Cześć Mamuśki,
wczoraj byłam na USG połówkowym i nareszcie WIDZIAŁAM DZIDZIĘ, jestem strasznie szczęśliwa bo maleństwo wg. Doktorowej jest dość duże jak na 22 tydzień. Ma strasznie długie stopy.
Waży całe pół kilo, serduszko mocno bije i wszystko od kręgosłupa po pęcherz moczowy jest takie jak powinno ;D
Już wiem dlaczego tak słabo czułam Maleństwo, okazało się że łożysko mam na samym przodzie więc kopanie jest z tłumikiem.
Widziałam jak łapie się za nóżki i przytula do nich, strasznie to było słodkie ;D ;D ;D ;D ;D
Jedno czego niestety nie wiemy to czy będzie to dziewczynka czy chłopiec, Doktorowa starała się jak mogła podejrzeć Dzidze ale nie była w stanie określić płci, cóż dalej nic nie wiemy.
Zdjęcia prześlę jak tylko je zeskanuję choć nie są tak wyraźne jak wasze, postaram się nad nimi popracować.
Ostatnio straszny żarłok jestem, to jest dość trudne bo po objawach ciążowych jakie miał mój mąż przybyło mu parę kilo a do szczupłych nie należy, więc jest na diecie i trochę się przed nim ukrywam z lodami i kluskami. Utyłam już 6 kilo i jak tak dalej pójdzie to też będę musiała iść na dietę hihi.