak rosnie-moj narzeczony nie opuscil ani jednego usg-strasznie mu sie podoba {mielismy juz 2 razy usg}.A wiec do usłyszonka,mamuski lipcowe piszcie co u was,pozdrawiam,papap

Cześć kobietki!Wiecie co,mam dzisiaj urodzinki i mam tylko takie życzenie-aby w końcu przestały męczyć mnie te okropne mdłości i wymioty i aby maleństwo urodziło się zdrowe.Pozdrawiam.Wicej napiszę jak się lepiej poczuję. :oops: :cry:

Agnieszko Ratajczak!!!!!
najlepsze zyczonka WIELKIEGO slonka!!!!!
smutkow malych jak biedronka!!!!!
i szczescia WIELKIEGO jak smok!!!!!!!!!!!!!!!!!
no i duuuuuuzo zdrowka! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mdlosci powinny ustapic po 3 miesiacu (tak bylo u mnie wpierwszej ciazy a teraz jest roznie :roll: ) trzymaj sie cieplutko
duza buzka

[/b]Agnieszko Wszystkiego NAJ!!!!!!!!!1 :D

Blaszko znam Cie z Noworodka.
Dziewczyny gratuluje Wam i zycze powodzonka
Rzadko zagladam tutaj bo caly czas bym spala
no i zle sie czuje jak troche posiedze przy kompie,zreszta lekarze odradzaja kompa!!!wiec nie siedzcie za dlugo!!!

:D Pozdrawiam Wasze Brzucholki i Was przyszle grubaski hihi :D

Cześć dziewczyny, to okropne ;), ale człowiekowi lżej się robi, jak się okazuje, że wszyscy mają mdłości. Ja już wczoraj się cieszyłam, że nic się nie działo (pewnie dlatego, że pół dnia przespałam), a dziś znowu... Moja fasolka chyba nie lubi słodyczy, bo na prawie wszystko słodkie tak reaguję. Na pocieszenie pozostała mi gorzka czekolada. Pozdrawiam Was gorąco i słonecznie (u mnie ciągle pada). A możecie zdradzić mi, jak się robi te śliczne kreseczki z bobaskami?

cześć kobitki! pozdrawiam wszystkie przyszłe mamy. Jestem w 7 tyg. ale okropnie się martwię. Po ostatniej wizycie i badaniu dopochwowym, wystąpiły plamienia i utrzymują się.są wprawdzie skape, ale jednak są. Lekarz mi powiedział, ze czasami krwawienia wystepują.Bardzo sie boję.

reklama
Cześć dziewczyny !

Jestem w 8 tygodniu ciąży. Od kilku dni mam mdłości. Praktycznie cały dzień. Zjem, mam mdłosci, nie zjem jest jeszcze gorzej. Nie miałam ich tak długo i miałam nadzieję, że się nie pojawią, ale nic z tego. Ja nawet do picia się zmuszam. Piję teraz strasznie mało, a to niedobrze. Co robicie z tymi okropnymi mdłościami?
Mi czasami pomaga banan,woda mineralna chłodna z sokiem, oczywiście niegazowana.
Trzymajcie się DZIELNIE !!!

Do góry