reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

czesc dziewczyny!!!
mąz mi w koncu przniósł kompa i bede mogła nareszcie nadobic co pisałyscie....

na wstepie jednak nadrobi zyczenia noworoczne dla wszyskich tych do których nie dotarł mój sms (Tusia, zmieniłas numer?Elfiku do Ciebie wysłałam na stary numer - nie wiem czemu wykasował mi się nowy -dopatruje w tym reke Kuby) tak wiec...

Drogie Moje Lipcóweczki wszystkiego NAJ NAJ NAJ dla Was i Waszych rodzin w Nowym Roku

ok. ide nadrabiac

Aniu no wlasnei ,az mi wstyd, ze ni podziekowalam od razu. Odczytalam smsa na drugi dzien. jako, ze nei mam na koncie nic to nie odpisalam. Kochana jestes, ze nawet do takieego kraju odleglego chcialo Ci sie wyslac, bo kosztowac Cie tez musialo wiecej. Buzi i usciski dla Ciebie:elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

Jej i z kolanem wspolczuje okropnie:-( Nic nie wiedzialam, bo wciaz mam nie przegladniete nawet posty sprzed Swiat.
Trzymaj sie dzielie!!!:elvis: :elvis:

To serdecznie gratuluje kochana!! Cudnie to opisałaś :tak:

A ja bym bardzo chcial przeczytac, moze ktos sie zlituje nade mna i mi podelse namiary. Nic nie wiem :baffled:

reklama
Ratujcie
Maja nic dzis nie jadła tylko na pół pomidorka się skusiła i nic prawie nie piła. No i zwymiotowała po leku AUGMENTIN (całe picie i tego pomidorka :( strasznie jej nie smakuje i dostaje przy nim spazmów. co tu robic?
nic sie nie da robic, musisz podawac lek po troszeczku az cała dawke podasz. Nic Maji nie bedzie jak jeden dzień nie przyjmuje nic do jedzenia ale staraj sie jej pić często podawac, nawet w nocy> Sprawdz też w nocy czy ma temperature i jesli nie bedzie miała to zrób jej mleka na spaniu.
Może chociaz to zje .
Nie martw sie Tusiu i sie uspokój bo musisz teraz Maji zapewnić poczucie bezpieczeństwa szczególnie jesli to jej pierwsza taka powazna choroba.
jak sie tak stresowac bedziesz to sie wykończysz a maja swoje i tak odchorowac musi.

Otylcia je generalnie wszystko,
ale nie bez problemów...........a mianowicie,
moje dziecie obiad chce jeść samo
i chętnie łapie łyżeczkę,lub taki malutki
specjalny dla dzieciaczków plastikowy widelczyk,
tylko,że nie potrafi dobrze się nakarmić sama,
pomaga sobie raczkami,
najgorzej,gdy jest coś typu zupa,
a nam nie pozwala sobie pomóc,woli głodować

chleb je także sama,po pół kromki na raz
i takie jedzenie wychodzi jej najlepiej:tak:

:cool2: :cool2: :cool2: hehe :-p :cool2:
2-go lutego wchodzi do kin "swiadek koronny" gra Paweł Małaszyński :cool2:
?wiadek koronny - zwiastun 3 - Onet.pl Film
biore łosia pod pache, jedziemy do multikina, on do sali obok na jakies badziewie s-f a ja sie troszku ponapalam na gościa ... przy popcornie :tak: :-p

no co!... magda m. sie skończyła i mam głoda na faceta znów :-p

no i poszła ................piczka jedna;-)

przepisiki Elficzku smakowicie się zapowiadaja
muszę wypróbować...............a bede miała okazję,
bo łosik dwa dni w dwelegacji i wróci spragniony
żarełka domowego:tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak:

Iwon śliczne opowiadanie,
łezka mi się w oku zakręciła:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

az mi wstyd,że nie widziałam go wcześniej
i nie zagłosowałam na Ciebie kochana:zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:

reklama
Otylcia je generalnie wszystko,
ale nie bez problemów...........a mianowicie,
moje dziecie obiad chce jeść samo
i chętnie łapie łyżeczkę,lub taki malutki
specjalny dla dzieciaczków plastikowy widelczyk,
tylko,że nie potrafi dobrze się nakarmić sama,
pomaga sobie raczkami,
najgorzej,gdy jest coś typu zupa,
a nam nie pozwala sobie pomóc,woli głodować

chleb je także sama,po pół kromki na raz
i takie jedzenie wychodzi jej najlepiej:tak:

Mati je sam, ale tylko reką, owszem ostatnio ma zajawkę na widelec, ale musi to byc taki prawdziwy widelec i bardzo go cieszy jak uda się coś na niego nalbic, wtedy leci do kogoś i chce karmić.

Natomiast większą fascynacją są dla mojego dzicka buty, a dokładnie kapcie.
Mają one taką szlufkę do przekładania paska, a potem taką cudaczną sprzączkę, która wymaga trochę kombinowania przy zapinaniu.
Mateusz potarfi przesiedzieć z 30 min:szok:(co dla niego to SUKCES:tak: i celować paskiem w szlufke a potem w tą sprzączkę.I czasami chodzi w jednym kapciu, bo drugi nosi w reku.:-p:szok::-p:tak:;-):-)

Do góry