reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Czesc o poranku
I jak to u mnie ostatnio czesto bywa zasnelam o 2giej a pobutka byla juz o 5.30 rano :(
Jestem niewyspana i wszystko mnie boli, a nie spalam dzisiaj przez katar. WRRR
od tygodnia walcze z tym przeziebieniem i jakos nie umiem go pokonac, juz wymiekam.

reklama
No to sobie od rana pomarudzimy.
A u nas powtorka z rozrywki.... kupki plywaja po lazience, oszalec mozna a moj biedny maz od rana bawi sie znowu w hydraulika. :mad:

cześć dziewczyny
Elfiko współczuję ci z tą poranną rozrywką
Graszka to już końcówka twojej męki także napewno wytrzymasz
A co do tego puchnięcia to ja wam dziewczyny strasznie współczuję ja nie miałam z tym problemów w pierwszej ciąży ale to było w zimie więc myślałam że teraz w czasie upałów mnie to nie minie ale na szczęście minęło i nie wiem co to spuchnięte nogi z czego się bardzo cieszę
No i doszłam do wniosku że to zależy od organizmu
No ale u nas to już przecież długo nie potrwa

Wiki ja w pierwszej ciązy nie wiedziałam co to mdłości,co to puchnięcie i złe samopoczucie,a teraz z nawiązką chyba dostaje w kość ::) No włąśnie ciekawe jak tam Mania??może juz po wszystkim ...jak ją te skurcze tak często brały to może juz jest w szpitalu :)

Graszka ja właśnie w pierwszej ciąży myślałam że mam mdłości ale w drugiej odczułam dopiero co to są mdłości
Od 2 m-ca do 6 m-ca miałam je cały dzień a i teraz się zdarzają co kilka dni wieczorami no ale teraz to nie ma co porównywać z tymi na początku

kurcze jak ja wytrwam do końca to nie mam pojęcia ::)normalnie tak zle to nie pamiętam kiedy się czułam :(najgorsze są te duszności i puchnięcia :mad:

Hej Hej witam po weekendzie!!:-)
Ja znów z Wami po weekendzie u rodziców. Teraz juz nigdzie sie nie ruszamy, bo podróż w tym stanie robi sie naprade uciązliwa. Wczoraj to az płakałam i sie żaliłam że juz tak dłuzej nie moge. Jak tak dalej pójdzie brzuch mi pęknie i umre.

Udało sie kupić kilka fajnych ciuszków w szmateksie dla dzidziusiów. Metki nie maja sladu uzywania i prania. Nówki!! Cudo naprawde. Gatunkowo marzenie.

Dzis wieczorem wybieramy sie na zakupy spozywcze - mega duże zapasowe. Nie chce aby póxniej młody tatuś biegał zamotany w sklepie. Wczoraj pojechał po trzy rzeczy na krzyż i nie było go godzine :-) Fakt że wrócił z piłką do nogi hihihhiii Ale z tego co wiem motał sie nieźle po sklepie.

reklama
A jutro przyjeżdza do mnie Skarbuś z małą Różyczką. Bede miec prawdziwa szkołę jak co trzeba robić :-)
Juz sie nie moe doczekać.

Do góry