reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Dziekuje Asiolku,juz mi lepiej :) Czasami dobrze jest sobie poplakac bo sie czlowiek uspokoi :)
a mama byla mnie przed chwila przeprosic.....chyba zrozumiala ze przegiela......

reklama
Dzięki dziewczynki za radę, co do septoletu :) W takim razie idę zaraz posssać :) Herbatkę z lipy też piję, tylko nie wpadło mi do głowy, żeby dodac do niej cytrynki i miodziku.
Agnieszka, to chyba telepatia, bo jak wstałam dzisiaj z tym bólem gardła, to też pomyślałam, żeby może założyć nowy wątek, odnośnie leków dozwolonych w ciąży.
Gorące pozdrowienia dla wszystkich chorowitek!!! Musimy się jakoś trzymać i nie dawać zarazie!!!!!!

Agniesiu teraz juz rozumiem ta Twoja dziewczynke !!! Tak wiec gratulacje zmieniam ! Ale mam nadzieje ze Ci sie sprawdzi !!!
Imie Bruno dla chlopaka juz od dawna mi sie podoba !!! Pisalam wam o tym na poczatku, ale moj maz nie chce !!! Dziewczyna w ktorej zakochal sie jego przyjaciel zwiazala sie z Brunem i urodzila mu syna !! I ten Bruno to straszny kobieciaz !! A imiona czesto kojaza sie z osobami i mysle ze dlatego moj maz nie chce tego imienia !! Ale fajnie Nianiu ze tobie udalo sie przekonac meza !! Mnie bedzie zdecydowanie trudniej wybrac imie niz Wam ! Musze znalesc jakies najlepiej francusko-polsko-portugalskie !! Moj maz nie wie caly czas ze to chlopak !!! poniewaz podobnie jak Ty Agniesiu nie chce narazie znac plci dzidzi !!! Woli niespodzianke !!! Ale z meskich imion podoba mu sie Antoni albo Oliwie !! A mnie podoba sie tez Teo !!

Lilka nie placz!!!! usmiechnij sie! Asiolek tu takie kawaly wypisuje  ;D

Anitko super super super!!!! mam nadzieje ze to bedzie wymarzone mieszkanko!!!!

Aga fajny ten traktorek ;)

i wszystkim chorobkom duuuuuuzo duzooo zdrowka zycze!!!!

a mi dzis 8-ka wychodzi :( tez znalazla sobie moment w zyciu :-[ a ja mam za mala szczenke i nie ma tam dla niej miejsca a ta sie pcha i pcha i trzeba by bylo ja wyrwac...a na razie nie mozna...buuu oszaleje chyba

Lilciu ja mam tesciowa pedantke !!! Dobrze ze z nia nie mieszkam !! Ale moj maz tez lubi porzadek , wiec czasami mamy o to spiecia !
Nie jestem balaganiara ale tez nie jestem za codziennym pucowaniem !!

Anitko to wiesz co to za bol miec pedanta,dobrze ze z druga mama nie mieszkasz bo bys byla denerwowana tak jak ja,a nam nerwy to teraz nie sluza ;)
Czasami wkurzaja mnie te czasy gdzie mlody czlowiek nie ma szans aby pojsc 'na swoje'
gdybysmy mieli pieniadze juz dawno mieszkalibysmy sami i bylaby ''robta co chceta''
bylby luuuuz
te z was co maja swoje mieszkania to naprawde wam zazdroszcze,ale zyje mysla ze za 2-3 miesiace wprowadzamy sie na gore i mama bedzie pod nami :) choc czasami sie zastanawiam czy to cos zmieni........ ::)

ANITKO dziekuje. Ciesze sie, ze Ci sie podoba Bruno :-) To takie imie, które bardzo róznie ludzie przyjmuja. Ja po prostu czuje, że mój syn powinien miec na imie Bruno i nie potrafie tego zmienic. Tak bardzo sie ciesze, ze wreszcie mój mąz dał sie przekonac. Ale zdradze Wam, ze najlepszym pomysłam jest "nie gadanie"mu o tym non stop. Ja tylko od czasu do czasu powtarzałam "nasz bruno" naszy synek hihihi a potem sie zgodziłam, ze bedziemy wybierac rózne imiona. Okazało sie, ze michałowi niewiele sie podoba i chyba sobie jakoś tak"przyswoił" Bruno, ze az mu sie zaczeło podobac :-)))

Anito Antoni fajne ime!!!!

aj tesciowe i mamy czasami maja to do siebie ze sa nieznosne :p oj ile my sie naslchalismy od naszych mam jak sie dowiedzialy ze zostajemy w stanach chybanajbardziej je gryzlo to zewnuka nie zobacza....rozumiem ale.... na pewno bez wtracania sie w wychowanie TYmcia nie obeszloby sie a to rodziloby konflik za konfliktem....
aj i co robic ;) na razie ciesze sie ze obeszlo sie bez tego ;D

reklama
Czesć Mamuśki,
nie odzywam się bo ząb mnie drze :-[ :-[ :-[ wrrrrryyy, ale będzie lepiej bo torbielek wylazł mi na dziąśle więc troche mniej boli.

Naprawde fajnie wymyśliłyście tą listę z lekami, może to zabrzmi dziwnie ale ja na rozgrzanie od doktorowej dostałam dyspense na herbatę z łyżeczką rumu lub (jeśli ktoś ma) z sokiem z czarnego bzu.

Co do sprzątania to moja mama ma bardzo mądre powiedzenie : mieszkanie to nie muzeum a ja nie jestem eksponatem :D hihi

Na razie, PA.....

Do góry