reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

nie ma sprawy!!! ;D ja teraz smigam na spacer z TYmulem bo az mi glupio ze on taki samiutki dzisiaj bo ja oczywiscie na komp wisze :p az wstyd mowic jaka mamucha jestem :p ::)
i na pewno wkleje Twoje zdjecie!!!! a jesli masz photoshopa to wchodzisz w image i tam jest opcja image size ja zawsze zmniejszam w % tak ze zaznaczam 25% zapisuje i juz ale przed zmniejeszeniem kopiuje sobie zdjecia co by oryginal byl nienaruszony ;)
tak czy siak przesylaj ja zmniejsze i wkleje brzusio...napisz mi tylko gdzie chcesz go jeszcze wkleic czy do galerii brzuszkow tez czy tylko tu w lipcoweczkach?

reklama
Nianiu ja to co chwila zmieniam kolor wlosow. Moj naturalny to ciemny blond. Teraz mam wiecej ciemnych, bo tak sobie zrobilam, ale chyba wolalabym wiecej jasnego znow. No niewiem narazie jeszcze przeczekam i nic nie zrobie.
A teraz ide sobie poogladac co i gdzie powklejalyscie :)

Wg mnie posiadanie takiej ilości dzieci jest chore i nienormalne..... ale to tylko moje zdanie... na szczescie są tabletki antykoncepcyjne :-) i można mieć jedno, dwoje albo wcale jak sie nie chce ufffff ... no jeszcze troje.... ale wiecej???
Świat i tak jest przeludniony....

Milego wieczorku :-)

Maniu poszlo okazalo sie ze to moj e-mail byl zablokowany i juz dziala !!
Nie mam fotoszopa a moj komputer to  Mac OS i nie ma w nim Windows !
Ajezeli chodzi o wklejenie to niewiem moze tam gdzie wszystkie brzuszki ? A najlepiej tu i tu !
Jeszcze raz dziekuje !!!

Ale z Was gaduły :laugh: ledwo nadrobiłam weekendowe braki a tu kolejne 10 stron czytania.

Mamuśki drogie strasznie śpiąca chodzę dlatego jutro dokończę czytanko i odezwę się.
Fajne te zdjęcia przy nickach, ja dokleję później jak jakieś znajdę.

Idę spać......

A, dołączyłam zdjęcie Dzidzi na USGach.

Dobranoc :-*

reklama
No to ja juz zaczynam kolejny dzien :) :p ;D.Jesli by ktos myslal,ze dospac nie moge to sie myli troszeczke... :laugh:
5635515_d.jpg
oto prawdziwa przyczyna i ranny ptaszek ;).
Cos ostatnio krotko sypia,bo normalnie to do 9.00

Do góry