reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
czesc dziewczynki :) Jeszcze raz dziekuje za wszystkie zyczenia i moj mezulo tez kazal podziekowania przekazac :)
Jesli chodzi o jedzonko to sie najadlam i potem cierpialam, zjadlam burito z kukurydza i chyba mi zaszkodzilo bo mialam straszne wzdecia ufff
ale bylo milo i przyjemnie i dzidzius kopal z radosci ze w takim rodzinnym swiecie mogl uczestniczyc ;D
Ja nawet nie wiem kiedy te dwa lata przelecialy, i wczoraj sobie wspominalam jak to bylo i co o danej godzinie robilismy hihihi
teraz juz wracamy do rzeczywistosci i moj mezus poszedl wlasnie do pracy a ja jutro ide do lekarza, bede go molestowac zeby mi wreszcie ta plec zdradzil. Trzymajcie kciuki zeby dzidzia sie ladnie pokazala :)

Kobitki a jak tam wasze brzuszki? Rosna?
Ja mialam caly czas malutki a przez ostatnie dwa tygodnie tak mnie wybrzuszylo,ze wszyscy mi mowia ze mam duzy brzuch jak na 5 miesiac. Nawet jak tak patrze w lustro to sie zastanawiam czy dzidzi w czerwcu czasem nie bedzie? Wygladam jak balon :)

:) dziewczynki Kochane zycze Wam zbyście jutro poznały pleć swoich dzidziołków :-) i aby wszystko bylo super:-)

no i waga mi ostatnio skoczyla :) od ostatniej wizyty u doktorka a bylo to 3 tygodnie temu przybylo mnie az 2 kg a do tej pory tak po kilogramku :D

Dziewczyny od gdzies dwoch godzin mnie mdli, niedobrze mi bllleeeee. Niewiem, ale chyba przez slodkie mi tak sie zrobilo. To pa do jutra.

reklama
Cześć Mamuśki,

wczoraj byłam na USG połówkowym i nareszcie WIDZIAŁAM DZIDZIĘ, jestem strasznie szczęśliwa bo maleństwo wg. Doktorowej jest dość duże jak na 22 tydzień. Ma strasznie długie stopy.
Waży całe pół kilo, serduszko mocno bije i wszystko od kręgosłupa po pęcherz moczowy jest takie jak powinno ;D
Już wiem dlaczego tak słabo czułam Maleństwo, okazało się że łożysko mam na samym przodzie więc kopanie jest z tłumikiem.

Widziałam jak łapie się za nóżki i przytula do nich, strasznie to było słodkie ;D ;D ;D ;D ;D

Jedno czego niestety nie wiemy to czy będzie to dziewczynka czy chłopiec, Doktorowa starała się jak mogła podejrzeć Dzidze ale nie była w stanie określić płci, cóż dalej nic nie wiemy.
Zdjęcia prześlę jak tylko je zeskanuję choć nie są tak wyraźne jak wasze, postaram się nad nimi popracować.

Ostatnio straszny żarłok jestem, to jest dość trudne bo po objawach ciążowych jakie miał mój mąż przybyło mu parę kilo a do szczupłych nie należy, więc jest na diecie i trochę się przed nim ukrywam z lodami i kluskami. Utyłam już 6 kilo i jak tak dalej pójdzie to też będę musiała iść na dietę hihi.

Do góry