reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Cześć, wpadam się pochwalić :zawstydzona/y:

30 marca o 16:10 zostałam po raz drugi mamusią :-). Przedstawiam Wam więc Igorka: 60 cm, 3890g i 10 punktów :-)

cm5316_ATT00015.jpg

p1000492.jpg

Nienius Gratulacje śliczny chłopiec!!!

Nenius gratulacje, to ci kluseczka kochana. Niech rosnie zdrowo.:tak:

nenius gratulacje:-) to już masz parkę
śliczny Igorek:tak:
A wam dziewczyny gratuluje fasoleczek........... lipcówki staraja sie o rodzeństwo dla swoich szkrabów. Brawo!!!

Cześć

Nenius - gratuluję :) Przesliczny chłopaczek :-D:tak::-) Calkiem spora waga wyjściowa, ale na zdjeciu w foteliku wygląda jak okruszek :laugh2:

Jak w koncu rodzilas? I w ktorym szpitalu? Skoro juz jestescie w domku to daj znać jak corcia reaguje na brata.

Trzymajcie się :happy:

Dziekuję :-). Rodziłam w bielańskim i jestem naprawdę zadowolona :tak:, na Solec też jakoś bardzo nie narzekałam ale tu było o niebo lepiej :tak:. A miałam cc, planowaną bo Iguś był ułożony miednicowo co przy jego dużej masie dawałoby zbyt duże ryzyko przy sn. Cesarkę zniosłam bardzo dobrze, ból o wiele łatwiejszy do zniesienia dla mnie niż przy sn (poza ketonalem na sali pooperacyjnej nie brałam żadnych leków przeciwbólowych aż się na mnie patrzyli jak na kosmitkę ;-)). Ale fakt faktem dłużej się dochodzi do siebie, z tydzień musi wytrwać zanim zacznie się normalnie i w miarę szybko podnosić z łóżka.

Daria zachwycona braciszkiem i zainteresowana aż za bardzo. Boję się, żeby go nie uszkodziła bo ciągle go mizia, przytula, ściska, głaszcze. Zachwyca się "jaki on sliczny, dziekuję, że się urodził". Fajnie jest :-). Duzym plusem jest to, że D chodzi do przedszkola, tam się naje, wyszaleje, wybawi, również na dworzu i potem w domu jest na tyle krótko zanim pójdzie spać, że nie ma czasu znudzić sie maluchem :sorry:.

Nenius gratulacje, to ci kluseczka kochana. Niech rosnie zdrowo.:tak:

nenius gratulacje:-) to już masz parkę
śliczny Igorek:tak:

dziękuję ślicznie i gratuluje fasoleczek, niech ślicznie rosną na pociechę mamusiom :tak:

Moooma, Lilka - Wam również dziękuję :-)

zdieęki Nienius\
Ja tez składam zyczenia..................

„Nie bójcie się!
Szukacie Jezusa z Nazaretu,
ukrzyżowanego; powstał, nie ma Go tu.
Oto miejsce, gdzie Go złożyli”. (Mk 16,6)
Niech czas Zmartwychwstania Pańskiego będzie dla wszystkich okazją do przemiany ludzkich serc, niech napełnią się wiarą, nadzieją i miłością. Błogosławionych Świąt Wielkiej Nocy oraz dostąpienia wszelkich potrzebnych łask przygotowanych przez Chrystusa Zmartwychwstałego

Po pierwsze Nenius gratuluje ślicznego synka!!!!!
Fajny optymizm bije z Twoich postów więc chyba jesteś zadowoloną podwójną mamusią co? Synek nie sprawia kłopotów?

Po drugie i ja Wam składam życzenia zdrowych spokojnych Świąt a raczej juz tylko jednego dnia :tak::-D ale lepsze to niż nic :happy:

reklama
witam :)
dziewczyny gratuluję ślicznych maluszków :)
ja urodziłam mikołajka 7 marca
ważył 4.5 i miał 60 cm
teraz ma już ponad 5.350 :)
tymcio zakochany w bratu
pozdraiwam

Ostatnia edycja:
Do góry